Si të rivendosni Apple AirPods
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Si të rivendosni Apple AirPods

Si të rivendosni Apple AirPods

Keni një problem me AirPods ose AirPods Pro? A keni provuar t'i fikni dhe t'i ndizni përsëri?

Kjo mund të tingëllojë si një përgjigje standarde nga tavolina e ndihmës e TI-së në zyrë, por rivendosja e kufjeve në cilësimet e fabrikës mund të rregullojë shumë defekte, duke përfshirë disa probleme me karikimin, dhe ju do të dëshironi ta bëni këtë nëse po mendoni t'i shisni ato .

Rivendosja e AirPods tuaj zgjat vetëm disa minuta dhe pasi ta keni bërë këtë, ato do të veprojnë si të reja, kështu që ju mund t'ia kaloni ato pronarit të tyre të ri ose t'i konfiguroni përsëri dhe të filloni të dëgjoni përsëri AirPods tuaj. listat e preferuara të luajtjes dhe podkaste.

Lexoni për të zbuluar se si është bërë.

Ajo që kemi përdorur

Versioni i shkurtër

 • Hapni kapakun e kutisë
 • Prekni ikonën "i" pranë AirPods tuaj në menynë Bluetooth
 • Trokit "Harro këtë pajisje"
 • Mbajeni butonin në pjesën e pasme të kutisë për rreth 15 sekonda
 1. Hapi
  1

  Vendosni AirPods në kasë

  Mbyllni kapakun dhe prisni të paktën 30 sekonda. Kur të mbarojnë 30 sekondat, rihapni kapakun dhe lëreni kutinë mënjanë. Sigurohuni që kapaku të mos mbyllet aksidentalisht.Si të rivendosni Apple AirPods Hapi-1

 2. Hapi
  2

  Tani zgjidhni opsionin Bluetooth, i cili shfaq të gjitha pajisjet që keni lidhur më parë. AirPods tuaj do të renditen këtu, me gjasë me emrin tuaj përpara tyre. Zgjidhni ikonën blu rrethore "i" pranë emrit të tyre dhe do të shfaqet një menu tjetër.Si të rivendosni Apple AirPods Hapi-2

 3. Hapi
  3

  Zgjidhni Harrojeni këtë pajisje

  Kjo meny ju lejon të ndryshoni modalitetin e anulimit të zhurmës, të personalizoni kontrollet dhe më shumë, por nëse lëvizni poshtë, do të shihni një opsion për "Harrojeni këtë pajisje". Prekni atë dhe një kuti tjetër konfirmimi do të shfaqet me "Forget Device" të shkruar me të kuqe. Zgjidhni këtë për të konfirmuar. Kjo do të heqë AirPods tuaj nga të gjitha pajisjet në llogarinë tuaj iCloud.Si të rivendosni Apple AirPods Hapi-3

 4. Hapi
  4

  Mbani të shtypur butonin e rivendosjes në kasë

  Në pjesën e pasme të kutisë suaj AirPods, pak poshtë menteshës, do të shihni një buton të vogël rrethor. Me kapakun ende të hapur, shtypni dhe mbani këtë buton për 15 sekonda, derisa drita e statusit të pulsojë ngjyrë qelibar dhe më pas e bardhë. Në një kuti standarde AirPods, kjo dritë është në brendësi midis sythave, por nëse e juaja ka karikim me valë ose keni AirPods Pro, është në pjesën e përparme.Si të rivendosni Apple AirPods Hapi-4

FAQ

HSi mund të rilidh AirPods pasi harroj një pajisje?

Pasi të rivendosen AirPods, thjesht hapni kasën pranë një iPhone, iPad ose iPod dhe ndiqni hapat në ekran.

★ ★ ★ ★ ★