Copywriting në internet

Shkrim i optimizuar në ueb SEO : Tremplin Numérique është ekspert

Përmbajtja juaj në internet meriton këshillën më të mirë. Vetëm faqet tërheqëse që janë në përputhje me standardet e Google kanë një shans në internet.

Tremplin Numérique merr një ndikim më të mirë te përdoruesit e internetit dhe në Google falë metodës së tij të njohur. Kur përmbajtja bëhet më efikase, trafiku dhe koha e kaluar në internet rritet në mënyrë dramatike.

Kjo qasje garanton arritjen efektive dhe të qëndrueshme të objektivit të saj dhe, për rrjedhojë, rritjen e investimeve të saj. Dhe për tu dalluar nga konkurrenca që është vetëm një klik larg!

Për të arritur këtë, Tremplin Numérique ju ndihmon t'i përgjigjeni të gjitha këtyre pyetjeve:

 • Si të prodhoni tekste që janë në të njëjtën kohë të lexueshme, tërheqëse dhe të referuara mirë nga Google?
 • Cilat janë rregullat themelore për të bazuar shkrimin e tyre?
 • Pas mesazhit, cilat janë llojet më efektive të përmbajtjes editoriale?
 • Cilat janë sjelljet e reja të lexueshme të matshme të krijuara nga uebi?
 • Si t'i mbani vizitorët dhe t'i bëni ata të shfrytëzojnë të gjithë pasurinë e përmbajtjes?
 • Si të shfrytëzoni më së miri specifikat e Uebit?
 • Cilat janë elementet e nevojshme për të përcaktuar politikën dhe statutin e saj redaktues?

Për Google, përmbajtje e shkruar mirë në ueb është mbret. Këtu janë 5 pikat e "garancisë së përmbajtjes" tonë:

 • Optimizuar për Google nga specialistët e redaksisë dhe SEO, pas një studimi fillestar të detajuar.
 • Dorëzuar në zyrën tuaj të pasme (CMS).
 • Pa asnjë gabim drejtshkrimor.
 • Kalibruar për modelet tuaja.
 • Zbatoni rregullat e sektorit tuaj dhe linjën tuaj redaktuese.

Përmbajtje cilësore, të integruara në faqen tuaj

Redaktorët tanë janë të trajnuar për gazetarë. Ato ndihmojnë punonjësit tuaj të përqëndrohen në biznesin e tyre kryesor dhe të shkruajnë për ta. Të trajnuar nga ju për të kontribuar në CMS tuaj, ata ju japin përmbajtjen tuaj online.

Thjesht duhet të klikoni në "validate" për t'i publikuar ato!

Vendi i parë në Google: metoda jonë e shkrimit

Struktura HTML

Kontrollimi dhe korrigjimi i mundshëm i përputhshmërisë me Google. Etiketat që mungojnë në HTML janë aktivizuar.

Zgjedhja e fjalëve kyçe

Fjalët kyçe më të rëndësishme që vijnë së pari zgjidhen. Fjalët kyçe që krijojnë më shumë trafik dhe janë më të përshtatshmet për objektivin tuaj janë identifikuar.

Përditësimi i pozicioneve të pranueshme të Google

Fjalët kyçe për të renditur në vendin e parë në Google zgjidhen nga kriteret sasiore.

Rishkrimi i etiketave HTML

I gjithë siti ose një faqe rishkruhet. Titulli, përshkrimi, etiketat h1, h2 dhe tekstet (spirancat) e lidhjeve janë optimizuar. Indeksi i dendësisë së fjalëve kyçe (MDI) po rritet. Sajti arrin pozicionet kryesore në Google.

Kjo metodë u ka mundësuar shumë klientëve që Tremplin Numérique për të arritur pozicionin N ° 1, në faqen e parë, për fjalë kyçe të përgjithshme. Shembuj sipas kërkesës.

Krijimi i një statute redaktuese

Ky dokument reference është thelbësor për të garantuar një nivel optimal të cilësisë me kalimin e kohës.

Particularlyshtë veçanërisht thelbësore në të gjitha situatat e reja siç janë:

 • Ndërhyrja e kontribuesve të rinj të brendshëm.
 • Mungesa të papritura të menaxherëve të sitit.
 • Komunikimi i krizës (incidente, oferta për blerje, bashkim, etj.).
 • Delegimi i shkrimit / dizajnit tek agjencitë ose profesionistët e pavarur.

Tremplin Numérique formalizoni të gjitha aspektet e tij për ju dhe në veçanti:

 • Pema e redaksisë.
 • Seksionimi (emrat e seksioneve, përmbajtja, etj.).
 • Llojet e ndryshme të lëndëve të dëshiruara.
 • Rregullat e shkrimit, terminologjisë, ikonografisë.
 • Proceset dhe natyra e përditësimit të informacionit.

Mos prisni më sepse nesër gjithçka fillon