Me Google Ads mund të pozicionoheni menjëherë shumë mirë në motorët e kërkimit dhe të krijoni mundësi biznesi.

Vetëm krijimi dhe menaxhimi i një fushate reklamash kërkon shumë kohë dhe njohuri.

Na lejoni të menaxhojmë fushatën tuaj të reklamave dhe të marrim kthimin më të mirë të mundshëm nga investimi!

Menaxhimi i fushatës së reklamave: tarifat tona

Shuma e shërbimit llogaritet sipas buxhetit mujor të alokuar për fushatën Ads dhe punon me këste, siç paraqitet në tabelën e mëposhtme.

NB: Në rastin e një siti e-commerce dhe në varësi të aktivitetit tuaj, ne mund të mendojmë së bashku për çmimin e performancës: një shpërblim fiks më i ulët, i shtuar në një variabël të indeksuar në shitjet e krijuara nëpërmjet Google Ads.

Buxheti mujor për fushatën tuaj të reklamaveShpërblimi ynë (nga)
Nga 500 € në 3000 €20%
Nga 3001 € në 5000 €15%
Nga 5001 € në 10000 €10%
> deri në 10 €9%

Shembull i çmimit: => Nëse buxheti mujor i fushatës Google Ads është 3200 €. => Shuma e shërbimit do të jetë: (2000 x 20%)+(1200 x 12%) ose 544 € pa taksa/muaj.  

Menaxhimi i fushatës së reklamave: pse të telefononi një specialist të miratuar?

Google Ads është një mjet i thjeshtë për t'u përdorur në shikim të parë. Por menaxhimi i një fushate reklamash është kompleks nëse doni të përfitoni maksimumin prej saj: kritere të shumta të synimit (rrjetet, gjeografitë, pajisjet, etj.), Menaxhimi i treguesve, zgjedhja e fjalëve kyçe, llojet e pyetjeve (të gjera, të sakta, për të përjashtuar …).

Ju ndoshta keni një kohë të kufizuar për të mësuar se si të përdorni mjetin dhe të menaxhoni vetë fushatën e reklamave. Nëse telefononi një profesionist të miratuar të reklamave, mund të kurseni kohë dhe mbi të gjitha të maksimizoni kthimin nga investimi.

Ne jemi profesionistë të certifikuar të Google Ads. Dije se për të marrë certifikimin tonë të reklamave, kemi shpenzuar kohë duke u trajnuar dhe menaxhuar fushatat e Google Ads. Prandaj, përvoja jonë mund të jetë një pasuri për ju dhe fushatën tuaj të reklamave. Në të vërtetë, si specialistë, ne mund t'ju ndihmojmë të gjeneroni drejtime të reja, të zhvilloni aktivitetet tuaja dhe mbi të gjitha të optimizoni buxhetin tuaj të reklamave.

Menaxhimi i fushatës së reklamave: metodologjia jonë

Për të marrë rezultatet më të mira të mundshme, ne ndjekim një metodologji strikte për të optimizuar sa më shumë fushatën e reklamave. Për këtë ne:

  • Ne përcaktojmë me ju objektivat dhe nivelin tuaj të kthimit nga investimi.
  • Le të përcaktojmë fjalë kyçe përkatëse bazuar në industrinë, produktet dhe buxhetin tuaj.
  • Le të krijojmë fushatat tuaja reklamuese.
  • Le të vendosim shënjestrimin e nevojshëm për të arritur drejtpërdrejt klientët tuaj.
  • Le të shkruajmë reklamat tuaja.
  • Le të optimizojmë çdo ditë: fjalë kyçe, fushata, grupe, reklama me tekst, objektiva…
  • Le të monitorojmë fushatat tuaja të reklamave.
  • Le të masim dhe analizojmë rezultatet.
  • Dërgoni një raport mujor të fushatës suaj të reklamave.
  • Le të bëjmë rekomandime strategjike.