Si të rritet numri i abonentëve në një kanal në YouTube?
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Si të rritet numri i abonentëve në një kanal në YouTube?

Si të rritet numri i abonentëve në një kanal në YouTube?

Kryesimi i paketës së formave më të njohura të përmbajtjes në 2019: përmbajtje video. Dhe është zhdukur prej disa vitesh, sipas studimeve dhe specialistëve të internetit. YouTube është aktualisht platforma kryesore për video blogging (ne e quajmë "vlogging"), ndarjen e videove dhe marketingun e videove.

Facebook dhe Twitter kanë hyrë së fundi në lojën e marketingut të videove, por janë ende larg ndikimit që po gëzon YouTube aktualisht.

Nëse keni një kanal në YouTube, pyetja e mëposhtme mund t'ju ketë shkuar tashmë në mendje: si mund të merrni më shumë abonentë në YouTube dhe si mund të rrisni shtrirjen e videove tuaja në YouTube? Ne pajtohemi: këto janë dy pyetje që ju dëshironi t'i përgjigjeni, jo vetëm një…

Me mbi një miliardë vizitorë unikë mujorë në YouTube, audienca e mundshme për çdo video të ngarkuar është e madhe. Pavarësisht nëse është një video e dikujt që luan një shaka ose një video e një kritiku mode, YouTube është platforma e preferuar për konsumim video.

Ndërsa jeni duke menduar, numri i historive të suksesit po shumëfishohet, në YouTube. Njerëz “normalë”, si ju dhe ne, por që e kanë këtë pak Unë nuk e di se çfarë plus që i bën ata të shkëlqejnë në YouTube. Njerëz që pa YouTube, sigurisht që do të kishin mbetur në hije, duke kënduar në dasma dhe kungata apo duke marrë pjesë në shfaqje në komunën e tyre. Njerëz që, le ta themi pa marrë piskatore, fitojnë shuma shumë (shumë, shumë) interesante nga përdorimi i shkathët i kësaj platforme video.

Përdorimi i zgjuar? nuk eshte keshtu! Lexo…

Sot, YouTube është një minierë ari për blogerët që duan të zgjerojnë shtrirjen e tyre në internet duke krijuar një lidhje personale me ndjekësit e tyre. Mundësia që një bloger të shfrytëzojë këtë gjigant të mediave sociale dhe të drejtojë trafik masiv nga YouTube është gjigante. Për ta bërë këtë, së pari duhet të merrni më shumë abonentë.

20 mënyra të zgjuara për të marrë më shumë abonentë në YouTube

Një vit tjetër ka kaluar pa vendimin tuaj për të fuqizuar kanalin tuaj në YouTube. Nëse po mendoni seriozisht për rinovimin e kanalit tuaj në YouTube, këtu janë 20 mënyra të zgjuara për të gjeneruar më shumë abonentë në YouTube.

1. Krijoni një plan dhe skenar për videot tuaja.

Winston Churchill tha: "Ai që nuk planifikon, planifikon të dështojë".

Mjaft i menduar. Hapi i parë në udhëtimin tuaj në YouTube është të planifikoni se cili do të jetë kanali juaj.

Së dyti, do t'ju duhet të planifikoni strukturën e videove.

Bëjini vetes pyetjen e mëposhtme: Çfarë më pëlqen të krijoj? Shkruani përgjigjet në një fletë letre dhe më pas përqendrohuni në zhvillimin e aftësive të lidhura. Nuk ka nevojë të përpiqeni të imitoni kanalet që funksionojnë në YouTube. Të bësh atë që të pëlqen është më e rëndësishme për suksesin në YouTube, siç është në jetë, për këtë çështje.

Videot tuaja do të gjenerojnë rezultate më të mira nëse shkruani një skenar. Per cfare ? Thjesht sepse skriptet ju ndihmojnë të organizoni videot tuaja në mënyrë efikase dhe t'ju mbajnë në rrugën e duhur. Duke iu përmbajtur një skenari, do të jeni në gjendje të qëndroni të qëndrueshëm dhe të mos humbisni. Ky skenar do të sigurojë gjithashtu një rrjedhë të përsosur të ngjarjeve për një video të fokusuar mirë.

