Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Google mund të rishkruajë titujt tuaj shumë gjatë

Google mund të rishkruajë titujt tuaj shumë gjatë

Në rezultatet e kërkimit, Google deri më tani ka shkurtuar tituj që janë shumë të gjatë. Tani motori do t'i rishkruajë ato vetë!

Në të ardhmen, Google rezervon e drejta për të rishkruar titullin e faqeve që shfaq në rezultatet e kërkimit.

Deri atëherë, titujt (etiketa ) që tejkalonin 150 karaktere u ndërprenë plotësisht nga shfaqja e rezultateve të kërkimit. I shpërfytyruar, në një farë mënyre. E cila lehtë mund të dekurajojë klikimin në disa raste.

Motori do të rishkruajë tituj që janë shumë të gjatë në të ardhmen, Matt Cutts njoftoi në blogun zyrtar të Google. " Kur një fener është shumë e gjatë për t'u shfaqur në rezultate, tani kemi një algoritëm (emri i koduar "tomwaits") për ta shkurtuar atë. Titulli i shfaqur do të jetë po aq i rëndësishëm sa ai i vjetër. »

Për të shmangur tekstin e tipit "Zbulo më shumë" kudo, do ta bëjë këtë për lidhjet që shfaq në rezultatet.

Këto janë dy nga ndryshimet kryesore në funksionimin e tij që Google zbuloi më 7 qershor 2012. Redaktori SEO është paralajmëruar: lufta kundër përmbajtjes së paqartë dhe të kalibruar dobët është shpallur.

★ ★ ★ ★ ★