Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Si të rivendosni PIN -in tuaj të Windows nëse e harroni atë

Si të rivendosni PIN -in tuaj të Windows nëse e harroni atë

Një fjalëkalim ose kod PIN i mirë është i vështirë për tu deshifruar, por mund të jetë i vështirë për t’u mbajtur mend. Nëse e keni harruar ose keni humbur PIN-in tuaj të identifikimit në Windows, nuk do të jeni në gjendje ta merrni, por mund ta ndryshoni. Ja si.

Rivendos PIN -in tuaj të Windows kur nuk jeni identifikuar

Duke supozuar se tashmë keni shtuar një PIN në llogarinë tuaj Microsoft, ai kod do të përshpejtojë lidhjen me pajisjet. Nëse jeni të kyçur nga Windows PC juaj për ndonjë arsye, së pari shkoni në ekranin e hyrjes dhe klikoni në lidhjen "Kam harruar PIN -in tim".

Vendosni fjalëkalimin e llogarisë tuaj Microsoft. Pastaj mund të futni një kod ekzistues të sigurisë së llogarisë ose t'i kërkoni Microsoft -it të dërgojë një kod të ri me email.

Vendosni kodin e sigurisë dhe klikoni "Verifiko". Futni kodin tuaj të ri PIN dy herë. Tani e keni rivendosur kodin PIN; përdorni këtë përsëri për t'u lidhur me këtë pajisje.

Rivendos PIN -in tuaj të Windows kur jeni identifikuar tashmë

Nëse keni akses në pajisjen tuaj Windows, por ende dëshironi të rivendosni PIN -in tuaj, së pari hapni menunë Start, pastaj klikoni ingranazhin e Cilësimeve.

Në dritaren që shfaqet në cilësimet e Windows, klikoni "Llogaritë". Pastaj klikoni në Opsionet e hyrjes> Kodi PIN i Windows Hello> Kam harruar kodin tim PIN.

Vendosni fjalëkalimin tuaj të Microsoft, pastaj futni PIN -in tuaj të ri dy herë për të përfunduar ndryshimin.


Nëse jeni të lodhur nga futja e PIN-it tuaj ose dëshironi të ndryshoni mënyrën e hyrjes në pajisjet tuaja Windows, shikoni udhëzuesin tonë se si të hiqni PIN-in tuaj dhe opsionet e tjera të identifikimit në Windows 10.


★ ★ ★ ★ ★