Microsoft mund të prezantojë një program të ri Insider për pajisjet Surface Duo
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Microsoft mund të prezantojë një program të ri Insider për pajisjet Surface Duo

Microsoft mund të prezantojë një program të ri Insider për pajisjet Surface Duo

Microsoft ka një program të dedikuar Insider për të gjitha produktet e tij kryesore, duke përfshirë Windows, Office, Xbox dhe Office. Dhe tani gjigandi i softuerit mund të jetë duke kërkuar të zgjerojë programin e tij Insider për të përfshirë pajisjet Surface Duo. Gjetjet e fundit nga vëzhguesi i Microsoft-it, Gustave Monce duket se tregojnë se Microsoft ka bërë përparim në lançimin e tij.

Bazuar në rezultatet, duket se do të ketë një faqe të dedikuar "Surface Insider Program" në cilësimet e pajisjes Surface Duo, e cila është mjaft e ngjashme me mënyrën se si përdoruesit e Windows mund të kontrollojnë në Programin Windows Insider në nga aplikacioni "Cilësimet". Rezultatet sugjerojnë gjithashtu që përdoruesit do të jenë në gjendje të regjistrohen në unaza të ndryshme paraprake, që të kujtojnë mënyrën se si funksionojnë unazat Beta, Dev dhe Release Preview në Programin Windows Insider.

Ndërsa Surface Duo dhe Duo 2 ofrojnë pothuajse një përvojë standarde Android, një program Insider do ta ndihmojë kompaninë të testojë veçoritë me një audiencë më të gjerë përpara se t'i shpërndajë ato për të gjithë. Prodhuesit e telefonave Android si Samsung dhe OnePlus kanë programet e tyre të testimit beta për të testuar veçoritë përpara se t'i lëshojnë ato në një bazë më të gjerë përdoruesish. Microsoft duket se po shkon në këtë drejtim për pajisjet e tij Duo.

Thënë kështu, është e paqartë se kur ose nëse Microsoft do të shpallë "Surface Insider Program" në të cilin përdoruesit mund të marrin pjesë. Por sipas burimeve pranë Windows Central, Microsoft ka qenë duke punuar në të për muaj të tërë. Pritet që përdoruesit e Surface Duo të mund të bëhen anëtarë të programit Insider vitin e ardhshëm. Megjithatë, merreni të gjitha këto me pak kripë, pasi Microsoft është famëkeq për anulimin ose vonimin e projekteve në gjysmë të rrugës.

Jeni përdorues i Surface Duo? Nëse po, a do të merrni pjesë në "Surface Insider Program" për të testuar veçoritë beta? Na tregoni në seksionin "Komente".

★ ★ ★ ★ ★