Demoja e teknologjisë së Quantic Dream's Dark Sorcerer thuhet se po kthehet në një lojë të plotë
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Demoja e teknologjisë së Quantic Dream's Dark Sorcerer thuhet se po kthehet në një lojë të plotë

Demoja e teknologjisë së Quantic Dream's Dark Sorcerer thuhet se po kthehet në një lojë të plotë

Quantic Dream thuhet se aktualisht është duke punuar në një projekt të dytë AAA bazuar në demonstrimin e teknologjisë së PlayStation 4 të vitit 2013, The Dark Sorcerer.

Selon Përdoruesi i Twitter @AccNgT, i cili postoi pamjet e ekranit nga Star Wars Eclipse përpara se të zbulohej zyrtarisht në Game Awards, ky projekt i ri AAA është më shumë një 'lojë e bazuar në humor', e zhvilluar nga ekipi kryesor në Quantic Dream në Paris.

Për më tepër, ky projekt i paparalajmëruar do të ishte "më i avancuar se Star Wars Eclipse", të cilin e pamë të shpallur vetëm me një trailer plotësisht CGI në Game Awards vitin e kaluar.

me sa duket ky titull i ri synohet të jetë "i bazuar në interaktivitetin narrativ", me një histori jolineare dhe një mjedis fantazi mesjetare, të ngjashme me demonstrimin e teknologjisë Dark Sorcerer që Quantic Dream shfaqi në 2013 në E3.

Siç sugjeron emri, demonstrimi i teknologjisë "The Dark Sorcerer" paraqiti pikërisht atë, një magjistar që praktikonte magjinë e keqe më parë, në një kthesë komike, titullar "Dark Sorcerer" tregohet se është në të vërtetë një aktor në një set që lufton me një sërë problemesh prodhimi.

Aktualisht është e paqartë se kur mund të publikohet ky titull i paparalajmëruar AAA, siç thotë burimi i brendshëm i industrisë Tom Henderson, studioja pariziane e Quantic Dream "aktualisht po lufton për të punësuar staf", një problem që ndoshta buron nga akuzat për sulm seksual të bëra kundër kompanisë në 2019.

★ ★ ★ ★ ★