Pse dhe si të kujdeseni për “Kush jemi ne? »
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Pse dhe si të kujdeseni për “Kush jemi ne? »

Pse dhe si të kujdeseni për “Kush jemi ne? »

Shumica dërrmuese e faqeve të internetit përfshijnë një seksion ose faqe të quajtur "Rreth nesh", ndonjëherë të quajtur edhe "Rreth nesh". Kjo faqe ka rëndësinë e saj, për aq sa është shpesh ndër më të vizituarat. Çështja e besimit, historia e sigurimit të përdoruesve të internetit për seriozitetin e qasjes suaj dhe faqen tuaj, faqja që ju shqetëson është shumë e rëndësishme. Këtu janë disa këshilla të shkëlqyera për të krijuar faqen tuaj "Rreth Nesh". » një fazë kyçe e faqes tuaj, e aftë për të rritur shkallën e konvertimit dhe të angazhimit.

10 këshilla të thjeshta për të shkruar faqen "Rreth nesh". » e faqes tuaj të internetit

 • Bazojeni atë në fakte reale
 • Kërkoni të fitoni besimin e vizitorëve tuaj
 • Tregojuni njerëzve atë që duan të dinë dhe përgjigjuni pyetjeve të tyre para se t'i bëjnë
 • Në vend të citimeve dhe tregimeve, përmendni gjëra specifike që kanë kuptim
 • Jepuni vizitorëve tuaj mundësinë të dinë se çfarë po ndodh prapa skenave
 • Vendosni një lidhje
 • Shprehni vlerat tuaja
 • Paraqisni dëshmitë tuaja, por edhe çmimet, kualifikimet dhe shenjat e tjera të seriozitetit
 • Përfshini një foto të vetes dhe ekipit tuaj "në veprim"
 • Bëjeni këtë faqe interesante

Cilët janë vizitorët që konsultojnë faqen "Rreth nesh"? »

Është interesante të merret në konsideratë, për pak çaste, tipologjia e vizitorëve që janë të interesuar në faqen “Kush jemi ne?”. ". Shumicën e kohës, këta do të jenë perspektivë që po shqyrtojnë blerjen e produkteve dhe shërbimeve tuaja. Ashtu si ju në një faqe që nuk e njihni, ata po përpiqen t'ju kuptojnë dhe të kuptojnë nëse jeni të denjë për besimin e tyre. Duke klikuar në "Kush jemi ne? vizitorët tuaj thjesht po përpiqen të shikojnë prapa perdes dhe të shohin nëse është kompania juaj me të cilën po mendojnë të krijojnë një marrëdhënie. Pyetjet për të cilat ata kërkojnë përgjigje janë, për shembull:

 • Cila është madhësia e kompanisë tuaj?
 • A është kompania juaj një organizatë private? Një sme? Një biznes familjar?
 • Sa kohë keni që ushtroni?
 • Kush po drejton biznesin tuaj?
 • Ku jeni bazuar?
 • Çfarë e bën të veçantë biznesin tuaj?
 • Cilat janë vlerat e kompanisë suaj?
 • Si jeni më mirë se konkurrenti juaj kryesor?

Fakti i thjeshtë i dhënies së përgjigjeve për këto pyetje do t'ju lejojë të shkruani faqen tuaj "kush jemi ne?" ". Sillni aq entuziazëm sa të jetë e nevojshme: në fund të fundit, kjo faqe është ndoshta e vetmja në faqen tuaj të internetit që flet për ju, për ju dhe më shumë për ju! Tregoji botës sa unik, i veçantë dhe i mrekullueshëm je… pa e ekzagjeruar, sigurisht!

Pa zhurmë, vetëm fakte

Shkrimi i një faqeje "rreth nesh" nuk ka të bëjë me përsëritjen saktësisht të njëjtat gjëra si në faqen tuaj kryesore. Nga ana tjetër, një përmbledhje historike që është shumë e gjatë dhe shumë e detajuar do t'i mërzitë lexuesit tuaj. Ju gjithashtu nuk duhet të tejkaloni meritat tuaja. Në shumicën e rasteve, zgjidhja më e mirë është të gjesh një medium të lumtur.

Ashtu si kur shkruani një CV për të gjetur një punë, faqja juaj "rreth nesh" ose "kush jemi ne?". është vendi ku ju prezantoni individët që përbëjnë ekipin tuaj në mënyrë të sinqertë dhe të ndershme. Nuk ka nevojë të mbi-reklamoni, reklamoni ose përdorni truket e sajuara. Në vend të kësaj, një prezantim i thjeshtë i bazuar në fakte dhe shifra është më se i mjaftueshëm. Gjithashtu, shmangni superlativët.

Në faqen tuaj "kush jemi ne?" shpjegoni vizitorëve, për shembull, pse ata duhet të bëjnë biznes me ju, cilat janë avantazhet e përdorimit të shërbimeve dhe produkteve tuaja?

