Trajnim në internet

Trajnimi i reklamave në Google, referencat SEO, marketingu në internet, etj.

Trajnim operativ

Trajnim dixhital, trajnim për marketing në internet në pesë mësime, duke u bërë një webmaster ose SEO, automatizim, Facebook Ads pro me një goditje të gishtave ... mësimet janë të shumta në internet dhe qasje aq të thjeshta sa përmbajtja e tyre ...

Agjenci konsulente në ueb dhe strategji dixhitale, agjenci e integruar DTP Marketing and Design Division, ne zhvillojmë blerje, transformim dhe besnikëri të orientuar drejt rezultateve në dobi të NVM-ve, Komuniteteve dhe Llogarive Kyçe.

Kjo është arsyeja pse oferta jonë e trajnimit nuk përfshin premtime të rreme si "si të krijoni përmbajtje që renditet në faqen 1 në 2022", por më tepër si të poziciononi mirë faqen tuaj, të administroni përmbajtjen e saj, të përdorni Google Analytics ...

Praktika jonë e efikasitetit komercial në BtoC si në BtoB, mbështetja jonë në rritjen e autonomisë së klientëve tanë, na kanë mësuar që së pari të përcaktojmë nevojat tuaja dhe më pas t'ju ofrojmë një program të përshtatur.

Trajnim online ose ballë për ballë, përmbajtja jonë nuk është kurrë e përgjithshme, por gjithmonë praktike dhe e fokusuar në mjetet dhe proceset tuaja. Menaxherët tanë të trafikut ose tregtarët në internet janë të certifikuar me Partnerët e Google në baza personale dhe garantojnë praktikat më të mira në SEO.

Trajnimi i Google Ads

Merrni aftësitë dixhitale që ju nevojiten për të zhvilluar biznesin tuaj: bëhuni të njohur, mbani klientët tuaj, shisni në internet, merrni kontrollin e faqes tuaj, analizoni të dhënat tuaja, vendosni fushatën tuaj të parë Adwords, optimizoni referencat tuaja natyrore ... menaxherët tanë të trafikut, shumica prej të cilëve të certifikuar nga Google Partner, ju ofrojnë një program trajnimi ballë për ballë ose online, i përshtatur për nevojat tuaja reale për efikasitet të menjëhershëm operacional.

Përfitimet tuaja nga Google AdWords:

 • Një audiencë e synuar e përdoruesve të internetit që kërkojnë në Google.
 • Një lloj i ri i audiencës të arritur nga Google dhe rrjeti i tij reklamues.

Reklamat tuaja mund të redaktohen dhe buxheti juaj të rregullohet derisa të merrni rezultatet që dëshironi.

Liria për të zgjedhur kohëzgjatjen ose sasinë e shpenzimeve.

Synimi i reklamave tuaja në gjuhë të veçanta dhe zona gjeografike (nga ato lokale në ato ndërkombëtare).

 Rezultate të matshme dhe të matura

 • AdWords ju ofron një numër treguesish të performancës: përshtypjet, CTR, klikimet, kostoja për klikim, konvertimet, etj.

Si të arrini shikueshmërinë dhe qëllimet tuaja të konvertimit në faqen tuaj të internetit? Ekipi i marketingut në internet i Amalgame ju këshillon dhe ju mbështet të filloni në kushtet më të mira, në të gjitha fazat:

1. Le të analizojmë

 • Tregu juaj
 • Nevojat tuaja
 • Semantika e aktivitetit tuaj

2. Le të flasim

 • Strategjia më e mirë në internet për t'u miratuar
 • Optimizimi i buxhetit tuaj

3. Le të vendosim dhe vendosim

 • Vendosja e fushatës
 • Analiza e ROI (kthimi i investimit)
 • Raportimi gjatë gjithë shërbimit

Prekni përdoruesit që kanë vizituar faqen tuaj ...

Marketingu i rishikuar ju ndihmon të arrini tek njerëzit që kanë vizituar uebfaqen tuaj më parë, kur ata po vizitojnë faqe të tjera në Rrjetin e Shfaqjeve të Google ose kur kryejnë kërkime në Google. Paraqitini këto perspektiva të nxehta me mesazhe të personalizuara bazuar në përmbajtjen që ata kanë parë në faqen tuaj.

Motorët e kërkimit: zhvilloni fushatën tuaj

Universi i lidhjeve të sponsorizuara ofron shumë mundësi. Sidoqoftë, para se t'i futni ato, duhet të zotëroni mjetet kërkimore dhe përzgjedhjen e fjalëve kyçe. Pastaj mund të përmirësoni dhe optimizoni fushatat tuaja të Rrjetit të Kërkimit në mënyrë që të përfitoni sa më shumë nga investimi juaj.

