Spiun në një telefon: renditja e aplikacioneve më të mira
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Spiun në një telefon: renditja e aplikacioneve më të mira të spiunazhit

Spiun në një telefon: renditja e aplikacioneve më të mira të spiunazhit

Një aplikacion spiun telefoni është një program i krijuar për qëllimin e vjedhurazi në një pajisje. Misioni i tij kryesor është monitorimi dhe ruajtja e të dhënave dhe aktivitetit në internet. Ai gjithashtu ruan informacionin e vendosur në vend në telefon në mënyrë që t'ua transmetojë palëve të treta.

Les aplikacionet më të mira të spiunazhit dhe spyware ruajnë përmbajtjen e skedarëve, postën elektronike, të dhënat e pagesave dhe fjalëkalimet e llogarive të ndryshme. Ata fshihen në sistemin operativ dhe sillen si programe të memories së brendshme.

Lexojeni këtë për të mësuar më shumë rreth aplikacioneve më të mira të spiunazhit dhe softuerit të spiunazhit të telefonave dhe zbuloni se cilat aplikacione janë më të mirat me çmimet më të mira.

Pse të përdorni një aplikacion spiun?

Përdorimi i një aplikacioni spiun telefonik është thelbësor për të monitoruar aktivitetet e një personi, pa pasur nevojë të telefononi një detektiv privat. Gjithashtu ju lejon të hidhni një sy në pajisjen e tij në distancë. Spyware për konsumatorët është një mjet që është bërë i nevojshëm për të kontrolluar lëvizjet e ndryshme të fëmijëve tuaj të vegjël. Duke zgjedhur aplikacione spiunazhi me performancë të lartë, nuk keni vështirësi të mëdha në monitorimin e adoleshentëve.

spiun-bashkëshorti-6669635
Francezët shpesh përdorin aplikacione spiunazhi për të kontrolluar besnikërinë e bashkëshortit të tyre.

Duhet të theksohet se aplikacionet e vërteta të spiunazhit, për shembull MSPY ou Umobix, i quajtur gjithashtu spyware, janë më efektivë se programet e zakonshme të kontrollit prindëror. Përdorimi i këtyre mjeteve të tipit Android ose iOS ju ndihmon të monitoroni nga afër smartfonët dhe tabletët e pasardhësve tuaj. Do të keni informacion të detajuar dhe të besueshëm për njerëzit e ndryshëm me të cilët kontaktojnë dhe anasjelltas. Ata ju ofrojnë informacione duke përfshirë:

  • SMS dërguar dhe marrë
  • Bisedat
  • Historia e mediave sociale

Ju gjithashtu do të keni akses në modulin e tyre GPS në mënyrë që të keni një ide për pozicionin e saktë se ku mund të jenë.

Ju gjithashtu mund të përdorni aplikacione spiunazhi për telefonat celularë për të gjurmuar nga afër aktivitetet e punonjësve tuaj në lidhje me punën. Këto janë me të vërtetë shtylla kryesore e mbijetesës së strukturës suaj. Për ta bërë këtë, ju u besoni atyre informacione konfidenciale në lidhje me kompaninë.

Prandaj është normale të kesh një ide për përdorimin që ata bëjnë nga këto të dhëna për shkak të natyrës së tyre të ndjeshme për mirëqenien e kompanisë. Instalimi i një aplikacioni të tillë në pajisjet e punës do t'ju lejojë të matni produktivitetin e tyre. Prandaj është një mjet që mund t'ju ndihmojë të përmirësoni performancën e aktiviteteve tuaja profesionale.

Aplikacionet e spiunazhit të telefonit ndihmojnë për t'i mbajtur të dashurit tuaj të sigurt në internet. Ato ndihmojnë për të hequr dyshimet për tradhtinë e partnerit tuaj, për shembull duke lexuar mesazhet e tij private. Ata gjithashtu mund t'ju ndihmojnë të gjeni telefonin tuaj kur ai është i vjedhur ose i gabuar.

A është e ligjshme përdorimi i një aplikacioni spiun?

