Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Fjalët kyçe duhet të zgjidhen për përdoruesit e internetit

Fjalët kyçe duhet të zgjidhen për përdoruesit e internetit

Për të zgjedhur fjalët kyçe të duhura, vendoseni veten mbi të gjitha, dhe mbi të gjitha, në vendin e përdoruesit të internetit.

Profesionistët e marketingut dhe komunikimit të gjithë rrezikojnë të bien në kurth një ditë ose një tjetër: të mos përdorin më fjalët kyçe të duhura. Fatkeqësisht, ky kurth rrezikon të heqë shanset në Google. Për shembull, një faqe e optimizuar për shprehjen "Gjurmueshmëria e objekteve" (0 kërkime) nuk do të ketë pothuajse asnjë shans. Nga ana tjetër, një faqe e optimizuar për fjalen "gjeolokim" do të përfitojë nga një trafik prej 90 kërkesash mujore.

Ata që punojnë në produkte dhe shërbime në baza ditore përfundojnë duke favorizuar fjalët kyçe të përdorura kryesisht ... vetë! Nëse të gjithë i kuptojnë ato brenda, a është ky rasti për përdoruesit e internetit?

Shumicën e kohës, fjalë kyçe vërtet të rëndësishme vijnë vonë. Kur imagjinojmë shprehjet më të kërkuara, shpesh na mungon pika. Tendenca e natyrshme është të harrosh fjalët kyçe më të dukshme.

Listoni fjalët kyçe është një metodë fituese sepse:

  • Dokumenti mund t'i dërgohet një kolegu për përfundim
  • Lista do të rishikohet më vonë dhe me siguri do të dalin më shumë ide.
  • Dokumenti gjithashtu mund të përdoret si terminologji e rekomanduar në një statut redaktues të faqes.

Me pak fjalë, një listë e fjalëve kyçe bazë, sado e vogël të duket, është një garanci suksesi.

★ ★ ★ ★ ★