 • Të referohesh mirë në internet: çfarë do të thotë kjo?
 • Fjalët kyçe dhe kërkesat e përdoruesve të internetit: ndryshimi
 • Struktura përkatëse e fushatës
 • Bëni që fjalët tuaja kyçe të flasin dhe t’i shfrytëzoni ato
 • Optimizoni përputhjen e fjalëve kyçe
 • Praktikat e mira dhe kurthet që duhen shmangur

Trajnim WordPress 

Gjysmë ditë në webinar / agjenci ballë për ballë ose ambientet tuaja për të përdorur WordPress në baza ditore për të menaxhuar faqen tuaj.

Objektivi: të jeni autonom në administrimin e faqes tuaj nën WordPress

Kohëzgjatja: 3h30

Parakushtet: përdorimi i internetit, mjetet e automatizimit të zyrës.

Programi :

 • Prezantimi
 • Fillimi me WordPress
 • Redaktoni përmbajtjen e faqes tuaj
 • Fillimi i ushtrimeve
 • Përgjigjet e pyetjeve

Trajnimi i Google Analytics

Mësoni rreth analizës së audiencës së faqes tuaj në 2 orë.

Objektivi: ky inicim në Google Analytics do t'ju lejojë të kuptoni parimet e përdorimit të tij. Për të funksionuar shpejt, duke pasur një vizion të informacionit të disponueshëm në raportet e ndryshme.

Parakushtet: përdorimi i internetit, mjetet e automatizimit të zyrës.

Programi :

 • Hyrje në Google Analytics
 • Hapat e parë dhe fillimi
 • Audienca - Cilët janë vizitorët tuaj?
 • Blerja - Si ju gjejnë vizitorët tuaj?
 • Sjellja - Si e përdorin vizitorët tuaj faqen tuaj?
 • Konceptet e konvertimit
 • Përditësoni veçoritë e përparuara
 • Përgjigjet e pyetjeve

Trajnimi i Google për Biznesin tim

Agjencia e uebit Tremplin Numérique zhvillon aftësitë dixhitale të tregtarëve, VSE -ve dhe NVM -ve, përmirëson praninë e tyre në internet, krijon mundësi të reja profesionale duke transferuar aftësi të reja dixhitale si SEO, email, rrjete sociale, etj.

Strategjia lokale është që të përfitoni nga marketingu online që të jeni të dukshëm për klientët potencialë pranë jush dhe të filloni një bisedë me ta. Tregtarët, zejtarët, SME -të, organizatat e shërbimeve ... Optimizoni shikueshmërinë tuaj me objektivat tuaj lokal, krijoni një listë në drejtoritë lokale, postoni lajmet tuaja, mblidhni opinione, jini të pranishëm dhe të angazhuar në celular, zini vendin tuaj në rezultatet e kërkimeve aty pranë:

Kohëzgjatja: 3 orë ballë për ballë

Programi :

 • Si t’i reklamoni klientët vendas?
 • Çfarë është Google My Business?
 • Cilat janë përfitimet e Google My Business?
 • Krijoni / Kërkoni një listë biznesi në Google My Business
 • Po sikur dosja e themelimit të jetë menaxhuar tashmë?
 • Përmirësoni renditjen lokale të një ndërmarrje në Google
 • Lidhje të dobishme
 • Fuqia e drejtorive lokale

Trajnimi i reklamave në Facebook

Reklamoni në Facebook në Agjenci ballë për ballë ose në ambientet tuaja.

Programi :

 • Hyrje: reklamat në internet dhe rrjetet sociale (veçanërisht Reklamat në Facebook)
 • Prezantimi i platformës së reklamave në Facebook:
  • Objektivat e ndryshme të marketingut
  • Formatet e reklamimit
  • Opsionet e synimit
 • Zbulimi i njohurive të audiencës në Facebook (statistikat e audiencës)
 • Punë praktike:
  • Krijimi i një fushate frëngjishtfolëse, objektiv reklamimi: promovimi i faqes
  • Këshillë
  • Menaxhoni një fushatë aktive dhe ndiqni kthimet
 • Përgjigjet e pyetjeve

Trajnimi i mediave sociale

2% e blerësve B90B hulumtojnë në mënyrë të pavarur dhe mbledhin informacion dhe mendime ekspertësh në internet. Rëndësia e përmbajtjes së shpërndarë nga shitësit tuaj në rrjetet tuaja sociale është një levë e fortë për tërheqjen e perspektivave. Rreshtoni ekipet tuaja të Shitjes dhe Marketingut në objektivat dhe proceset e përbashkëta të shitjes sociale, harmonizoni praktikat tuaja për të gjeneruar drejtime reale B2B.

