Ueb agjenci » Lajme dixhitale » 130 miliardë URL në planet!

130 miliardë URL në planet!

SEOmoz, pëllëmbë e diagnostikimit

Numri i përgjithshëm i adresave në internet arrin në 130 miliardë. Mjeti i pavarur identifikon 356 miliardë lidhje HTML.

Google dhe Bing kanë mesatarisht 130 miliardë adresa interneti (URL) në indekset e tyre. Thisshtë në këtë masë që ata kërkojnë informacion kur shtypni një kërkesë. Kjo është ajo që botuesi shumë serioz i softuerit SEOmoz raporton në një përmbledhje të fundit mbi indeksimin e faqeve të internetit. Si zakonisht, komentet e specialistëve janë shumë të vlefshëm.

356 miliardë lidhje nga 105 milion emra domain

SEOmoz, i mirënjohur për faqen e tij të diagnostikimit të lidhjeve falas, openiteexplorer.org, sapo ka përditësuar indeksin e tij global. Kjo bazë e të dhënave të pavarur identifikon 356 miliardë lidhje nga 105 milion emra domain. Një mostër e tillë e lejon atë të ofrojë diagnozën më të besueshme për kryerjen e optimizimit të faqes për motorët e kërkimit.

★ ★ ★ ★ ★