Cybermut
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Cybermut, oferta Crédit Mutuel për të zbuluar

Cybermut, oferta Crédit Mutuel për të zbuluar

Paguani biletat e trenit me smartfonin tuaj, paguani shishen e ujit me kartën tuaj të kreditit “pa kontakt”… Sot, e gjithë kjo është e mundur. Në të vërtetë, opsionet e pagesave të ofruara nga bankat janë të ndryshme. Ky është rasti me Cybermut, zgjidhjen e pagesave në internet të Crédit Mutuel. Këtu është informacioni që ju nevojitet për këtë opsion të sigurt.

Përdorimi i kartave të kreditit ka qenë prej kohësh i përhapur në blerjet online. Megjithatë, kjo mënyrë e lehtë pagese nuk është pa probleme. Pirateria është një problem i tillë.

Te mbrosh siguria e bankingut në internet, një mjet i bazuar në ueb është krijuar nga Crédit Mutuel për të monitoruar statusin e llogarisë tuaj në kohë reale. Ky shërbim, i koduar Cybermut, e ka fituar emrin nga besueshmëria e saj.

Cybermut është një metodë e sigurt e pagesës që u prezantua për herë të parë nga Crédit Mutuel. Me këtë shërbim është e mundur të paguaj online në mënyrë të sigurtë. Në shërbim prej disa vitesh, tashmë është më se e gatshme të mbështesë punonjësit e kompanisë. Ky është veçanërisht rasti për shkak të rritjes së shpejtë të dixhitalizimit dhe gjithashtu ardhjes së blerjeve në internet. Në ditët e sotme, është e pamundur të mos mendosh për këtë lloj mënyre pagese.

Që nga prezantimi i internetit dhe rritja e telefonave celularë, modelet tradicionale të konsumit kanë ndryshuar në mënyrë dramatike. Sot, pagesat me kartë online përfaqësojnë një pjesë të konsiderueshme të transaksioneve. Për të garantuar sigurinë e pagesave të bëra me kartë krediti, Crédit Mutuel ka krijuar Cybermut, i cili lejon pagesën me kartë krediti për të garantuar siguri si për tregtarin ashtu edhe për konsumatorin. Falë Cybermut, pagesa në internet nuk ka qenë kurrë kaq e sigurt. A e dini se Cybermut ofron shumë shërbime për klientët e saj? Le ta zbulojmë sot.

CyberMut P@iement, CIC P@iement i Crédit Mutuel

E disponueshme që nga viti 1998. P@iement CIC ishte një zgjidhje bankare standarde për përpunimin e transaksioneve me karta krediti në faqet e internetit të tregtarëve në Francë. Ajo u tregtua nga nëntë bankat rajonale që përbënin grupin CIC.

Procesi i përpunimit të transaksioneve me kartë krediti të kryera në faqen e internetit të një tregtari mbështetet plotësisht nga zgjidhja e CIC Bank.

P@iement CIC është krijuar posaçërisht për:

 • thjeshtojnë procesin e zbatimitE tëra çfarë ju duhet të bëni është të nënshkruani një kontratë P@iement CIC me agjencinë tuaj CIC dhe të integroni fundin e porosisë në faqen tuaj, thirrjen drejt modulit të sigurt që është i instaluar në serverin tuaj që pret faqen tuaj të internetit.
 • Komoditet për klientët tuaj
 • Klientët tuaj janë të sigurt
  • Teknologjia është e përditësuar dhe plotëson standardet e sigurisë.
  • çdo transaksion me kartë krediti krijon një kërkesë autorizimi nga banka që mban kartën;
  • Transaksioni financiar kryhet në serverin e bankës sonë, i cili dallohet qartë nga adresa e internetit dhe elementët grafikë për të garantuar sigurinë e klientëve tuaj.
 • përshtatuni me nevojat tuaja, si dhe me zhvillimet rregullatore dhe teknologjike .

Pastaj… banka Crédit Mutuel u frymëzua nga kjo ofertë P@iement CIC për të nisur… CyberMut P@iement!

CyberMUT P@iement, zgjidhja më e besueshme e pagesave në internet.

Po kërkoni të shisni mallrat ose shërbimet tuaja në internet? CyberMUT P@iement jo vetëm që ju ofron akses të shpejtë në tregtinë elektronike, por edhe siguri të besueshme për shitjet në internet.

