woocommerce-why-2384092-jpg
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Pse të zgjidhni WooCommerce për projektin tuaj në internet?

Pse të zgjidhni WooCommerce për projektin tuaj në internet?

WooCommerce është platforma e menaxhimit të tregtisë elektronike të WordPress. Aktualisht përfaqëson më shumë se 55% të tregut për platformat e e-commerce në mbarë botën. Mjeti përdoret në më shumë se 90% të faqeve të tregtisë elektronike të WordPress. Në Francë, 25% e dyqaneve online përdorin këtë platformë dhe lehtësitë e saj të ndryshme. Zbuloni avantazhet e zgjedhjes së WooCommerce për projektin tuaj të internetit.

WooCommerce është një platformë me burim të hapur

WooCommerce është një shtesë CMS e WordPress që ju jep mundësinë për të krijuar shpejt dyqanin tuaj online. Platforma e famshme e tregtisë elektronike është me burim të hapur, që do të thotë se kodi burimor është publik dhe i aksesueshëm për të gjithë. Prandaj, zhvilluesit dhe përdoruesit e platformës kanë akses të zgjeruar në kodin burimor. Ju mund ta shkarkoni lirisht dhe me lehtësi këtë të fundit për të bërë ndryshime në platformë sipas gjykimit tuaj. Kjo ju lejon të keni më shumë kontroll mbi personalizimin e faqes tuaj të internetit. Kjo zgjidhje e-commerce ofron marzhe të konsiderueshme personalizimi. WooCommerce është një platformë me burim të hapur, është plotësisht falas.

Prandaj, nuk ka asnjë kosto për të paguar për blerjen e platformës dhe asnjë abonim për përdorimin e saj. Vetëm hostimi dhe shtesat mund të gjenerojnë kosto shtesë të cilat do t'i shtohen kostove të tjera në lidhje me faqen tuaj të internetit. Falë komunitetit të madh të zhvilluesve që ka platforma, nuk do të jetë e vështirë të gjesh një Agjencia e specializuar WooCommerce për të kryer tuajin Projekti i krijimit të faqes në internet të tregtisë elektronike. Kjo jo vetëm që do ta bëjë jetën tuaj më të lehtë, por do të merrni një dyqan online cilësor që mbi të gjitha është i përshtatur me nevojat e ndryshme të biznesit tuaj. Për shkak të natyrës me burim të hapur të platformës, ekziston nevoja që të kryhen një sërë zhvillimesh dhe të shtohen veçori pasi ka një rritje të vëllimit të tregtimit.

Agjencia ueb WooCommerce

WooCommerce është një shtesë miqësore dhe e lehtë për t'u përdorur

Nëse WooCommerce është një nga zgjidhjet më të përdorura për tregtinë elektronike me burim të hapur në botë, është i mirë për shkak të fleksibilitetit, lehtësisë së përdorimit dhe lehtësisë së përdorimit. Ndërfaqja e menaxhimit të kësaj zgjidhjeje është me të vërtetë shumë miqësore për përdoruesit. Është mjaft fleksibël dhe i lehtë për t'u kapur, gjë që e bën shumë më të lehtë përdorimin. Karakteristikat e WooCommerce janë gjithashtu shumë intuitive. Kjo zgjidhje ju ofron të gjithë elementët e nevojshëm për zbatimin e e-shop-it tuaj. WooCommerce duke qenë një shtojcë e thjeshtë, zgjidhja është shumë e lehtë për t'u konfiguruar dhe konfiguruar.

Shtesa lidhet me platformën WordPress të përdoruesit si çdo shtesë tjetër CMS. Thjesht kërkoni WooCommerce në faqen e shtojcave dhe pastaj klikoni mbi instaloni dhe aktivizoni. Pasi të aktivizohet shtesa, shfaqet një magjistar konfigurimi dhe ju udhëzon nëpër faza të ndryshme të fillimit të tij. Më pas mund të blini një temë ose ta shkarkoni falas dhe të filloni të shtoni disa produkte që mund të kategorizohen.

Nga bordi juaj i WordPress, ju mund të aksesoni drejtpërdrejt porositë aktuale, informacione të ndryshme rreth produkteve tuaja, cilësimet e transportit dhe gjurmimin e inventarit. Plug-in WooCommerce është krijuar posaçërisht për WordPress, përdoruesit e këtij CMS nuk do të kenë vështirësi të kuptojnë se si funksionon ndërfaqja e tij. Nuk ka nevojë të keni njohuri të gjera për zhvillimin e uebit për të menaxhuar me sukses operacionet e dyqanit tuaj online. Prandaj, platforma është e përshtatshme si për fillestarët ashtu edhe për profilet shumë më teknike.