Objektivat: analizoni rrjetet e ndryshme sociale dhe kuptoni interesin e tyre në një strategji komunikimi dixhitale.

Kohëzgjatja: 6:00 paradite (9:00 deri në 12:00 pasdite dhe 14:30 pasdite deri në 17:30 pasdite) ose 3:00 paradite (9:00 deri në 12:00 pasdite).

Detajet: trajnime në grup personalisht për një maksimum prej 10 personash.

Publiku në fjalë: ky trajnim ka për qëllim njerëzit që dëshirojnë të fitojnë një bazë njohurish mbi përdorimin e rrjeteve sociale në një strategji komunikimi dixhital.

Nga pikëpamja operacionale, është planifikuar një punëtori praktike për të krijuar një llogari të kompanisë në një rrjet social. Bëni punonjësit tuaj ambasadorë për kompaninë tuaj në rrjetet sociale.

Parakushtet: të jeni të kënaqur me kompjuterin dhe të lundroni në internet, të njihni bazat e uebit.

Programi :

 • Çfarë është një rrjet social?
 • Vështrim i detajuar i rrjeteve sociale në 2022: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, Viadeo, YouTube, etj.
 • Si dhe pse bizneset përdorin mediat sociale?
 • Analiza e studimit të rastit: strategjia e mediave sociale e një kompanie
 • Punëtori praktike (sipas nevojave tuaja): krijoni një faqe biznesi në Facebook; krijoni një faqe Linkedin ; krijoni një kanal në YouTube, etj.

Trajnim Debian

Tremplin Numérique ju ofron trajnimin tonë gjithëpërfshirës mbi Debian, një nga sistemet operative me burim të hapur më me ndikim dhe më popullor në botë. Kurrikula jonë është krijuar me kujdes për t'ju ofruar një kuptim gjithëpërfshirës të përdorimit, menaxhimit dhe optimizimit të Debian.

Kush duhet të marrë pjesë?

Kurset tona u drejtohen të gjithëve, nga fillestarët pa përvojë të mëparshme deri tek ata që dëshirojnë të përmirësojnë njohuritë e tyre për sistemin Debian. Profesionistët e IT-së që duan të përmirësojnë aftësitë e tyre në menaxhimin e sistemit Debian do t'u duket gjithashtu i dobishëm trajnimi ynë.

Programi :

Trajnimi ynë Debian mbulon aspekte të ndryshme thelbësore të sistemit operativ. Modulet përfshijnë:

 1. Hyrje në Debian: mësoni bazat e sistemit operativ, historinë e tij, filozofinë e tijilosofia dhe avantazhet e saj.
 2. Instalimi i Debian: Ne ju përcjellim procesin e instalimit hap pas hapi, shpjegojmë zgjedhjet e ndryshme të instalimit dhe ju tregojmë se si ta personalizoni sistemin tuaj për të përmbushur nevojat tuaja specifike.
 3. Menaxhimi i paketave: Mësoni se si të përdorni bibliotekën e jashtëzakonshme të mbi 50 paketave për të instaluar, përditësuar dhe hequr lehtësisht aplikacionet.
 4. Administrimi i sistemit: Fitoni një kuptim të thellë të detyrave administrative si menaxhimi i përdoruesit, konfigurimi i sistemit, mirëmbajtja e sistemit dhe çështjet e sigurisë.
 5. Integrimi ndër-platformë: Ne do t'ju tregojmë se si ta bëni Debian të funksionojë me sisteme të tjera operative si Windows, FreeBSD dhe Solaris.
 6. Virtualizimi: Mësoni se si Debian mund të përdoret për të krijuar një mjedis të virtualizuar, duke ju lejuar të ekzekutoni shumë sisteme operative në një makinë të vetme.

Trajnerët tanë janë ekspertë të ekosistemit Debian me shumë vite përvojë praktike. Në shtëpinë e Tremplin Numérique, ne besojmë në një qasje praktike të të mësuarit me sesione laboratorike në kohë reale që do t'ju japin përvojë praktike duke përdorur Debian.

Mos prisni më sepse nesër gjithçka fillon