Si të tërheqni përdoruesit e rinj të YouTube në videot tuaja?
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Si të tërheqni përdoruesit e rinj të YouTube në videot tuaja?

Si të tërheqni përdoruesit e rinj të YouTube në videot tuaja?

Nëse keni një kanal në YouTube që dëshironi të rrisni shikueshmërinë, ka zgjidhje të ndryshme nga të cilat mund të përfitoni. Një nga këto është blerja e shikimeve në YouTube. Edhe pse është subjekt i shumë kritikave nga njerëzit që ia atribuojnë atë një paligjshmërie të supozuar, praktika është ende e besueshme dhe ka shumë përparësi. Ekzistojnë gjithashtu teknika të tjera përmes të cilave mund të tërheqni përdorues të rinj të YouTube.

Pse të blini shikime në YouTube?

Mund të ketë arsye të ndryshme për blerjen e pamjeve për jepni një nxitje kanalit tuaj në YouTube.

Një praktikë e suksesshme

Ashtu si Instagrami, YouTube është një rrjet social shumë konkurrues. Pothuajse 300 orë përmbajtje video ngarkohen atje çdo minutë. Në këto kushte, është e vështirë të gjesh një vend për veten, nëse nuk miraton një zgjidhje që mund t'ju ndihmojë të ngrini kokën mbi ujë. Në këtë rast, ju mund të fitoni popullaritet duke blerë shikime në YouTube, gjë që do t'ju lejojëtërheqni abonentë të rinj në kanalin tuaj dhe videot tuaja.

Blerja e shikimeve në YouTube është një mënyrë e besueshme dhe efikase për ta veçuar veten. Në YouTube, videot që marrin një numër të lartë shikimesh tërheqin vazhdimisht vizitorë të tjerë. Kështu, falë kësaj teknike, videot tuaja mund të gjenerojnë numrin e shikimeve të zgjedhjes suaj. Një video që ka për shembull 10.000 shikime pasi të jetë publikuar sigurisht që do të ketë ngjall kuriozitetin e përdoruesve të tjerë të platformës # 1 në video.

Me blerjen e shikimeve, videot tuaja do t'i sugjerohen një auditori të ri, i cili do të rritet pasi përdoruesit e YouTube të shikojnë përmbajtjen e tyre. Për ju, kjo është një nxitje e vërtetë falë së cilës mund të dilni nga loja, në një rrjet social ku konkurrenca është e ashpër.

Si të tërheqni përdoruesit e rinj të YouTube në videot tuaja?
Si të tërheqni përdoruesit e rinj të YouTube në videot tuaja?

Blerja e shikimeve për t'i nxjerrë videot tuaja në rezultatet e kërkimit

Kur përdoruesit e YouTube inicojnë një kërkesë në shiritin e kërkimit në YouTube, platforma merr parasysh shumë metoda për të klasifikuar videot si rezultat i këtij kërkimi. Algoritmi i YouTube në thelb mbështetet në saktësinë dhe rëndësinë e rezultateve të ofruara. Sidoqoftë, këto të fundit ndikohen nga numri i shikimeve në secilën video dhe koha e shikimit të saj në të njëjtën kohë.

Ju pa dyshim do ta kuptoni, koha gjatë së cilës shikohen videot tuaja në YouTube gjithashtu ka rëndësi. Algoritmi i YouTube mbështetet veçanërisht në metrikën e kohës për të parë. Për të, nëse shkalla e shikimit të videos tuaj është e lartë, gjithmonë do të thotë kjo përmbajtja e propozuar është interesante, bindëse dhe gjeneruese interesi. Si rezultat, YouTube voton videon tuaj në rangun më të mirë sipas kërkesës së përdoruesit.

Blerja e pamjeve ju lejon të plotësoni këto kushte dhe të plotësoni metrikën e kohës së shikimit. Do të jesh në gjendje të shpresoj për një renditje interesante, për sa kohë që kërkimi i përdoruesit lidhet me kamaren tuaj ose me një temë që adresohet atje.