Shumë shtojca dhe shtesa për WooCommerce

Platforma me burim të hapur duke përfituar nga e gjithë fuqia e WordPress CMS, WooCommerce ju jep mundësinë të aksesoni një sasi të paimagjinueshme të shtojcave dhe shtesave që nuk përfshihen. Shtojcat dhe shtesat plotësuese të ofruara nga WooCommerce kontribuojnë në zhvillimin e dyqanit tuaj online falë serisë së përmirësimeve dhe zbatimeve që ofrojnë. Duke instaluar këto shtojca dhe shtesa, ju shtoni shumë veçori që ju nevojiten në dyqanin tuaj online.

Do të gjeni shtesa dhe shtojca për krijimin e fletëve të produktit tuaj, menaxhimin e taksave, pagesat në internet, transportin, dërgimin newsletter, etj. Ju gjithashtu mund të shkarkoni shtesat dhe shtojcat WooCommerce për menaxhimin e faturave, gjuhëve dhe valutave, për shërbimin ndaj klientit (chat live, shërbim pas shitjes) dhe ndjekjen logjistike të porosive të klientëve tuaj. Zgjedhja e shtesave dhe shtojcave është shumë e gjerë. Shumë nga këto shtesa janë plotësisht falas. Shtojcat e tjera plotësuese po paguajnë. Çmimet janë megjithatë mjaft të përballueshme dhe në pjesën më të madhe janë shumë më poshtë se zgjidhjet e tjera të disponueshme në treg.

WooCommerce: një komunitet i madh zhvilluesish dhe përdoruesish

Komuniteti WooCommerce është padyshim një nga asetet më të mëdha të kësaj platforme. WooCommerce me të vërtetë ka një komunitet të madh përdoruesish, zhvilluesish dhe partnerësh që mund t'ju ndihmojnë kur hasni një problem. Ashtu si WordPress, WooCommerce mbështetet në burimet e përbashkëta të zhvilluesve Rreth botës. Ata po zhvillojnë vazhdimisht veçori të reja për të gjithë komunitetin. Këto synojnë të plotësojnë nevoja shumë specifike dhe në këtë mënyrë të ofrojnë zgjidhje efektive për problemet më komplekse. Komuniteti WooCommerce është aktiv dhe dinamik. Është një nga komunitetet me rritjen më të shpejtë të tregtisë elektronike.

Më shumë se 80 grupe takimesh janë të listuara në mbarë botën dhe organizohen rregullisht ngjarjet e WooCommerce. Ekzistojnë gjithashtu forume dhe faqe interneti të dedikuara ekskluzivisht për platformën. Një komunitet i madh është gjithashtu i pranishëm në Francë dhe ka platforma të rëndësishme të ndihmës dhe shkëmbimit të ndërsjellë si WooFrance. Ekzistojnë gjithashtu grupe të mëdha diskutimi, shumë të përgjegjshme në rrjetet sociale si Facebook dhe LinkedIn që lejojnë shkëmbimet midis anëtarëve. Duke zgjedhur për WooCommerce për faqen tuaj të internetit, ju keni mundësinë të ndani përvojat dhe pyetjet tuaja me një komunitet përdoruesish, partnerësh dhe zhvilluesish të pasionuar të mbledhur rreth të njëjtit objektiv.

Agjencia WooCommerce për krijimin e faqeve të internetit për tregtinë elektronike

WooCommerce është një platformë e besueshme dhe e sigurt

Kur transaksionet duhet të kryhen dhe të dhënat e klientit të mblidhen dhe ruhen, është thelbësore që kompania të ketë një faqe të mirë-siguruar. WooCommerce është një zgjidhje efikase, e besueshme dhe shumë e sigurt e tregtisë elektronike. Ai u ofron përdoruesve të tij të shumtë një sërë veçorish të integruara sigurie. Krijuesit e shtojcës WordPress shoqërohen nga ekspertë të sigurisë në internet. Modulet e sigurisë përditësohen rregullisht. Kjo siguron që dyqani juaj online të jetë i mbrojtur në mënyrë optimale. Sidoqoftë, për të ruajtur sigurinë e faqes suaj të tregtisë elektronike, duhet të zgjidhni një host të besueshëm në internet, të merrni një certifikatë SSL dhe të mbani veten të informuar për arna të ndryshme të sigurisë.

WooCommerce: një kosto e përballueshme

WooCommerce është një zgjidhje e përballueshme për këdo që dëshiron të hapë dyqanin e tyre në internet. Shtojca është plotësisht falas, siç janë shumë nga shtesat dhe shtojcat e saj shtesë. Shpenzimet e konsiderueshme që do të duhet të bëni do të kenë të bëjnë vetëm me hostimin e faqes, blerjen e emrit të domain-it dhe forcimin e sigurisë së biznesit tuaj online. Kjo kosto do të rritet nëse vendosni të shtoni zgjidhje me pagesë si shtesa ose tema specifike për të personalizuar pak më shumë dyqanin tuaj online. Me këtë shtojcë WordPress, ju mund të bëni kursime të konsiderueshme pa kompromentuar cilësinë e faqes tuaj të tregtisë elektronike. Krahasuar me platformat e tjera, Prandaj WooCommerce është një zgjidhje ekonomike dhe shumë të favorshme për kompanitë.

★ ★ ★ ★ ★