Nëse është e mundur, përpiquni të përcaktoni sasinë e secilit nga përfitimet. Për shembull, nëse produkti juaj rrit produktivitetin me 15%, këto duhet të shfaqen si të dukshme në faqen tuaj "kush jemi ne?". ". Ky argument, natyrisht, është shumë më bindës sesa thjesht të thuash "produkti ynë përmirëson produktivitetin tuaj".

Vizitorët tuaj kanë një problem për të zgjidhur. Tregojuni atyre se si mund ta zgjidhni atë. Shpjegojuni atyre se si do t'ua thjeshtoni jetën dhe si jeni në gjendje të përmbushni kërkesat dhe nevojat e tyre.

Frymëzoni besimin e vizitorëve tuaj

Në varësi të moshës suaj, ju mund ose nuk mund të mbani mend se përpara internetit, shumica e transaksioneve të biznesit kryheshin si rezultat i një takimi ballë për ballë. Klienti potencial do të shtrëngonte duart me shitësin ose sipërmarrësin dhe do të fillonin diskutimet se si të dy partnerët mund të bënin biznes. Sot, interneti ka ndryshuar lojën dhe shumica e biznesit tani bëhet virtualisht ose përmes telefonit, pa kaluar domosdoshmërisht një takim ballë për ballë. Është për të njëjtën arsye që faqja juaj “Kush jemi ne? duhet të bëjë shumë më tepër sesa të komunikojë vlerën tuaj të shtuar. Duhet të fitojë besimin e atyre që e vizitojnë, një hap sine qua non për të çuar në aktin e blerjes.

Një nga levat për të fituar besimin e klientëve tuaj të ardhshëm ka të bëjë me vendin ku jeni. Për vizitorët, ju ndoshta jeni vetëm një nga adresat e shumta në ueb. Kjo është krejt jopersonale. Duke shtuar një adresë postare në faqen tuaj të kontaktit, duke përmendur qytetin në të cilin ndodheni, ju humanizoni faqen tuaj dhe i jepni ekzistencë reale biznesit tuaj. Edhe nëse vendndodhja gjeografike e biznesit tuaj ka pak rëndësi në marrëdhëniet me klientët, duke u dhënë atyre një ide për afërsinë tuaj mund t'i qetësojë ata.

Njihni personalitetin tuaj të blerësit dhe angazhohuni me të

Për të bërë "Kush jemi ne?" » Një faqe kyçe e faqes suaj të internetit, ju duhet të njihni audiencën tuaj. Ajo që ne e quajmë "persona blerës" përfaqëson profilin tipik të klientit me të cilin dëshironi të bëni biznes. Duke marrë kohë për të përcaktuar audiencën tuaj, përmes personalitetit të blerësit, ju do të jeni në gjendje të arrini akordin e duhur që do t'i motivojë ata dhe do t'i shtyjë të veprojnë. Ketu jane disa shembuj :

 • Audienca juaj përbëhet nga prindër të rinj: përdorni tonin e emocioneve, të tyre të fëmijëve të tyre
 • A janë vizitorët tuaj profesionistë kompjuterikë: përdorni një gjuhë të përshtatur dhe teknologjitë e tyre të reja

Në "Kush jemi ne? “, luani kartën e sinqeritetit… duke qenë i sinqertë. Sa më shumë të shkruani "Kush jemi ne?" në një mënyrë të sinqertë, aq më shumë do t'i flasë auditorit tuaj. Pse të mos përdorni, për shembull, vetën e parë apo edhe shumësin, në varësi të asaj që i përshtatet më mirë situatës suaj?

Mbi të gjitha, thuajini vetes se një faqe për biznesin tuaj, në faqen tuaj të internetit, do të jetë e mërzitshme nëse merr formën e një kopjeje të korporatës ose një broshure. Një ton miqësor do t'ju bëjë më të pëlqyeshëm dhe të afrueshëm. Bëjini vizitorët tuaj të dëshirojnë të kontaktojnë me ju dhe të përdorin thirrje tërheqëse për veprim. Mos kini frikë të tregoni se kush jeni në të vërtetë, ndoshta është mënyra më e mirë për ta bërë audiencën tuaj më të hapur ndaj asaj që thoni dhe asaj që shitni.

Si e parashikojmë shkrimin e faqes tuaj "Rreth nesh"? »

Ne u ofrojmë klientëve tanë shkrimin e faqes së tyre "kush jemi ne?". ". Për ta bërë këtë, ne marrim kohë për të njohur mirë secilin prej klientëve tanë, përmes një interviste ballë për ballë ose një interviste telefonike gjatë së cilës një diskutim i thelluar i historisë së sipërmarrësit, historisë së markës, aspiratat e tij, sukseset dhe dështimet e tij shqyrtohen me kujdes.

★ ★ ★ ★ ★