Një pionier në pagesat në internet dhe një lider në fushën e bankingut elektronik, Crédit Mutuel vë aftësitë e saj në shërbimin tuaj me CyberMUT P@iement.

Një zgjidhje e thjeshtë, universale dhe e shkallëzueshme

CyberMUT P@iement pranon karta bankare franceze dhe të huaja. Sistemi i tij është shumëgjuhësh dhe shumë-valutësh.

CyberMUT përshtatet me zhvillimet rregullatore dhe teknike.

Një sistem dhe mjedis i besueshëm dhe i sigurt

#ep014Kontrollon, konfirmon dhe ekzekuton të gjitha transaksionet financiare me kartë krediti 24 orë në ditë, 24 ditë në javë... për më shumë siguri për ju dhe klientët tuaj!

Lidhur me dyqanin tuaj Klienti juaj vendos se çfarë dëshiron të blejë, plotëson formularin e porosisë dhe zgjedh të paguajë me kartë krediti. Më pas ai lidhet menjëherë me serverin tuaj të sigurt të Crédit Mutuel për të futur numrin e kartës së kreditit dhe datën e skadencës.

Për transaksionet në internet zbatohen nenet 132-4 deri në 132-6 të Kodit Monetar dhe Financiar.

CyberMUT P@iement:

 • Kërkesë për autorizim në internet
 • Ju informon dhe informon blerësin për vazhdimin e dhënë ndaj kërkesës së tij.
 • Procesi i arkëtimit kryhet me pagesë në momentin e dhënies së autorizimit.

sigurisë:

 • Lidhje direkte Lidhje direkte Server i sigurt i Crédit Mutuel
 • Konfidencialiteti i të dhënave: të dhënat mbrohen ndërmjet kompjuterit të klientit dhe serverit Crédit Mutuel.
 • vërtetimi i tregtarit vërtetimi i tregtarit: të gjithë tregtarët janë të lidhur me Crédit Mutuel, një garanci besimi për klientët në internet
 • Integriteti: informacioni që qarkullon nuk mund të modifikohet.

Pagesa e menjëhershme ose e shtyrë, zgjidhni!

Kur instaloni sistemin CyberMUT P@iement, mund të zgjidhni midis mbledhjes së menjëhershme ose mbledhjes së shtyrë.

Kredi reciproke

Paratë transferohen menjëherë në llogarinë tuaj.

Mbledhja e shtyrë

Paratë transferohen në llogarinë tuaj në fund të periudhës së shtyrë të zgjedhur. Kjo vonesë ju lejon të anuloni një porosi, nëse për shembull nuk keni magazinë.

Një ndjekje e personalizuar

Historia e transaksioneve

Ju mund të kontrolloni informacionin e pagesës së të gjithë klientëve tuaj në çdo kohë. Historia e transaksionit është e disponueshme për 4 muaj.

Paneli i personalizuar

Paratë transferohen në llogarinë tuaj në fund të periudhës së shtyrë të zgjedhur. Kjo shtyrje ju lejon të anuloni një porosi, nëse për shembull, nuk keni magazinë.

Cybermut
Cybermut

Cybermut: Përparësitë e tij

Para së gjithash, duhet të dini se programi Cybermut tashmë e ka provuar veten me klientët e grumbullimit të menjëhershëm. Ka një numër të madh përdoruesish, falë avantazheve të shumta.

Cybermut është i pajisur me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe e lëngshme. Ka disa opsione që e bëjnë të lehtë përdorimin. Crédit Mutuel ka përmirësuar ndjeshëm shërbimin e saj të sigurt të pagesave në internet gjatë viteve të fundit. Tani ai përdor teknologjitë më të fundit, të cilat përkthehen në shumë opsione, duke përfshirë:

 • L 'alarmi për mbitërheqje Kur tejkalohet limiti i kredisë së klientit, banka dërgon një njoftim SMS;
 • krijimin dhe personalizimin e një llogarie përmes smartfonit ose tabletit
 • un qasje e lehtë në rrjetin bankar Crédit Mutuel abonentët mund të aksesojnë lehtësisht të gjitha ofertat dhe shërbimet;
 • menaxhojnë transaksionet e tyre bankare në Francë, në Evropë dhe në vendet që nuk janë pjesë e Bashkimit Evropian;
 • konsultohuni shpejt llogarinë e tyre online në kohë reale
 • kërkoni një libër të ri çeqesh ose kërkoni një zgjatje të kartës së kreditit.