Kur ndërtoni skenarin tuaj, përfshini sa më shumë detaje që të jetë e mundur:

 • Fjalët e sakta që do të përdorni
 • Veprimet që do të ndërmerrni
 • Pikat kryesore që dëshironi të theksoni
 • Grupi i thirrjeve për veprim që duhen përfshirë, të tilla si "kliko në këtë lidhje" ose "abonohuni në kanalin tim" etj.

Mos harroni se videot tuaja janë për një audiencë të synuar. Prandaj është e rëndësishme që të keni përcaktuar personat e blerësit tuaj paraprakisht, në mënyrë që të shkruani skenarin tuaj sipas pritshmërive të tyre. Për shembull, a janë anëtarët e audiencës tuaj teknikisht të aftë? A janë ata të gjuhës amtare franceze? A janë ata të zgjuar? A kanë ata një nivel të ndryshëm ekspertize nga ju? A reagojnë më shumë ndaj humorit? Për përmbajtje informative?

Në thelb, ju duhet të përcaktoni grupin e individëve që përbëjnë audiencën tuaj dhe të përdorni gjuhën e duhur.

2. Prodhoni përmbajtje të mrekullueshme tërheqëse (natyrisht!)

Duhet të jetë e qartë, por ju duhet të krijoni përmbajtje tërheqëse, informuese dhe argëtuese. Sigurohuni që të qëndrojë kështu gjatë gjithë kohëzgjatjes së videos. Një hap i gabuar dhe do t'ju kushtojë shumë spektatorë.

Përmbajtje që funksionon me përmbajtje argëtuese ose informuese. Përmbajtja që funksionon edhe më mirë është përmbajtje që është argëtuese DHE informative. Nëse kjo është e vërtetë për çdo formë të përmbajtjes, është më shumë për videot që informojnë dhe argëtojnë dhe shpesh janë një sukses total.

Në mënyrë ideale, përpiquni të postoni dy lloje videosh:

 • Videot që kanë ndikim në moment (për shembull, video të bazuara në lajme)
 • Video që nuk “kalojnë kohë”, që zgjasin me kalimin e kohës pa u zbehur.

Lloji i dytë i videove, ato që zgjasin me kalimin e kohës, do t'ju lejojnë të merrni pamje të arkivuara që do të mbeten të rëndësishme pavarësisht se sa kohë kalon. Prandaj, pjesa më e madhe e përpjekjes suaj duhet të përqendrohet në këtë lloj videoje të dytë.

3. Rritni frekuencën e postimeve tuaja

Edhe nëse duket më e lehtë për t'u thënë sesa për t'u bërë, ju duhet të përballeni me faktet. Arsyeja kryesore pse një person abonohet në një kanal në YouTube është sepse atij ose asaj i pëlqen puna e redaktorit dhe dëshiron të shohë më shumë video.

Abonentët e YouTube në përgjithësi nuk kanë afinitet me kanalet që nuk prodhojnë përmbajtje të rregullt. Në epokën dixhitale, ne jemi në një lëvizje të menjëhershme dhe vëllimi… Konsumatorët duan gjithmonë më shumë, veçanërisht kur bëhet fjalë për argëtimin. Prandaj duhet të jeni në gjendje të përmbushni kërkesat e pajtimtarëve tuaj.

Konsistenca është çelësi për të zhvilluar një marrëdhënie të qëndrueshme me abonentët tuaj.

Publikoni videot tuaja në kohën e duhur, të përsëritur dhe të strukturuar. Provoni të postoni një video në javë… ose të paktën një ose dy në muaj.

