Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Reklamat e vendosura keq: së shpejti do të penalizohen nga Google

Reklamat e vendosura keq: së shpejti do të penalizohen nga Google

Shumë reklama të vendosura në krye të ekranit të parë mund të humbasin pikë në renditjen e Google.

« Ajo që ka vërtet rëndësi është sa përmbajtje ka në krye, mbi vijën e ujit »Me Këtu është ajo që Matt Cutts, zëdhënës i Google, publikoi për referencën natyrale, duke u takuar në Nëntor 2011 në Las Vegas.

Një informacion pak i mërzitshëm për 2 kategori faqesh:

  • Ata që kanë bazuar modelin e tyre ekonomik në shitjen e hapësirës reklamuese, që konsiderohen të jenë shumë më efektivë në krye të faqes.
  • Ata që kanë ndjekur këshillat e programit Google Ads. Ai gjithmonë ka rekomanduar vendosjen e blloqeve të tij AdSense ... në krye të faqes!

Motori i kërkimit është gjithashtu i prirur të mos mashtrohet nga faqet që përziejnë me shkathtësi përmbajtjen reklamuese dhe redaktuese. Ajo që ne e quanim në mediat e shkruara (në kohën e dinosaurëve) "infomercials" ose "infomercials". Duke komunikuar, thjesht duhet të sillesh!

★ ★ ★ ★ ★