Pse të zgjidhni Docage për nënshkrimin elektronik?
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Pse të zgjidhni Docage për nënshkrimin elektronik?

Pse të zgjidhni Docage për nënshkrimin elektronik?

Docage është një kompani franceze e specializuar në nënshkrimi i dokumenteve elektronike. Ofron një zgjidhje efektive si për kompanitë ashtu edhe për individët për vërtetimin e dokumentit të tyre. Ofron raportin më të mirë çmim/funksionalitet në treg. Dëshironi të dini më shumë për arsyet reale që mund të çojnë në kërkimin e shërbimeve të kësaj kompanie? Lexo!

Një zgjidhje 100% franceze për nënshkrimin e dokumenteve në internet

Docage është një kompani franceze që ju ndihmon të nënshkruani dokumentet tuaja elektronike. Kjo është padyshim një nga arsyet e para pse ju mund të zgjidhni për këtë kompani. Ajo ka një njohuri të përsosur të kuadrit ligjor francez për shërbime të tilla.

Duke i besuar shërbimet tuaja kësaj kompanie, ju garantohet punë cilësore. Dokumentet tuaja do të jenë të nënshkruara në përputhje me standardet në fuqi. Ju gjithashtu bëni zgjedhjen e afërsisë duke ju drejtuar në Docage. Ky i fundit ka gjithashtu një vulë kohore eIDAS me vlerë ligjore të provuar në të gjithë Evropën dhe Shtetet e Bashkuara. Për një nënshkrim online që është në përputhje me legjislacionet e ndryshme në fuqi, kjo kompani është referenca më e mirë në Francë. 

Një zgjidhje më e mirë e integruar në treg për të nënshkruar dokumentet tuaja 

Specialisti francez i nënshkrimeve në internet u ofron klientëve të tij një ndërfaqe të përshtatshme, moderne dhe intuitive. Kjo e bën më të lehtë nënshkrimin e dokumenteve nga media të ndryshme që përdorni. Ajo e bën procesin shumë të thjeshtë, por edhe shumë të shpejtë. Falë kompanisë, ju duhet vetëm telefoni juaj për nënshkrim.

Kjo bëhet menjëherë pa përdorur ndonjë shkëmbim fizik. Ju mund të përdorni ndërfaqen Docage për të hartuar forma, si dhe dokumente. Elementet e krijuar në këtë mënyrë lidhen automatikisht me shtigjet e nënshkrimit. Dizajni i këtyre komponentëve bëhet duke përdorur module specifike.

Ato njihen si Docage Form dhe Docage Doc. Këto janë zgjidhje të integruara për të lehtësuar nënshkrimin e dokumenteve të të gjitha llojeve. Kompania ka një përvojë të mirë klienti që e vë në shërbim të këtyre përdoruesve.

Një alternativë e mirë me raportin më të mirë çmim/funksionalitet në treg 

Ju mund të përfitoni nga zgjidhja e nënshkrimit elektronik të ofruar nga Docage nga 4,90 € pa TVSH/muaj. Është padyshim shërbimi më ekonomik i firmave online në Francë, por edhe në të gjithë Evropën. Çmimi i ofruar nga Docage është jo i detyrueshëm dhe pa kufizime të vëllimit të transaksionit.

Kreditë e kompanisë franceze të nënshkrimeve elektronike nuk skadojnë dhe faturohen vetëm operacionet e vërtetuara. Për të marrë një ide mbi kursimet që mund të bëni duke përdorur shërbimet e Docage, duhet të përdorni simulatorin e tij. Përmendni në të sasinë e dokumenteve që do të nënshkruhen, numrin e nënshkruesve dhe përdoruesve.

Abonimi juaj i nënshkrimit elektronik me Docage ju lejon të përfitoni nga një sërë veçorish shtesë. Këto janë opsione për automatizimin përmes shablloneve, arkivimit afatgjatë dhe shkrirjes së fushave të formularit. Ju gjithashtu mund të përfitoni nga fushat e personalizuara, librat e punës me shumë objekte dhe aksesi i pakufizuar në API.

★ ★ ★ ★ ★