Qëndroni në orarin tuaj dhe mos ngarkoni video jashtë atij orari. Kjo mënyrë e të bërit të gjërave është disi e krahasueshme me shikimin e serive tuaja të preferuara televizive: episodet e reja zakonisht publikohen sipas një orari të caktuar. Kjo qëndrueshmëri do t'i ndihmojë shikuesit të qëndrojnë të angazhuar.

4. Optimizo titujt e videove në YouTube

Të dallosh nga turma është padyshim aspekti më i rëndësishëm i suksesit në YouTube.

Një mënyrë e mirë për ta bërë këtë është t'u jepni emra të ndryshëm (pse jo të stivosur...) videove tuaja. Një mënyrë e mirë për të tërhequr kuriozët, apo jo?

Titujt që krijojnë kuriozitet do të luajnë një rol të madh në marrjen e shikimeve që kanali juaj ka nevojë për të përfituar nga faktori i provës sociale.

Për të marrë shikime maksimale, do t'ju duhet gjithashtu të zhyteni në pjesën SEO të marketingut në YouTube.

Këtu janë disa këshilla për të optimizuar titujt tuaj në YouTube për të rritur shtrirjen:

 • Përdorni fjalën kyçe në titull. Kjo gjithmonë ka një efekt të fortë në video. Botët e Google nuk i shikojnë videot në të njëjtën mënyrë si lexojnë postimet e blogut, kështu që përfshirja e fjalës kyçe në titull do t'i lejojë robotët e Google të dinë se për çfarë bëhet fjalë videoja juaj. E thjeshtë, apo jo?
 • Përdorni Google Adwords për të identifikuar se çfarë kërkojnë njerëzit në ueb. Përpiquni të gatuani video duke përdorur një përzierje kërkimesh me volum të lartë dhe me konkurrencë të ulët.
 • Kufizoni madhësinë e titujve tuaj. Google shkurton gjatësinë e videos në 66 karaktere dhe shton 'YouTube |' para videos. Kjo është e barabartë me 10 karaktere shtesë. Kështu, titulli ideal i videos suaj nuk duhet të kalojë 50 karaktere.
 • Bast mbi një titull përshkrues. Jepini audiencës një pamje paraprake se si do të jetë videoja.
 • Shkruani një titull tërheqës. Pak ekscentricitet, nëse e lejon imazhi i kompanisë suaj, është një mënyrë e mirë për të tërhequr më shumë klikime.
 • Mos përdorni fjalën "video" në titull. Është krejtësisht e panevojshme.

Si përmbledhje, nëse doni të keni sukses në YouTube, mësoni se si të shkruani tituj tërheqës, të përshtatshëm dhe të optimizuar.

5. Përfitoni sa më shumë nga personalizimi i kanalit tuaj

Kanali juaj në YouTube duhet të personalizohet. Nëse dëshironi që vizitorët t'i besojnë markës tuaj në YouTube, duhet të shfrytëzoni sa më shumë opsionet e personalizimit që YouTube ofron.

Nëse tashmë keni një blog me një numër minimal ndjekësish, përdorni asete të ngjashme të markës për kanalin tuaj në YouTube. Do të njiheni lehtësisht në të gjitha platformat.

Zotërimi i artit të imazhit, në YouTube si kudo tjetër, do t'ju ndihmojë të paraqisni veten.

Përfundo personalizimin e kanalit me një bio të mirë dhe URL të personalizuar. Biografia duhet të jetë e shkurtër dhe koncize. Sa i përket URL-së së blogut tuaj, ajo mund të përdoret në përshkrimin e videos për të paraqitur një biografi më të detajuar.

6. Personalizo Miniaturat

Kushdo që është i suksesshëm në YouTube do të pajtohet me ne se personalizimi i fotografive në YouTube është thelbësor.

Krijo një miniaturë të personalizuar për çdo video, në vend që YouTube të krijojë një të tillë rastësisht për ju. Përdorimi i shënimeve dhe imazheve përkatëse si miniaturë të personalizuara për videot tuaja në YouTube do të rrisë CTR-në e videove tuaja (d.m.th. frekuenca e klikimeve). Një miniaturë e personalizuar me një shënim të vogël do t'u tregojë përdoruesve tuaj se nga është krijuar videoja juaj.

