Microsoft mbyll Forza Street, lojën e tyre më të keqe ndonjëherë
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Microsoft mbyll Forza Street, lojën e tyre më të keqe ndonjëherë

Microsoft mbyll Forza Street, lojën e tyre më të keqe ndonjëherë

Kur dëgjuam në vitin 2019 se Microsoft po lëshonte një version të thjeshtuar të Forza-s për jo-lojtarë, ishim mjaft të emocionuar, por loja që rezultoi doli të ishte një bezdi si për Microsoft-in ashtu edhe për ata që e luanin atë. .

Lojtarët në thelb kishin vetëm një buton për të kontrolluar shpejtësinë e makinës së tyre, me pjesën më të madhe të lojës së dedikuar për mikrotransaksionet.

Kur rishikuam lojën, ne shkruam:

“Forza Street është një performues i dobët për lojëra garash, madje edhe për lojëra garash celulare, gjë që synon të jetë Forza Street. Ndërsa modelet dhe dizajni i nivelit janë një kulm i realizuar mirë, ato janë pika e vetme kryesore e lojës pasi pjesa tjetër është një det mikrotransaksionesh, lojërash të shpejta dhe të thjeshta të ngjarjeve dhe punë e dobët e kamerës që shkatërron të gjithë përvojën. Më e mira është të shmangni rrugën Forza, përveç nëse vërtet dëshironi të frenoni dhe të përshpejtoni natën vonë rreth tre qoshet.

Për fat të mirë, Microsoft do të kujtojë së shpejti reputacionin e famshëm të Forza-s.

Microsoft ka lëshuar një përditësim për versionet iOS dhe Android të aplikacionit, duke njoftuar mbylljen e ardhshme të serverëve të tij.

Loja do të ndalojë së punuari në pranverën e vitit 2022, por ndërkohë Microsoft ka bërë disa përmirësime të dobishme. Kompania ka çaktivizuar të gjitha mikrotransaksionet, ka reduktuar në mënyrë drastike monedhën në lojë dhe ka rritur shpejtësinë e karikimit dhe ruajtjes së energjisë, ndërkohë që koha e pritjes për shfaqjet e makinave është shkurtuar dhe një automjet i ri është shtuar.

Është e paqartë saktësisht se kur do të përfundojë ndeshja, por duke pasur parasysh se duhet të jeni mjaft mazokist për ta luajtur atë, jam i sigurt që lojtarët e mbetur do t'ju mungojnë shumë.

nëpërmjet SparkChronicles