Pse të përdorni një telefon IP në biznes?
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Pse të përdorni një telefon IP në biznes?

Pse të përdorni një telefon IP në biznes?

Telefonia IP, e njohur edhe si VoIP (Zëri mbi Protokollin e Internetit), është një nga përparimet në teknologji e cila tani po bën shenjën e saj në tregun e sipërmarrjes. Shtë një sistem komunikimi i cili bën të mundur komunikimin (komunikimi me zë ose multimedial) përmes rrjetit të internetit. Alsoshtë gjithashtu një mjet komunikimi shumë i lehtë për t’u përdorur, i cili është ndoshta një nga arsyet pse kompanitë po lëvizin drejt kësaj teknologjie të re. Ai gjithashtu ka shumë përparësi të tjera dhe është mjeti më i përdorur në disa fusha të veprimtarisë. Shpesh në Qendra IP, shumica e klientëve bëjnë pyetje pse bizneset duhet të përdorin telefoninë IP. Pra, për t'iu përgjigjur të gjithëve në përgjithësi, ne kemi ardhur me këtë artikull për t'ju paraqitur disa avantazhe të përdorimit të kësaj telefoni të famshme në biznes. Por, më parë çfarë është telefonia IP?

Çfarë është telefonia IP?

Telefonia IP është një sistem komunikimi telefonik në të cilin zëri digjitalizohet dhe transmetohet përmes një rrjeti interneti. Shtë një mënyrë e re komunikimi e cila u shfaq në treg vetëm disa vjet më parë dhe që sot po fiton tregun e sipërmarrjes falë zgjedhjes strategjike dhe ekonomike që përfaqëson. Le të zbulojmë tani në mënyrë eksplicite përparësitë e ndryshme që përdorimi i tij përfaqëson për kompanitë.

Cilat janë avantazhet e përdorimit të telefonisë IP në biznes?

Përdorimi i telefonisë IP në biznes: një ulje e kostove

Buxheti është një faktor i rëndësishëm për kompanitë. Komunikimi përmes telefonisë IP transmetohet përmes internetit. Kjo kryesisht i lejon kompanitë të bëjnë kursime të mëdha falë zvogëlimit të faturave të komunikimit, veçanërisht kur kompania tashmë ka një rrjet interneti. Qershia mbi tortë, komunikimi me telefoninë IP është i pakufizuar për sa kohë që ekziston një rrjet interneti. Gjithashtu, kjo metodë e re e komunikimit i lejon kompanitë të kenë qasje në transferimin e thirrjeve dhe shërbimet e thirrjeve automatike të cilat normalisht faturohen nga kompanitë e telekomit. Me pak fjalë, telefonia IP është një burim i vërtetë kursimesh për bizneset.

Përdorimi i telefonisë IP në biznes: mundësia e përdorimit në lëvizshmëri të plotë

Telefonia IP nuk kërkon lidhjen e telefonave me linjat. Sistemi është i dizajnuar aq mirë deri në pikën ku kushdo që e përdor atë ka mundësinë të mbajë numrin e tij të telefonit edhe kur është celular. Thjesht duhet të keni një lidhje cilësore në internet dhe komunikimi është i rrjedhshëm. Prandaj, jeni të lirë të punoni kudo që dëshironi, ndërsa përdorni numrin tuaj profesional.

Përdorimi i telefonisë IP në biznes: siguria e komunikimit

Telefonia IP është sot një nga sistemet më të mira të komunikimit. Në të vërtetë, sistemi i komunikimit është i siguruar aq mirë sa që çdo telefon ka një adresë IP unike e cila eliminon çdo frikë nga një lidhje mashtruese. Ai gjithashtu ka një sistem analize dhe alarmi që ju paralajmëron në rast hakimi ose abuzimi.

Përdorimi i telefonisë IP në biznes: fitoni fleksibilitet në lidhjen e të gjitha pajisjeve

Telefonia IP është një sistem komunikimi që ju lejon të bëni një lidhje të lehtë dhe të lehtë të të gjitha pajisjeve tuaja. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një telefon faksi, një faks, videokonferencë, një kompjuter ose ndonjë pajisje tjetër thelbësore për biznesin tuaj, ju keni mundësinë e lidhjes së tyre në të njëjtin rrjet. Jo vetëm që keni një fitim në efikasitet, por gjithashtu keni lehtësinë për të bërë një kombinim të të gjitha mediave tuaja.

IP centrex për instalimin e sistemit tuaj të telefonisë IP

IP centrex ju ofron shërbime cilësore të telefonisë IP. Përveç kujdesit për të gjitha nevojat tuaja për sa i përket telefonisë IP (instalim, blerje), ju siguron një teknologji e cila siguron pritjen e IPBX, një qendër telefonike private duke përdorur protokollin IP, "PBX virtuale", në një platformë të sigurt. Mos hezitoni të na kontaktoni përmes faqes sonë për të zbuluar avantazhet që ne përfaqësojmë për ju sa i përket telefonisë IP. Përdorimi i telefonisë IP në biznes në ditët e sotme po rritet gjithnjë e më shumë për shkak të avantazheve të saj. IP centrex mbetet zgjidhja par excellence për të gjitha nevojat tuaja të komunikimit VoIP.

★ ★ ★ ★ ★