YouTube aktualisht ofron një përzgjedhje të miniaturave në tre intervale - çerek, gjysma dhe tre të katërtat. Zgjidhni atë që ilustron më mirë temën e videos suaj.

7. Krijo një rimorkio interesante

Ok… Ju nuk jeni regjisori i Star Wars më të fundit… Por prapë!

YouTube ofron një veçori të shkëlqyer traileri që luan automatikisht një video sapo të hapni një kanal në YouTube.

Traileri juaj është diçka për të cilën duhet të punoni me kujdes dhe të përmirësoni vazhdimisht për t'i mbajtur vizitorët t'i kushtojnë vëmendje kanalit tuaj. Ky është momenti kyç kur duhet të tërhiqni vëmendjen e audiencës në vetëm pak sekonda. Kohëzgjatja perfekte për një trailer në YouTube është midis 30 sekonda dhe 60 sekonda.

Është gjithashtu në trailerin tuaj që ju duhet t'u shpjegoni abonentëve tuaj të mundshëm arsyet pse ata duhet të abonohen në kanalin tuaj. Nëse jeni një aktor i mirë, ose jeni i mirë në kamera, jepini atyre një prezantim të shpejtë, informues dhe tërheqës (me një skenar të strukturuar mirë, sigurisht!).

Në raportet e YouTube, kontrolloni normat e mbajtjes së shikuesve, për të parë nëse trajleri juaj po angazhohet mjaftueshëm ose nëse abonentët tuaj të mundshëm po i afrohen sorrave me një trailer të mërzitshëm ose të gjatë të kanalit.

8. Përdorni "Thirrje për veprim"

Shënimet "Thirrje për veprim" janë dritare kërcyese që shfaqen në një video në YouTube. Nëse i përdorni me mençuri, mund të merrni më shumë abonentë duke i bërë vizitorët tuaj të klikojnë gjatë videos.

Ja se si shumë përdorues të YouTube (kështu quhen ata!) raportuan një rritje të abonimeve të kanaleve me shënime të shtuara në videot e tyre.

Një lidhje e thjeshtë që u thotë shikuesve të abonohen në kanal mund të vendoset si thirrje për veprim në videon tuaj.

Nëse jeni duke përdorur një grafik për të shtuar një thirrje për veprim, është e mundur ta animoni atë me një shënim thirrjeje për veprim.

Çelësi, përsëri, është të përqendroheni te origjinaliteti. Përdoruesit nuk do të abonohen nëse thirrja juaj për veprim është e mërzitshme. Jepu atyre një arsye interesante për t'u abonuar.

9. Përdorni mjetet e duhura

Ka shumë mjete, disa prej të cilave janë të shkëlqyera. Nga mjetet për t'ju ndihmuar të krijoni video te mjetet për t'ju ndihmuar të promovoni punën tuaj, përdorimi i mjeteve të duhura do t'ju ndihmojë të rritni audiencën tuaj, pa shpenzuar asnjë qindarkë.

Vini re, për më tepër, se sa më shumë shikime organike të fitoni, aq më shumë abonentë potencialë mund të merrni.

10. Lërini njerëzit t'ju gjejnë

YouTube ofron një mundësi për t'u lidhur me faqen tuaj zyrtare të internetit. Nëse keni një faqe, sigurohuni që ta përdorni këtë veçori.

Përpjekjet tuaja për të tërhequr vizitorë në kanalin tuaj në YouTube mund të maksimizohen duke i drejtuar ata (veçanërisht ata më kuriozët) në faqen tuaj të internetit. Për më tepër, kanali juaj do të marrë gjithashtu formën e një përfaqësimi autentik të markës tuaj në YouTube.