Shumica e ligjeve të botës dhe ato të Francës në veçanti e konsiderojnë shumë serioz aktin e spiunimit të një pajisjeje pa informuar përdoruesin. Përveç këtij aspekti të ligjit, thjesht leximi i e-mail dhe SMS është shkelje e fshehtësisë së korrespondencës. Ju mund të inkriminoheni pavarësisht pse veproni në këtë mënyrë. Vetëm disa detektivë privatë të betuar mund të përballojnë disa spiunazhe shumë të rregulluara.

Shoqatat e këqija ose përdorimet joortodokse të adoleshentit tuaj nuk mund të justifikojnë përdorimin e këtij mjeti spiun. Për më tepër, dijeni se e njëjta gjë është edhe për pabesinë e partnerit. Nëse jepni prova të bisedave të përgjuara duke përdorur një program spiunazhi, në vend të kësaj do të inkriminoheni. Rregulloret aktuale gjithashtu nuk ju lejojnë të monitoroni vendndodhjen ose aktivitetet e punonjësve tuaj pa dijeninë e tyre.

Përpara çdo përpjekjeje për të instaluar një aplikacion spiun, duhet të informoni personat e interesuar në rrjedhën e sipërme. Kjo ju lejon të përdorni ligjërisht të dhënat e mbledhura në një padi, për shembull. Përdorimi i softuerit sekret në mënyrë të paligjshme për të spiunuar një telefon ju ekspozon ndaj gjobave. Nëse duhet mbajtur mend, këto variojnë nga 30.000 deri në 45.000 €.

Kjo ështëneni 226-15 i Kodit Penal kush të detyron në këtë dhimbje. Jeni të ekspozuar edhe me 1 vit burg. Madje, zbatimi i kësaj dispozite ligjore merr parasysh edhe kontekstin dhe sensin e shëndoshë të iniciatorit. Nëse jeni prind i shqetësuar për sigurinë e fëmijëve tuaj, mjafton të kujtoni ligjin.

Nga ana tjetër, nëse e përdorni për të bërë presion ndaj partnerit, rrezikoni të ndëshkoheni rëndë nga gjykatat. Kur përdorni një aplikacion spiun për mbrojtjen e të miturve, ose në kuadrin e një kompanie, për shembull për të parë historinë ose vendndodhjen e punonjësve tuaj, duke qenë pa qëllime keqdashëse, ju jeni të mbrojtur.

A është më e lehtë të spiunosh në iPhone apo Android?

Sistemet operative iOS dhe Android njihen si plotësisht të sigurta dhe të optimizuara mirë. Për këtë qëllim, ato konsiderohen pajisje të vështira për t'u monitoruar. Megjithatë, përdorimi i aplikacioneve më të mira të spiunazhit e bën të lehtë qasjen në të dhënat tuaja në këto pajisje të ndryshme. Ata përfitojnë nga shkeljet e sigurisë së sistemit për t'u instaluar vetë. 

Për të aksesuar lehtësisht të dhënat multimediale, mesazhet e çastit dhe aplikacionet e ndryshme, fillimisht duhet të regjistroheni në faqen e spiunazhit. Kjo ju jep akses në panelet e kontrollit të operatorit. Më pas duhet të shkarkoni aplikacionin dhe të gjeni një mënyrë për ta instaluar në telefonin e synuar. Sigurohuni që të informoni telefonin e tyre inteligjent në mënyrë që të keni akses në të gjitha veçoritë e disponueshme për ju.

Ky operacion është mjaft i thjeshtë dhe do të marrë vetëm pak kohë. Për më tepër, nëse ju duket komplekse, kontaktoni ekipin teknik të zhvilluesit për t'ju dhënë udhëzimet e nevojshme. Ai ju tregon hap pas hapi se si të vazhdoni. Spiunimi në një iPhone dhe Android ju merr vetëm disa minuta.

Megjithatë, për telefonat inteligjentë Android, duhet domosdoshmërisht të keni akses fizik në të për të kryer operacione të ndryshme. Ndryshe nga një Android, në rastin e një iPhone, rekomandohet të zbuloni ID-në iCloud të telefonit që do të monitorohet në panelin e kontrollit të ofruesit. Pasi të kryhet ky operacion, sinkronizimi bëhet automatikisht.

