Rëndësia e zgjedhjes së një emri domain
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Rëndësia e zgjedhjes së një emri domain

Rëndësia e zgjedhjes së një emri domain

Siç e dini ndoshta është kombinimi i disa faktorëve që bëjnë të mundur paraqitjen në faqen e parë të rezultateve të motorëve të kërkimit. Lista është aq e gjatë sa nuk mund t'i përmendim të gjitha. Është gjithashtu pothuajse e pamundur të respektohen rreptësisht të gjitha kriteret e SEO.

Përveç përmbajtjes përkatëse dhe rrjetës së faqeve të faqes suaj, dijeni se emri i domenit është një levë e madhe që lejon indeksimin e shkëlqyer në motorët e kërkimit. Le të zbulojmë së bashku rëndësinë e emrit të domenit.

Pse është e rëndësishme zgjedhja e emrit të duhur të domenit?

Ju e dini që duke u futur në internet do t'ju duhet famë dhe ky është një faktor shumë popullor dhe përcaktues këto ditë kur bëhet fjalë për pozicionimin e motorit të kërkimit. Njerëzit duhet të jenë në gjendje t'ju identifikojnë me të. Dhe këtu vërejmë dobinë e emrit të domenit.

Në të vërtetë, emri i domenit ju lejon të njiheni nga shfletuesit, por edhe nga shumë përdorues të internetit. Për ta bërë këtë, emri i domenit duhet të pasqyrojë një imazh shumë profesional dhe duhet të zgjidhet nga ofruesit e emrave të domenit të cilët sigurohen t'ju ofrojnë emra domenesh që plotësojnë kriteret e tyre.

Ndikimi i emrit të domenit të lidhur me markën tek përdoruesit e internetit?

Kur përdorni emrin e markës për të përcaktuar emrin e domenit, ju merrni një normë të ulët fryrjeje sepse vizitori mund të identifikojë menjëherë përmbajtjen e faqes tuaj. Fakti që emri i markës suaj shfaqet në emrin e domenit gjithashtu rrit imazhin e markës dhe ju lejon të krijoni një identitet për biznesin tuaj që do të jetë mjaft i fortë për vizitorët.

Duke pasur një emër domaini të lidhur me markën tuaj rrit shkallën e mbajtjes në mënyrë eksponenciale. Dhe ju e dini se një normë e mirë e mbajtjes është një faktor përcaktues për SEO.

Gjithashtu zgjedhja e një shtesë të mirë që korrespondon me aktivitetin e kompanisë është gjithashtu një gjë e mirë edhe nëse zgjerimet nuk merren parasysh nga motorët e kërkimit.

Shtojca mund të rrisë ende shkallën e klikimeve nëse motorët marrin parasysh konsistencën midis gjuhës së përdorur në faqen tuaj, asaj që keni përdorur për të formuluar pyetjen dhe asaj që keni përdorur për indeksimin.

Amen: për blerjet e emrit tuaj të domenit

Dëshironi ta strehoni faqen tuaj në siguri të plotë duke e shfrytëzuar sa më shumë? Pra, Amen është aleati juaj më i mirë.

Blini tuajin Emri i domain nga furnizuesi ideal. Ju keni të drejtën për 3 llogari emaili 2 GB, mjete për krijimin e faqeve të internetit, mikrohosting super dinamik, SSL falas si dhe kopje rezervë automatike. E gjithë kjo ka çmime që sfidojnë konkurrencën dhe përshtaten me të gjitha buxhetet. Faqet e pritura tek ne janë të sigurta dhe në serverë të dedikuar.

Duhet të dini se keni mundësinë të zgjidhni nga mbi 700 shtesa të disponueshme. Amen është ofruesi juaj më i mirë i emrit të domenit.

Gjetja e një emri domaini të përshtatshëm, të ruajtur mirë dhe të sigurt është një prioritet për të gjithë drejtuesit e biznesit. Me Amen i keni të gjitha këto garanci.

★ ★ ★ ★ ★