Avantazhi kryesor i Cybermut është aftësia e tij për të siguruar informacionin e klientit. Në të vërtetë, sistemi kodon të gjitha të dhënat e klientit dhe ne treshe asnjë gjurmë të karta e Crédit në internet. Në realitet, askush nuk mund të hyjë në të dhënat personale të klientëve ose të dyqanit online. Të gjitha transaksionet kryhen ndërmjet numrit të Crédit Mutuel dhe klientit.

Cybermut është i pajtueshëm me protokollin SSL, i cili mbron informacionin bankar të klientit kundër krimi kibernetik dhe hakerimi.

Është e rëndësishme të dini se Cybermut është një program i specializuar në sigurinë e transaksioneve dhe mbrojtjen e informacionit bankar. Klientët mund të jenë të sigurt se janë të mbrojtur për çdo blerje të bërë me kartën e tyre të kreditit.

Si të lidheni për herë të parë përmes Cybermut?

Për t'u identifikuar në mënyrë të sigurt në llogarinë tuaj me Cybermut herën e parë, duhet të instaloni aplikacionin në tabletin ose telefonin tuaj. Një kërkesë konfirmimi celular dërgohet me SMS për të verifikuar që numri juaj i telefonit është i saktë. Është thelbësore të futni kodin e marrë dhe të krijoni një të ri i cili do të kërkohet gjatë blerjeve online si dhe për të gjitha transaksionet e tjera në hapësirën tuaj personale. Cybermut është një shërbim absolutisht falas që bën të mundur sigurimin e të dhënave bankare të klientëve të tij duke mbrojtur të dhënat bankare, veçanërisht numrin e kartës së tyre. Cybermut ju lejon të paguani me kartë Visa në siguri të plotë.

Si mund të hyj në llogarinë time #ep115?

Për të hyrë në llogarinë tuaj Crédit Mutuel, duhet të hyni në zonën e klientit nën "seksioni juaj" për t'u lidhur. Qasja në llogarinë tuaj jepet përmes kodit të saj personal, i cili garanton sigurinë në internet. Nëse klienti është i lidhur me llogarinë e tij për përdorim personal, ai do të jetë në gjendje të përfitojë nga shërbimet e ndryshme të ofruara (konsultoni informacionin e llogarisë, transferoni fonde ose blini një llogari, ose bëni një libër çeqesh, etj.).

Në rast blerjeje online, gjatë pagesës aktivizohet automatikisht kodi Cybermut. Faqet e pagesave u dërgohen klientëve për të garantuar sigurinë e të dhënave, pasi ato janë të koduara me protokollin SSL. Klientët duhet të fusin të dhënat e kartës së tyre dhe kriptogramin e gjetur në faqe dhe kaq.

Ku mund ta gjej ID-në time Cybermut dhe fjalëkalimin e Crédit Mutuel?

Për të gjetur identifikuesin e lidhjes tuaj, konsultohuni me kontratat tuaja, kërkoni atë në internet (të dërgohet me sms ose me postë) ose shkoni në degën tuaj.

Për të rivendosur fjalëkalimin, duhet të lidheni me hapësirën tuaj personale dhe ta kërkoni atë në internet për të marrë një fjalëkalim të ri. Ka mundësi të tjera, të tilla si të shkoni në një agjenci ose të telefononi linjën telefonike.

Kur të keni informacionin e nevojshëm, mund të konsultoni llogarinë tuaj bankare në seksionin "Banka ime", të hapni një llogari dhe të modifikoni kodin tuaj sekret, të ndryshoni fjalëkalimin tuaj dhe të paguani online.

Në internet, mënyra më efikase e pagesës është karta e kreditit e cila garanton enkriptimin e të dhënave të pronarit të saj duke lejuar një transaksion plotësisht të sigurt falë autorizimit sistematik. Por, mos i komunikoni koordinatat tuaja me telefon ose e-mail.

