tekste të ueb-tregtisë
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Tregtia elektronike: tekste të shkruara zinxhir, 14 arsye për të qenë të kujdesshëm

Tregtia elektronike: tekste të shkruara zinxhir, 14 arsye për të qenë të kujdesshëm

Faqet e tregtisë elektronike mendojnë të tërheqin Google dhe të fitojnë vende duke shumëzuar pafund tekstet e faqeve të kategorive të tilla si " Mokasina ngjyrë bezhë "," Mokasina ngjyrë kafe »… Rrallë cilësore, këto tekste shpesh shfaqen në fund të faqes, nën listat e produkteve. E rëndë me pasoja, kjo metodë mund t'ju penalizojë!

Para se të filloni të prodhoni shpërthime tekstesh që supozohet se do të tërheqin Google, mendoni me kujdes! Tekstet tematike të shumëzuara me dhjetëra apo edhe qindra mund t'ju kushtojnë shtrenjtë, në kohë dhe para. Për të shmangur telashet, bëni vetes pyetjet e duhura.

 1. A do të jeni në gjendje të prodhoni përmbajtje unike nëse shkruani dhjetëra apo edhe qindra? Përmbajtja e diferencuar është të vetmet që Google vërtet promovon. Tekstet e bëra në modelin "Si të zgjidhni atlete teknike të kuqe" ose "Si të zgjidhni atlete teknike portokalli" shpejt do të përsëriten. Duke shumëzuar tekstet në pafundësi, ju nuk do të dini çfarë të thoni. Ju rrezikoni të thaheni dhe të prodhoni tekste të klonuara, urrejtja e përkëdhelur e përdoruesve të Google dhe Internetit.
 2. Po sikur, pasi botohen faqet tuaja, të zbuloni një gabim në tekstin tuaj kryesor (matricën) dhe dëshironi ta rregulloni? Ju do të duhet të korrigjoni këtë gabim në qindra faqe të kategorisë.
 3. Difficultshtë e vështirë nëse jo e pamundurfutni qindra faqe të kategorisë në lidhjet tuaja të brendshme pa dëmtuar përvojën e përdoruesit.
 4. Difficultshtë e vështirë nëse jo e pamundur për të integruar qindra faqe të kategorisë në navigimin tuaj pa dëmtuar përvojën e përdoruesit.
 5. Shkruani një sasi të tillë tekstesh kërkesa për burime njerëzore të kualifikuara SEO dhe editoriale : koha dhe rrjedhimisht para! Ky shpenzim mund të sjellë më shumë kthim të investimit nëse transferohet në lloje të tjera të përmbajtjes tërheqëse për përdoruesit e internetit dhe për këtë arsye për Google. Udhëzuesit praktikë, fletët e këshillave, dëshmitë, jo vetëm që japin informacion interesant, tërheqës dhe sigurues për përdoruesit e internetit, por gjithashtu "fole të fjalëve kyçe" koherente për Google ...
 6. Po sikur qindra faqe të kategorive të krijuara të mos i përmbushin synimet që i keni vënë vetes, apo edhe të mos i bëni keq? Nëse përfundimisht vendosni t'i fshini ato, do t'ju mbetet shumë punë për t'i fshirë të gjitha. (dhe vendosni 301 përcjellëse të ardhshme).
 7. Dikush mund të dyshojë në efektivitetin e përdorimit të metodave të tilla. Google nuk ka gjasa të favorizojë faqe të gjitha të ndërtuara në të njëjtin model përmbajtjeje. Motori i kërkimit tani është i aftë të zbulojë faqe të shumëzuara dhe semantikisht shumë të afërta (falë azhurnimeve të tij të fundit Panda, Cilësisë "Phantom", etj.).
 8. Po sikur ato faqe të mos ecin mirë në renditje? Si do të optimizoni qindra faqe për t'i bërë ata më informues dhe më të pasur në sinonime?
 9. Çfarë të bëjmë çfarë nëse ato qindra faqe renditen mirë, por nuk ju tërheqin trafikun? Cili do të jetë plani juaj për të tërhequr më shumë njerëz në këto faqe nga Google?
 10. Po nëse këto faqe ju trafikojnë por nuk merrni porosi, email ose shkarkime? Për të drejtuar shiritin, ju do të duhet të ndërhyni në qindra faqe që ato të konvertohen më mirë (vendndodhja, teksti dhe grafika e butonave dhe Call To Action (CTA), paraqitja e faqes, grafika…).
 11. Po sikur të doni të riemërtoni faqet ose të ripunoni URL -të më vonë? Shumë përcjellëse dhe / ose Përditësimi lidhjet tuaja të brendshme do të priten.
 12. Po sikur disa klientë të shohin 5 faqe që duken identike për të njëjtën kategori? A do të rritet atraktiviteti juaj, ndikimi i biznesit dhe konvertimi?
 13. Shumë shpejt, të gjithë do ta dinë që po përdorni teknika të dobëta për të tërhequr Google : konkurrentët, klientët dhe, natyrisht, Google!
 14. Konkurrentët tuaj tashmë e kanë tejkaluar këtë strategji. Çfarë ju bën të mendoni se do të jeni më të suksesshëm se ata?

★ ★ ★ ★ ★