Nën cilësimet e kanalit të faqes tuaj në YouTube, shtoni URL-në e faqes suaj të internetit/blogut në kanalin tuaj. Ju gjithashtu mund të konsideroni të shtoni URL-në e faqes tuaj të internetit/blogut në vetë përshkrimin e kanalit.

Në mënyrë të ngjashme, shtoni një buton 'Subscribe' diku në blogun ose faqen tuaj online, për të tërhequr më shumë abonentë në kanalin tuaj në YouTube.

11. Kufizoni videot tuaja në më pak se 5 minuta.

Diskutimet për gjatësinë ideale të një videoje në YouTube po shkojnë mirë. Videot me konvertim të lartë janë ato që janë optimizuar për më pak se 5 minuta.

Në një nga raportet e saj, Comscore thotë se gjatësia mesatare e shumicës së videove në YouTube është rreth 4,4 minuta. Për krijuesit e përmbajtjes që sapo kanë filluar, ky është rregulli që duhet ndjekur.

Pasi audienca juaj të jetë në vend, ju takon juve të rregulloni këtë kohëzgjatje dhe të eksperimentoni për të parë reagimin e audiencës tuaj.

Mbajeni atë të shkurtër, të thjeshtë, informues dhe argëtues, por jo më shumë se 5 minuta. Një sfidë e vështirë, sigurisht, por loja ia vlen qiri.

12. Krijoni një sekuencë hyrëse dhe dalëse për videon tuaj në YouTube

Sekuenca juaj e prezantimit dhe e daljes nga YouTube nuk ndihmon vetëm në promovimin e imazhit të markës suaj: ato kanë fuqinë për ta bërë videon tuaj më argëtuese dhe tërheqëse.

Një prezantim dhe një sekuencë daljeje ju lejojnë të rritni markën tuaj dhe t'i ofroni audiencës tuaj një imazh profesionalizmi. Krahasoni këtë me titullin e hapjes dhe mbylljes së një serie televizive ose programit tuaj të preferuar.

Gjithashtu, një hyrje tërheqëse do t'i mbajë shikuesit tuaj t'i kushtojnë vëmendje pjesës tjetër të videos.

13. Ndrysho, modifiko dhe modifiko përsëri

Kur bëhet fjalë për redaktimin e videove në YouTube, pa mëshirë! Pritini pamëshirshëm videot tuaja në YouTube dhe sigurohuni që të publikohen vetëm veprat tuaja më të mira.

Kujdes: nxitimi për t'iu përmbajtur orarit tuaj vetëm sa do të dëmtojë markën tuaj në tërësi. Bëni shumë regjistrime gjatë xhirimit të një videoje dhe sigurohuni që të zgjidhen vetëm pjesët më të mira.

Nëse nuk ndiheni rehat para një kamere, mos u shqetësoni: është e mundur të bëni fotografi dhe t'i konvertoni ato në video më pas. Adobe ofron mjete të mira për ta bërë këtë…

14. Optimizoni përshkrimet tuaja të videos

Kthehemi këtu në duke iu referuar videove tuaja në YouTube. Përshkrimi i videos është i rëndësishëm. Ai jo vetëm që do t'i gjejë videot tuaja në motorët e kërkimit, por gjithashtu do t'u japë shikuesve potencial një ide për përmbajtjen tuaj të videos.

Sigurisht, nuk ka nevojë të teproni! Të kesh një përshkrim tepër të detajuar nuk ka kuptim, pasi vetëm disa rreshta të parë të përshkrimit shfaqen kur videoja ngarkohet fillimisht.

Ashtu si me titullin e videos suaj në YouTube, merrni parasysh përdorimin e fjalës kyçe në përshkrim. Nuk ka nevojë të ngatërroni motorët e kërkimit duke shtuar fjalën tuaj kyçe 15 herë radhazi. Kjo do të ketë efektin e kundërt dhe do të zvogëlojë shanset tuaja për t'u shfaqur në kërkime.

