Zëvendësimi i një ekrani të palosshëm Samsung kushton më pak se më parë
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Zëvendësimi i një ekrani të palosshëm Samsung kushton më pak se më parë

Zëvendësimi i një ekrani të palosshëm Samsung kushton më pak se më parë

Ky është një lajm i mirë për të gjithë pronarët e ngathët të formacionit më të fundit të palosshëm të Samsung - çmimi i riparimit të ekranit po bëhet më i lirë dhe më i lirë.

Nëse jeni pronari krenar i formacionit më të fundit të palosshëm të Samsung, përfshirë Galaxy Z Flip 3 dhe Galaxy Z Fold 3, mund të jeni të qetë duke ditur se kostoja e zëvendësimit të ekranit ka rënë, por vetëm pak..

Meqenëse vetë telefonat janë më të shtrenjtë se shumica, nuk është për t'u habitur që zëvendësimi i ekranit nuk është shumë i lirë.

Nëse ju ndodh që të thyeni ekranin e brendshëm të Samsung Galaxy Z Flip, do t’ju ​​kushtonte 435 £. Ndërkohë, nëse nuk do të kishit fat sa të thyeni ekranin e brendshëm të Fold 2, do të kushtonte 519 £, me ekranin e përparmë që ishte dukshëm më pak se 119.

Mund të kontrolloni se sa do të kushtojë secili zëvendësim duke përdorur listën e çmimeve të Samsung, por duket se ende nuk ka të gjitha modelet më të fundit të telefonit për referencë.

Lajmi i mirë është se zëvendësimi i ekranit të telefonit ishte më parë më i shtrenjtë, me GSMArena që raportonte se Foldi origjinal kushtonte mbi 600 dollarë (549 £ në Mbretërinë e Bashkuar), kështu që tendenca është që ata të bëhen më të lirë. Është i mirëpritur.

Ne i kemi kërkuar Samsung një koment mbi çmimin e zëvendësimit të ekranit të tij, por ende nuk kemi marrë një përgjigje. Ne do ta përditësojmë këtë artikull me çdo informacion shtesë pasi të jetë i disponueshëm.

Sidoqoftë, Samsung ka bërë përpjekje për Samsung Care + kohët e fundit, gjë që ju jep njëfarë besimi në telefonin tuaj të ri të mençur.

Çdokush që para-porosit Z Flip 3 ose Z Fold 3 mund të përfitojë nga riparimet falas për 12 muajt e parë, por meqenëse kostot e riparimit janë aq të larta, mund të jetë e vlefshme për t'i zgjeruar ato më tej. Ju mund të merrni tre vjet sigurim të plotë, kostoja e të cilit varet nga modeli i telefonit dhe kohëzgjatja e kontratës.

Mund të zbuloni se çfarë ofron Samsung Care + duke vizituar faqen e internetit.

★ ★ ★ ★ ★