Soundcore nga Anker Life P2i
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Pse të zgjidhni një Soundcore nga Anker Life P2i?

Pse të zgjidhni një Soundcore nga Anker Life P2i?

Të shijosh muzikë kudo që të shkosh dhe të marrësh telefonata në mënyrë të pavarur në smartphone, është gjithmonë argëtuese. Megjithatë, kufjet mund të jenë të mëdha, veçanërisht modelet me tela. Me avancimin e teknologjisë, kufjet janë aktualisht në dispozicion në një version wireless, i cili është shumë praktik dhe na mundëson liri të mirë lëvizjeje..

Këto kufje pa tel çiftohen menjëherë me telefonin dhe na lejojnë të dëgjojmë muzikë audio kudo, të marrim telefonatat tona, pa pasur nevojë ta mbajmë pajisjen në duar. Kufja lidhet me Bluetooth, marka Anker ka nxjerrë së fundmi një kufje revolucionare me valë, e cila ka marrë vlerësimet më pozitive nga përdoruesit. Në këtë artikull, le të zbulojmë të gjitha informacionet rreth kufjeve me valë nga marka Anker: Soundcore Life P2i. Fokusimi.

Soundcore Life P2i: kufje me valë - lidhje Bluetooth

Evolucioni i teknologjisë dhe një produkti mahnit përdoruesit. Marka Anker ofron kufje me valë që lidhen me Bluetooth.

Një pajisje e fuqishme me valë për autonominë tuaj

Përdorimi i kufjeve Soundcore Life P2i ju lejon të keni cilësi të mirë audio, si në telefonata ashtu edhe kur dëgjoni muzikë. Me një autonomi karikimi 28-orësh të baterisë në kasë, detaje të rëndësishme për përdoruesit, është një produkt që ofron më shumë se sa pritet prej tij. Nëse e gjeni veten duke mbaruar pa bateri, një karikim 10-minutësh ju lejon të shijoni jetën tuaj Soundcore me valë për 1 orë. Gjithashtu, këto pajisje janë të pajisura me një funksion të karikimit të shpejtë të baterisë.

Me një opsion për reduktimin e zhurmës, zëri juaj merret lehtësisht nga mikrofonët. Përdorimi i këtyre pajisjeve gjithashtu parandalon përdoruesit që të flasin shumë me zë të lartë për t'u dëgjuar, gjatë telefonatave, megjithëse ka zhurmë në sfond. Cilësia e zërit të këtyre pajisjeve është e patëmetë, mikrofonat e kufjeve Bluetooth wireless P2i janë të pajisura me inteligjencë artificiale që redukton zhurmën. Në të vërtetë, mikrofonët e marrin më mirë zërin tuaj dhe ju lejojnë komunikim të përsosur me telefon.

Vajzë e re sportive duke vënë kufje me valë

Një produkt me aksesorë praktik

Rasti ose rasti i Soundcore Life Bluetooth nga Anker është projektuar të jetë një model kompakt. Të përshtatshme dhe të lehta, kufjet Soundcore nga Anker peshojnë vetëm 4,4 gram, të dizajnuara për t'u përdorur gjatë gjithë ditës pa u lodhur. Sythat janë të heqshëm dhe janë të disponueshëm në të gjitha madhësitë: të vogla (S), të mesme (M) dhe të mëdha (L). Prandaj, sythat përshtaten lehtësisht me veshët tuaj, për më shumë rehati.

Pas çiftimit të pajisjes me telefonin tuaj për herë të parë, pasi të hapet kutia, kufjet Soundcore Life P2i lidhen drejtpërdrejt me pajisjen tuaj.

Meqenëse ky është një komplet i lehtë për t'u përdorur, nuk keni nevojë t'i keni të dy kufjet e veshit që të funksionojë. Në të vërtetë, mund të lini një në rastin e tij, nuk ndikon në cilësinë e audios ose funksionimin e duhur të tij. Në këtë kohë, funksioni mono do të aktivizohet automatikisht.

Sythat brenda veshit kanë dy pika sensori fizik, të cilat ju lejojnë të kaloni dhe të rritni modalitetin e basit, ose të kaloni në modalitetin e podcast-it për telefonatat. Kufjet me valë Anker's Life P2i kanë një drejtues 10 mm, duke ju lejuar të shijoni më mirë listën tuaj të luajtjes me bas të pashoq.

Karakteristikat e Soundcore Life Anker - Wireless - Bluetooth

Me kufje në vesh që përshtaten lehtësisht në veshët tuaj, kufjet pa tel Soundcore Life Anker janë rezistente ndaj ujit (por jo të papërshkueshëm nga uji). Këto kufje kanë një vlerësim IPX5 të rezistencës ndaj ujit. Këtu janë veçoritë dhe specifikimet e kufjeve me valë Anker:

  • Marka: Anker
  • Modeli: Soundcore Life P2i
  • Ngjyra e zezë
  • Teknologjia me valë: lidhet përmes Bluetooth
  • Priza e karikimit të kufjeve: usb
  • Pesha e kufjeve: 4,4 gram
  • Komponentët e kasës: kufje me valë, sytha S, M dhe L, kabllo USB-C
  • Frekuenca e të dhënave: 20 Hz – 20 kHz
  • Bateri litium-polimer
  • Bateri e rimbushshme

Me një modalitet lidhjeje të qëndrueshme midis kufjeve dhe telefonit tuaj, përvoja e zërit është e pashembullt me ​​Soundcore Life P2i. Modaliteti i dyfishtë EQ për bas të përforcuar, të mprehtë dhe modalitet podcast për vokale të qarta dhe të qarta. Mund të kaloni nga një modalitet në tjetrin, falë butonave të kontrollit të vendosur në fund të dy helmetave. Sapo kufjet dalin nga kutia e tyre kompakte, ato lidheni automatikisht. Koha e karikimit është e shpejtë, duke ju lejuar të shijoni deri në 28 orë përdorim. Soundcore Life Wireless nuk ka pa vonesë dhe ofrohet me një çmim të pakrahasueshëm. Sipas rishikimeve të klientëve, lidhja është e mirë dhe funksionon në mënyrë të pavarur.

★ ★ ★ ★ ★