Përshkrimi juaj duhet të jetë i thjeshtë dhe autentik.

15. Përfundoni videot tuaja me një notë të lartë

Cilado qoftë natyra e videove tuaja, sigurohuni t'i përfundoni videot tuaja me një notë pozitive.

Vizitorët duhet të kenë një kujtim pozitiv për videon tuaj. Pyete audiencën tënde nëse e ka pëlqyer videon dhe është abonuar. Këshillojini ata të vizitojnë faqen tuaj të internetit. Jepu atyre një adresë emaili ku mund t'ju kontaktojnë (…ose jo!)

Mbani mend një rregull të thjeshtë: Në YouTube si kudo tjetër, nëse nuk pyesni, përgjigja do të jetë gjithmonë jo.

Përfundoni videot tuaja me një notë besimi dhe bëjini të ditur audiencës që i vlerësoni ato.

Krijoni një sekuencë fundore duke shfaqur një baner standard dhe abonohuni në njoftimet në të gjitha videot tuaja.

Përfundoni videot tuaja me një buzëqeshje. Sigurohuni që shikuesit tuaj të jenë të etur për të mësuar më shumë për ju.

16. Konsideroni të bashkëpunoni me YouTubers të tjerë

Bashkëpunimi në YouTube është bërë i zakonshëm midis krijuesve kryesorë të përmbajtjes. Per cfare ? Sepse bashkëpunimi thjesht i sjell dobi të gjithëve!

Procesi krijues është konstruktiv. Të mendosh për YouTuber të tjerë si konkurrencën tënde nuk do të të bëjë mirë...

Provoni të kontaktoni me përdorues të ngjashëm në industrinë tuaj dhe kërkojuni të punojnë në diçka interesante së bashku.

Ju do të jeni në gjendje të arrini një audiencë të re, bashkëpunëtori juaj do të bëjë të njëjtën gjë dhe shikuesit tuaj do të vlerësojnë vlerën e shtuar që marrin.

Një shkëmbim fitues, në një farë mënyre.

17. Ndërveproni me fansat tuaj më besnikë

Mediat sociale janë ndërtuar mbi një fije të paprekshme lidhjeje dhe ndërveprimi.

Kur bëhet fjalë për ju, dijeni se sapo fansat tuaj ta kuptojnë se ju kujdeseni për ta, ata do të kujdesen për ju.

Angazhohuni me audiencën tuaj dhe dëgjoni kërkesat e tyre në seksionin e komenteve të videove tuaja. Mirë, nuk do të merrni të gjithë lavdërimet...por mësoni t'i largoni vërejtjet negative me hijeshi dhe mirësjellje dhe dëgjoni bazën e fansave tuaj besnikë. Janë ata që duhet të kenë më shumë rëndësi.

Përgjigjuni komenteve nën videot tuaja dhe bëjini shikuesit të ndihen sikur janë gjithmonë të lidhur. Kjo do të krijojë besimin e tyre tek ju, si dhe respektin e tyre. Thjesht sepse ju kujdeseni për ta. E thjeshtë për t'u kuptuar, apo jo?

18. Shfrytëzojeni sa më shumë meta etiketat.

Planifikuesi i fjalëve kyçe i Google ju ndihmon të gjeni ide të rëndësishme për fjalë kyçe për videot tuaja në YouTube. Shtoni të gjitha këto fjalë kyçe në videot tuaja, në mënyrë që të zbulohen më lehtë në motorët e kërkimit Google dhe YouTube.

Kujdes! Shumë nuk do të bëjë ndonjë të mirë. Disa fjalë kyçe të hulumtuara mirë dhe të vendosura mirë do të bëjnë mrekulli për renditjen tuaj.

Gjithashtu kini parasysh se një numër i ulët videosh nuk nënkupton gjithmonë përmbajtje të dobët; mund të tregojë aftësi të ulët zbulimi.