Për të hyrë në informacionin më konfidencial, duhet të vërtetoni. Kjo bëhet në dy hapa dhe kërkon akses në celularin për disa sekonda, koha për të vërtetuar aksesin e krijuar rishtazi.

Renditja e aplikacioneve më të mira të spiunazhit të telefonit

Për të monitoruar në mënyrë efektive një person, është thelbësore të vini bast në aplikacione të fuqishme spiunazhi. Ato ju lejojnë të keni kontroll më të mirë mbi telefonin (iPhone ose Android) dhe të përdorni të gjithë informacionin që përmban. Ndonjëherë është e vështirë të gjesh rrugën e vet mes gamës së ofertave në treg. Gjeni në këtë renditje më të mirët prej tyre.

1. mSpy

Ky aplikacion spiun smartphone është padyshim më i miri që mund të përdorni për të kontrolluar pajisjen e:

  • Partneri juaj
  • fëmijët e tu
  • Punonjësit tuaj
Paneli i aplikacionit mSpy
Paneli i aplikacionit mSpy

Mjeti mSpy ka veçori shumë të avancuara që monitorojnë në mënyrë efektive informacionin e telefonit në të cilin është instaluar. Ndër të tjera, ndihmon për të kontrolluar thirrjet e ndryshme të bëra ose të marra nga personi që spiunohet. Ai është përshtatur në mënyrë të përkryer për të gjurmuar të gjitha mesazhet e shkëmbyera në smartphone, madje edhe ato të fshira. 

Softueri spiun mSpy ju bën gjithashtu të lehtë monitorimin e të gjitha rrjeteve sociale dhe mesazherëve. Përdoret gjithashtu për të gjetur telefonin celular të bashkëshortit tuaj, nëse mendoni se ai po ju tradhton, ose të fëmijës suaj. Nëse dëshironi të keni kontroll të plotë mbi aktivitetet online të një personi ose të gjurmoni aplikacionet e tyre, ky është mjeti ideal.

Ndër veçoritë e tij spiunazhi, mund ta përdorni edhe këtë softuer spiun për të marrë pamje nga ekrani i telefonit tuaj iPhone ose Android, ose për të kompletuar regjistrimet e galerisë së fotografive. Gjithashtu ju lejon të konsultoheni me të gjitha mediat. Kështu, do të keni një ide për fotot, videot dhe tingujt që ruhen në pajisje. Kjo ju jep mundësinë që të shkarkoni lehtësisht këto të dhëna të ndryshme dhe t'i përdorni ato sipas dëshirës.

2. Ora hoverwatch

Hoverwatch është një nga aplikacionet më të mira të spiunazhit që mund të përdorni për të monitoruar telefonin e dikujt. Është shumë praktik dhe shumë i lehtë për t'u instaluar. Është në përputhje me sistemet operative si Android, iOS dhe Windows. Për ta instaluar atë, disa prej tyre kërkojnë që ju të mund të përdorni fizikisht telefonin e personit në fjalë.

Nga ana tjetër, të tjerët kërkojnë vetëm ID-në e pajisjes për të depërtuar në sistem. Përdorimi i këtij aplikacioni ju ndihmon të përdorni një sërë veçorish. Kjo ju lejon të monitoroni në veçanti kontaktet, si dhe rrjetet sociale të pajisjes që e strehon atë. Hoverwatch ju jep gjithashtu akses të lehtë në historikun e shfletimit në internet dhe antenat wi-fi të përdorura.

Spyware ka një parametër të gjeolokacionit i cili ju ndihmon të keni detaje rreth pozicionit të personit. Ky aplikacion është projektuar nga firma Refog Inc në vitin 2002. Objektivi i tij kryesor është të lehtësojë prindërit monitorimin e fëmijëve të tyre. Përditësohet rregullisht për të promovuar shtimin e veçorive të reja. 

3.XNSPY

Është aplikacioni më i besueshëm i monitorimit të telefonit. Është projektuar nga një ekip inxhinierësh të rinj me përvojë në këtë detyrë. Ka shumë veçori për t'ju lejuar të keni kontroll më të mirë mbi pajisjet e tjera. Është në përputhje me sistemet operative Android dhe iOS. Duhet të theksohet se aplikacioni është i disponueshëm në modalitetin e provës falas.