Lidhja me Cybermut: shkaqet e zakonshme të problemeve të aksesit

Në disa raste, klientët mund të kenë vështirësi të hyjnë në llogarinë e tyre. Arsyet për këto probleme mund të jenë si më poshtë:

 • Ndryshimet bëhen në llogari nga menaxhmenti. Në realitet, llogaria mund të mbyllet për një periudhë kohore, nëse menaxheri dyshon për një kërcënim ose nëse duhet të ndërmerren veprime të menaxhimit. Për të kuptuar më mirë situatën, thjesht flisni me këshilltarin për të mësuar më shumë.
 • Qasja në llogari bllokohet nëse veprimet e zotëruesit të llogarisë janë të dyshimta, si p.sh. një transferim impulsiv ose një blerje e pazakontë. Për të zgjidhur problemin, këshilltari thërret klientin për të verifikuar që veprimet janë kryer nga klienti. Nëse personi që mban llogarinë nuk mund të arrihet pas disa përpjekjesh, qasja në llogari është e kufizuar për të parandaluar çdo veprim mashtrues.
  • E njëjta gjë mund të ndodhë nëse menaxheri dyshon për një hak. Nëse një klient debiton llogarinë tuaj për të bërë një pagesë në një vend ku ai nuk ka kryer kurrë një transaksion, këshilltari, duke qenë se transaksioni është unik dhe duket të jetë mashtrues, mund të kufizojë aksesin në llogari për një periudhë të caktuar kohe në mënyrë që të parandaloni kërcënimet si vjedhja. Qasja do të rikthehet pas konfirmimit nga zotëruesi i llogarisë.
  • Problemet e aksesit mund të jenë për shkak të mirëmbajtjes së kryer nga Crédit Mutuel. Ky është një problem tipik për çdo faqe interneti, pasi kjo lloj platforme kërkon mirëmbajtje të rregullt për ta mbajtur atë të funksionojë. Kjo është veçanërisht e vërtetë për përditësimin e faqes së saj zyrtare dhe veçanërisht kur shërbimet në fjalë janë të lidhura me Cybermut. Qëllimi i kësaj mirëmbajtjeje është të lehtësojë manipulimin dhe modernizimin e shërbimeve bankare online sipas avancimit të teknologjisë dixhitale.
 • Shërbimet mund të jenë përkohësisht të padisponueshme për një kohë të shkurtër apo edhe orë në varësi të intensitetit të ndryshimeve. Megjithatë, shërbimet rifillojnë shpejt të nesërmen, më së voni. Nëse transaksionet ndodhin gjatë intervistës, rekomandohet të shkoni në një agjenci.
  • Bllokimi mund të shkaktohet nga cookie-t. Për të shmangur këtë lloj problemi, duhet të ndryshoni cilësimet e pajisjes së përdorur. Përditësimet që shfletuesit kanë nevojë, por që nuk janë bërë, mund të shkaktojnë dështime. Pasi të jetë bërë, lidhja do të kthehet në normale.

Çfarë duhet të bëni në rast të vjedhjes ose humbjes së mjetit tuaj të pagesës?

Është thelbësore të raportoni menjëherë çdo vjedhje ose humbje të kartës suaj të kreditit, sa më shpejt të jetë e mundur. Për ta bërë këtë, ndiqni këto hapa:

Kontaktoni bankën sapo të vini re për humbjen.

Banka Crédit Mutuel do t'u kujtojë shpesh klientëve të saj që të mbajnë në dorë të dhënat e kontaktit dhe të mbajnë shënim numrin e kartës së tyre. Nëse këta numra nuk regjistrohen, numri i llogarisë dhe numri i degës të shtypur në deklaratë do të mjaftojnë.

Krijoni një bllok pagese në internet.

Klientët që përdorin shërbimin #ep031 kanë mundësinë e krijimit të një blloku pagesash në internet. Ky opsion është i aksesueshëm nëpërmjet menysë Shërbimet. Mbajtësi i kartës thjesht mund të klikojë mbi të për të anuluar transaksionin.

Që blerja juaj të miratohet, duhet të ndiqni me kujdes hapat e dhënënë faqen e internetit. Kur të gjitha procedurat të përfundojnë, llogaria juaj bllokohet menjëherë dhe nuk mund të përdoret më.

★ ★ ★ ★ ★