Një praktikë juridike

Shumë njerëz vënë në dyshim ligjshmërinë e praktikës së blerjes së shikimeve në YouTube. Megjithatë si duke blerë pëlqime në YouTube, është një teknikë plotësisht ligjore. Parimi i blerjes së shikimeve në YouTube është i thjeshtë. Gjithashtu, për YouTube, përderisa shikimet që blini krijohen nga përdorues të vërtetë dhe nuk janë bots dhe llogari të rreme, ju nuk po shkelni asnjë ligj.

Nëse po, faktori që duhet të jetë më shqetësues për ju është besueshmëria e shikimeve të YouTube që blini, ose të paktën besueshmëria e burimit tuaj të blerjes. Prandaj lind nevoja përblini pamje reale nga ofruesit seriozë, të cilat ofrojnë pamje reale dhe shërbime plotësisht funksionale. Ofruesi juaj i shikimit është çelësi i suksesit të kësaj praktike.

Arsyet e tjera jo më pak të rëndësishme

Përveç këtyre arsyeve që sapo kemi zhvilluar, ka të tjera që më shumë sesa justifikojnë blerjen e shikimeve në YouTube jepni shikueshmëri kanalit tuajMe Në fakt, blerja e shikimeve në YouTube ju lejon të:

  • rrisni provat shoqërore: në këtë rast, kjo është prirja e disa përdoruesve të YouTube për të parë videon tuaj sepse të tjerët para tyre e kanë bërë këtë,
  • merrni pikëpamje organike: sepse videot tuaja janë në krye të kërkesave, ato sugjerohen më shumë për një audiencë të madhe dhe të synuar mirë,
  • krijoni një angazhim organik që do t'ju bëjë një autoritet të ngrohtë.

Dukshmëria e kanalit tuaj në YouTube: a mjafton blerja e shikimeve?

Ndërsa efektiviteti i blerjes së shikimeve në YouTube është i vërtetë, ka më shumë për të. Në fakt, parametra të tjerë hyjnë në lojë dhe ndikojnë në suksesin e blerjes së pamjeve. Ne po mendojmë në veçanti për cilësinë vizuale të videove tuajaMe Ashtu si Instagram me fotografi, YouTube i kushton vëmendje të veçantë cilësisë së videove. Nuk ka kuptim të tërheqësh përdoruesit e YouTube në kanalin tënd dhe më pas t'u ofrosh video me cilësi të dobët vizuale.

Si të tërheqni përdoruesit e rinj të YouTube në videot tuaja?
Si të tërheqni përdoruesit e rinj të YouTube në videot tuaja?

Prandaj është po aq e rëndësishme të siguroni cilësinë e videove tuaja, gjë që gjithashtu rrit pikëpamjet tuaja në këtë rrjet social. Një video cilësore dhe interesante ka më shumë gjasa të ndahet sesa ajo që injoron këta faktorë. Prandaj, do të përfitoni nga ky viralitet përmirësoni më tej famën tuajMe Pra, çfarë mund të bëni për të përmirësuar cilësinë e postimeve tuaja video?

Thjesht duhet të shmangni videot e paqarta, me kornizë të dobët dhe të xhiruara në një mjedis me dritë të zbehtë, me zë të dobët në sfond, për më tepër. Prandaj, favorizoni burimet natyrore të dritës për të regjistruar videot tuaja. Gjithashtu, zgjidhni planin tuaj të skenës me kujdes për të lejuar një kornizë të mirë. Për të regjistruar videon tuaj, zgjidhni një dhomë pa eko dhe adoptoni një mikrofon për të përsosur cilësinë e zërit të videos tuajMe Për këto teknika, ne ju sugjerojmë të kombinoni të tjera të tilla si:

  • ndërveprime të rregullta me pajtimtarët tuaj,
  • stimulimi për t'u abonuar në kanalin tuaj,
  • duke shpallur përmbajtjen e videos tuaj të radhës në fund të asaj të fundit që keni ngarkuar,
  • publikimi i videove tuaja në rrjete të tjera sociale,
  • zhvillimi i temave të njohura.

Me këto disa këshilla, ju po i vendosni shanset në favorin tuaj bëhuni një YouTuber i njohur në kamaren e tij.

★ ★ ★ ★ ★