XNSPY
XNSPY

XNSPY ju lejon të keni kontroll të plotë mbi telefonin e fëmijës suaj në këtë rast. Mund të përdoret gjithashtu në pajisjen e partnerit tuaj, për shembull për të spiunuar mesazhet e tij. Ky aplikacion merr përditësime të rregullta dhe instalohet në më pak se 5 minuta. Përdorimi i këtij mjeti kërkon që ju të mund të përdorni drejtpërdrejt telefonin e personit në fjalë.

Gjurmimi celular i aplikacionit spiun XNSPY është i padukshëm. Ju ndihmon të monitoroni mesazhet me tekst, thirrjet, mediat sociale dhe vendndodhjen e pajisjes. Ai ka një opsion të sinjalizimeve specifike për fjalë ose vende të veçanta. Kjo zvogëlon kohën e kaluar për të kontrolluar emailet ose telefonatat që merr fëmija juaj.

Në thelb ju dërgon njoftime kur personi që spiunohet viziton uebsajte të caktuara, ose shkon në një vend të pazakontë ose kontakton me individë të konsideruar më parë të dyshimtë.

4. Spiun i së vërtetës

Truph Spy fiton një vend të mirë në renditjen e aplikacioneve më të mira të spiunazhit celular. Është projektuar nga shkencëtarë kompjuterikë amerikanë me qëllim që të lehtësojë kontrollin prindëror për prindërit. Është gjithashtu e mundur të përdoret për të hequr dyshimin për një partner të dyshuar për tradhti.

Ky aplikacion spiun për Android dhe iOS përdoret gjithashtu në një mjedis profesional. Kjo ju ndihmon të verifikoni përdorimin që punonjësit tuaj i bëjnë informacionit konfidencial që ju u besoni atyre. Ai fshihet lehtësisht në zemër të tabletit ose smartphone për të spiunuar.

Roli i këtij softueri spiun është të mbledhë të dhëna nga telefoni inteligjent iPhone ose Android dhe t'i dërgojë ato tek ju nëpërmjet një hapësire private monitorimi në internet. Ky i fundit ndodhet në bazën e të dhënave të The Truph Spy dhe mund të aksesohet vetëm nga pronari i tij. Duke iu drejtuar këtij mjeti, ju keni sigurinë se informacioni që grumbulloni është në një vend të sigurt.

Ju do të keni të drejtë për dëgjim të drejtpërdrejtë, si dhe regjistrim të thirrjeve të ndryshme telefonike të bëra nga personi që monitorohet. Ai lehtëson aksesin në aplikacionet e mesazheve të çastit si:

  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Google hangouts

Ky aplikacion spiun ju jep mundësinë për të dëgjuar drejtpërdrejt bisedat pranë pajisjes së synuar. Për të përfituar nga kjo veçori, duhet të aktivizoni në distancë mikrofonin e ambientit të telefonit celular në fjalë. Kjo do t'ju lejojë të monitoroni shkëmbimet e drejtpërdrejta të përdoruesit.

5. Flluska e spiunit

Ky spyware është ndër aplikacionet më të mira të spiunazhit që mund të përdorni për të marrë kontrollin mbi një telefon. Është një zgjidhje survejimi që ju ofron 100% siguri gjatë përdorimit. Është i disponueshëm në sistemet operative Android dhe iOS. Duke zgjedhur këtë aplikacion, ju përfitoni nga një shërbim ndaj klientit që mund të kontaktohet në çdo kohë.

SpyBubble, një aplikacion spiun celular që ju lejon të gjurmoni aktivitetet e fëmijës tuaj në internet, është i disponueshëm për shkarkim. Është e lehtë për t'u përdorur. Ai u lejon prindërve të aksesojnë përmbajtjen dhe aktivitetet e fëmijëve të tyre nga pajisjet e tyre celulare, për shembull historikun e tyre të internetit, mesazhet e tyre ose vendndodhjen e tyre.

