Apple thuhet se po punon për një iPhone të ri të nivelit fillestar për vitin 2022
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » iPhone SE i ri me 5G mund të zbulohet në mars ose prill

iPhone SE i ri me 5G mund të zbulohet në mars ose prill

iPhone SE i ri me 5G mund të arrijë në muajt e ardhshëm, sipas Mark Gurman të Bloomberg.

Ne mund të shohim gjeneratën e tretë të iPhone SE pranverën e ardhshme nëse Gurman do të besohet në të fundit të tij newsletter Pushtet mbi.

Apple pritet të mbajë ngjarjen e saj të parë virtuale të vitit rreth marsit ose prillit, ku mund të presim të shohim njoftime të reja për iPhone dhe më shumë.

Më 15 Prill 2020, kompania njoftoi gjeneratën e dytë të iPhone SE, megjithatë, për shkak të pandemisë Covid-19, u njoftua përmes një njoftimi për shtyp dhe jo në një ngjarje personalisht ose virtuale.

Gurman parashikon që iPhone SE më i fundit duhet të përditësohet me pajtueshmërinë 5G dhe të brendshme të reja. iPhone SE 2 funksionon me çipin A13 nga viti 2019 dhe kalon në 4G LTE, kështu që do të kishte kuptim që kompania të paketonte modelin më të fundit SE me karakteristika të përmirësuara dhe një çip më të ri.

Ai gjithashtu mendon se iPhone SE 3 do të ketë një dizajn të ngjashëm me iPhone 8, duke sugjeruar një mbrapa xhami me qoshe të rrumbullakosura dhe skaje të lakuara.

Nuk u përmend asnjë ndryshim tjetër, kështu që ne mund të mos shohim sensorë të përditësuar të kamerës ose rritje të hapësirës në 128 GB, megjithëse kjo i përshtatet lenteve me kosto të ulët të gamës SE. Nga ana tjetër, nuk do të ishte çudi nëse bateria do të riparohej, pasi 5G konsumon më shumë energji.

Përtej modelit të fundit SE, është përmendur gjithashtu se Apple mund të prezantojë një iMac të ri 27 inç, si dhe modele të nivelit të lartë Mac mini me çipa M1 Pro dhe M1 Max. Këto duhet të shfaqen edhe gjatë eventit në pranverë.

A mendoni se Apple do të prezantojë një tjetër iPhone SE? Na tregoni për tonën Twitter si do të duket modeli i ardhshëm i iPhone SE dhe cilat veçori të reja do të përfshijë.

★ ★ ★ ★ ★