Pse nuk duhet të kërkoni reklamat tuaja në Google Ads / AdWords?
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Pse nuk duhet të kërkoni reklamat tuaja në Google Ads / AdWords?

Pse nuk duhet të kërkoni reklamat tuaja në Google Ads / AdWords?

Sot ju sjellim një infografik që shpjegon pse rekomandohet për të mos kërkuar reklama në AdWords. Thjesht për të parandaluar shfaqjen e tyre fare.

Të shpeshtë janë klientët që shkojnë për të kërkuar reklamat e tyre Google Ads / Adwords për të ditur nëse janë të shpërndara mirë në Google. Fatkeqësisht, kjo nuk është zgjidhja më e mirë. Ne te kunderten.

Reklamat e AdWords shërbehen bazuar në disa faktorë:

  • buxhetin ditor
  • oferta e fjalës kyçe
  • niveli i cilësisë i cili përcaktohet nga rëndësia e reklamës dhe faqes së uljes sipas kërkesës së dhënë nga përdoruesi i internetit

Duke kërkuar reklamat e tij, ne ndikojmë në këta faktorë të ndryshëm…

Pse nuk duhet të kërkoni reklamat tuaja në Google Ads / AdWords?
Pse nuk duhet të kërkoni reklamat tuaja në Google Ads / AdWords?

Pra, nëse keni ndonjë dyshim në lidhje me fushatën tuaj në Adwords, këshilla më e mirë që mund t'ju japim është të pyesni tuajën Referues SEO më shumë informacion.

Dhe nëse doni të shikoni paraprakisht reklamat tuaja në Adwords, mjeti i Parapamjes i Google ju lejon të kërkoni reklamat tuaja pa ulur Rezultatin e tyre të Cilësisë!

★ ★ ★ ★ ★