Instalimi dhe konfigurimi i softuerit spiun SpyBubble mbështetet nga ekipi teknik i The Spy Bubble. Ky aplikacion është lehtësisht i aksesueshëm nga çdo shfletues që përdorni. Ai lejon monitorim më të mirë të diskutimeve në Whatsapp, thirrjeve telefonike dhe të dhënave të lidhjes. Duhet të theksohet se ai gjithashtu ka një opsion gjeolokimi.

Spiunoni Snapchat për të parë të gjithë skedarët e tekstit dhe mediave të dërguara dhe të marra nga përdoruesi i synuar. SpyBubble ju lejon të monitoroni aktivitetin e pajisjes nga distanca duke përdorur spiun Snapchat.

Ndiqni të gjitha komunikimet WhatsApp dhe spiunoni në WhatsApp spiun WhatsApp ju lejon të monitoroni mesazhet dhe fotot e dërguara nga përdoruesi i synuar.

Monitoroni të gjitha bisedat në Facebook. Zbuloni përmbajtjen dhe kohën e secilit mesazh.

Spy Bubble ofron ndihmë falas në internet për përdorimin tuaj të parë. Ai ka spiunë të veçantë për secilin prej rrjeteve sociale të disponueshme në pajisjen e personit të monitoruar.

Kështu që ju mund të lexoni të gjithë skedarët mediatikë dhe tekstet që ajo dërgon dhe merr në të gjitha bisedat e saj. Ky aplikacion është shumë i matur dhe mund të konfigurohet nga distanca.

6. FlexiSpy

FlexiSpy është paraqitur në faqen zyrtare të saj si spyware më i mirë në treg. Ajo tërheq përdoruesit në të gjithë botën.

Prodhuesi është një nga të paktët që ofron monitorim të thirrjeve në kohë reale dhe aktivizim të mikrofonit në çdo kohë për dëgjimin e ambientit. Megjithatë, çmimet e tij janë më të larta se ato të shumicës së konkurrentëve të saj. Por a janë të justifikuara? Kjo është ajo që do të zbulojmë në këtë përmbledhje të FlexiSpy.

FlexiSpy ju lejon të keni kontroll të plotë mbi pajisjen që spiunohet. Kjo ju lejon të hiqni ose instaloni çdo aplikacion, ta përditësoni atë nga distanca dhe ta çinstaloni përsëri.

Një nga veçoritë më intriguese është aftësia për të marrë pamje nga distanca nga ndërfaqja e internetit.

Këto pamje nga ekrani mund të merren në çdo kohë për sa kohë që smartphone juaj është i lidhur me një lidhje interneti.

Versioni Premium është i disponueshëm për rreth 10 euro në muaj me një abonim 12 mujor. Versioni Extreme ofrohet për 25 euro me kontratë 12 mujore.

7. Umobix

Umobix është një spyware shumë i njohur. Përdoret veçanërisht për monitorimin e telefonave të fëmijëve tuaj. Aktiviteti i telefonit mund të monitorohet, duke përfshirë mesazhet dhe regjistrat e thirrjeve. Gjithashtu është e mundur të ndiqni të gjitha rrjetet sociale. Edhe nëse telefoni nuk është në përdorim, është e mundur të mblidhen informacione rreth mesazheve dhe njoftimeve.

Umobix
Umobix

Aplikacioni lejon monitorimin e drejtpërdrejtë dhe gjithashtu siguron akses në gjurmimin GPS të të dhënave celulare të personit për të mundësuar vendndodhjen e tyre në çdo kohë.

Kontrolli mban skeda për gjërat që mund të mos i keni menduar, si vendndodhjen, historikun e internetit dhe galerinë e fotografive.

përfundim

Përdorimi i një aplikacioni spiun telefonik ndihmon për të monitoruar fëmijën, partnerin ose punonjësit tuaj. Megjithatë, për ta instaluar atë në pajisje, preferohet të njoftohet personi për të mos gjetur veten nën goditjen e ligjit. Ai depërton lehtësisht, pavarësisht nga marka e përdoruesit dhe sistemi operativ. Më të mirat prej tyre ofrojnë shumë veçori të tilla si aftësia për të hyrë në të dhëna rreptësisht private.

★ ★ ★ ★ ★