Të dhënat meta luajnë një rol të madh në mënyrën se si shfaqen videot tuaja në rezultatet e kërkimit. Merrni kohë për të shfletuar YouTube për të parë se cilat video konvertohen më mirë. Do të shihni llojin e meta etiketave që përdorin projektuesit e tyre. Paralajmërim… mos kopjoni-ngjisni vetëm etiketat meta; nuk do të ndihmojë kauzën tuaj… përkundrazi!

19. Kush nuk i pëlqen dhuratat?

Ofroni audiencës tuaj diçka në këmbim të angazhimit me kanalin tuaj në YouTube. Në fund të fundit, ai e meriton, apo jo? Në varësi të industrisë në të cilën jeni, një konkurs falas ose video do të shpërblejë ndjekësit tuaj dhe do të ndihmojë në tërheqjen e fansave të rinj.

Dhuratat nuk janë domosdoshmërisht më të shtrenjtat... Përmbajtja me vlerë të lartë të shtuar, si p.sh. librat elektronikë ose letrat e bardha, vlerësohet shumë. Një strategji shumë interesante e marketingut në hyrje për t'u vënë në praktikë në YouTube…

Në çdo rast, preferohet që ajo që ofroni të lidhet me fushën tuaj të aktivitetit.

20. Promovoni nëpër kanale

Në epokën e mediave sociale, të qenit i pranishëm dhe aktiv në platforma të shumta sociale është një kërkesë thelbësore për suksesin në internet.

Nëse jeni në procesin e ndërtimit të markës tuaj, është thelbësore t'u ofroni perspektivave tuaja mundësinë për ta zbuluar atë në mënyrë që ta njohin më mirë. Kështu që ju duhet të jeni aktiv në shumë platforma të mediave sociale – të paktën ato kryesore.

Ju duhet të paktën të keni një profil në Facebook, Twitter dhe Google Plus. Ju gjithashtu mund të zgjidhni media të tjera sociale si Pinterest, Instagram, SnapChat dhe të gjitha të tjerat… Nëse të qenit në shumë platforma të mediave sociale tingëllon si një makth logjistik, mund të përdorni një aplikacion planifikimi automatik për të qëndruar të organizuar dhe për të postuar në kohë të rregullta.

Çfarëdo që të bëni, vini bast për një strategji agresive për të marrë sa më shpejt 1000 pajtimtarët tuaj të parë.

Dijeni se thjesht ndërtimi i një kanali në YouTube nuk mjafton për të qenë i suksesshëm. Ju duhet të promovoni kanalin tuaj në maksimum të aftësive tuaja. Një kanal në YouTube me rritje të shpejtë do t'ju ndihmojë gjithashtu të qëndroni të motivuar për të punuar më shumë dhe për të krijuar video më të mira për audiencën tuaj.

Ndani punën tuaj me miqtë tuaj, kërkojuni të abonohen nëse janë të interesuar.

Shkoni në platforma të tjera të mediave sociale që kanë lidhje personale dhe tregojuni atyre për projektin tuaj. Pyetini se çfarë u pëlqen dhe ofrojini të abonohen (nëse janë të interesuar).

A kemi arritur t'ju emocionojmë për mundësinë për të marrë më shumë abonentë në kanalin tuaj në YouTube? Në çdo rast, kjo është ajo që ne shpresojmë. Motoja është: vazhdoni të eksperimentoni dhe eksploroni.

"Vetëm ata që tentojnë absurdin do të arrijnë të pamundurën" (MC Escher)

Ajo që funksionoi për një YouTuber tjetër mund të mos funksionojë për ju. Pra, vazhdoni të eksperimentoni dhe përmbajuni metodave që funksionojnë për ju.

Qëndroni besnikë ndaj markës tuaj.

Ndërtimi i diçkaje me vlerë në YouTube kërkon shumë përpjekje, kohë, këmbëngulje dhe një angazhim afatgjatë. Dhe pasi çdo gjë vjen në kohën e duhur për atë që di të presë...

★ ★ ★ ★ ★