Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Titujt tuaj tani vlerësohen në numrin e pikselave

Titujt tuaj tani vlerësohen në numrin e pikselave

Nëse Google gjen titullin e faqes tuaj ( ) shumë e gjatë në numër pikselësh, e rishkruan atë për faqen e tij të rezultateve!

Google tani do të përdorte një kriter të ri për të vendosur nëse një titull faqeje ( ) Tooshtë shumë e gjatë: gjerësia e tij në piksele. Kjo është ajo që zbuloi SEOmofo, një faqe amerikane e specializuar në referencat natyrore. Nese e jotja është shumë i gjatë, Google rishkruan tekstin për ta shfaqur atë në faqen e rezultateve të kërkimit. Thjesht.

Deri tani, Google i preu titujt pas afërsisht 60 karakteresh (përfshirë hapësirat). Ai i shfaqi ato të gjymtuara, të ndjekura nga tre pika në faqet e rezultateve të kërkimit.

tani Google do të llogariste një gjerësi në piksel, dhe jo më një numër karakteresh. Kjo është e kuptueshme. Një tekst i përbërë nga "i", "l" dhe "t" (shkronja të ngushta) nuk është e njëjta gjatësi me një tekst të mbushur me "w", "A" ose "m", të cilat janë shkronja shumë më të mëdha. " I gjerë".

Kur Google ka zbuluar se një titull është shumë i gjatë, ai tani e zëvendëson atë me ... një pjesë të URL -së së tij (adresa e internetit)! Sidoqoftë, me kusht që kjo URL të përmbajë fjalë kyçe. Kjo jep në këtë rast tituj të tipit: "artificiale-html-lidhje-ditët e tyre-janë-llogari". Jo shumë cilësore, apo jo?

Zgjidhja e vetme për të shmangur këtë praktikë lëndë druri: shkruani tituj të shkurtër! Dhe titujt tuaj nuk do të dëmtohen kur shfaqen nga Google.

★ ★ ★ ★ ★