Intercomi i ri Ring është një fitore e madhe për apartamentet
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Intercomi i ri Ring është një fitore e madhe për apartamentet

Intercomi i ri Ring është një fitore e madhe për apartamentet

Zilet e dyerve dhe bravat inteligjente kanë të gjitha llojet e përfitimeve, pavarësisht nëse shihni se kush është në derën e përparme, duke folur me një person dërgues ose duke monitoruar shtëpinë tuaj. Megjithatë, ata që jetojnë në një ndërtesë të madhe komunale, si një apartament ose një apartament, shpesh nuk mund të marrin një luks të tillë. Këtu hyn intercomi i ri Ring.

Dhe ndërsa Ring lëshoi ​​kamerën Peephole për dyert e apartamenteve në 2019, ajo nuk është më e disponueshme dhe ende nuk ka bërë shumë për të ndihmuar ndërtesat më të mëdha.

Me Ring Intercom, banorët e apartamenteve dhe godinave mund ta integrojnë produktin në sistemin e interkomunikimit të ndërtesës, duke mundësuar komunikimin apo edhe zhurmën e një vizitori. Plus, duke qenë se është një "intercom i zgjuar", ju gjithashtu mund t'i bëni të gjitha këto nga distanca në telefonin tuaj.

Ja çfarë tha Ring për produktin e saj të fundit: "Ring Intercom përdor sistemin ekzistues të përputhshëm të interkomunikacionit për të inicuar një bisedë të koduar të dyanshme përmes aplikacionit Ring, që do të thotë se përdoruesit mund t'u përgjigjen thirrjeve vetëm nga dikush që i bie ziles së ndërtesës së tyre. Aplikacioni Ring e bën të lehtë personalizimin e cilësimeve specifike të privatësisë dhe sigurisë, me aftësinë për të menaxhuar përdoruesit e përbashkët dhe për të aktivizuar dhe anuluar aksesin në çdo kohë.

Ring Intercom është i pajtueshëm me Amazon Alexa, duke e kthyer atë në një altoparlant inteligjent Echo, dhe gjithashtu do të funksionojë si një intercom pa duar që ju lejon të zhbllokoni derën me zërin tuaj.

Bateritë e rikarikueshme fuqizojnë Intercomun e Unazës, kështu që instalimi i tij është i lehtë pa ndonjë ndryshim të lidhjeve elektrike në shtëpinë tuaj. Është i pajtueshëm me shumicën e aparateve audio intercom dhe faqja e internetit e Ring ka një pyetësor të dobishëm dhe mjet përputhshmërie.

Duket sikur i gjithë procesi i instalimit është DIY, që do të thotë se nuk do të duhet të merreni me një instalues. Thënë kështu, blerësit mund të kenë nevojë për miratim ose ndihmë nga menaxherët e pronës në varësi të ndërtesës.

Mos harroni se kjo nuk është një zile dere ose kamera dhe nuk ka aftësi regjistrimi. Ai gjithashtu nuk lidhet me një sistem video ekzistues në ndërtesën tuaj, vetëm me një intercom, i cili është ende shumë i popullarizuar në shumë qytete të mëdha dhe në mbarë MB.

Ai do të jetë i disponueshëm në fund të tetorit për ata në MB dhe Gjermani nga 120 £, me një paketë që përfshin një bateri shtesë për 150 £. Pastaj rajone të tjera, duke përfshirë Italinë, Spanjën, Francën dhe Shtetet e Bashkuara, mund të presin një lëshim në fillim të 2023.

nëpërmjet AndroidPolice

★ ★ ★ ★ ★