Procesi i ri i rinovimit të Largo
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Procesi i ri i rinovimit të Largo

Procesi i ri i rinovimit të Largo

Blerja e produkteve të rinovuara vlerësohet gjithnjë e më shumë nga francezët falë avantazheve të shumta që ofron. Kompania Largo, lider në rindërtimin e produkteve të teknologjisë së lartë në Francë, madje sapo ka ngritur një proces të ri rikondicionimi. Kjo do të revolucionarizojë plotësisht industrinë e rindërtimit dhe do të sjellë shumë përfitime.

Një proces i ri rindërtimi

I krijuar në shtator 2021, është një proces për automatizimin e rinovimit të telefonave inteligjentë dhe produkteve të tjera të teknologjisë së lartë. Rikondicionimi u bë me të vërtetë me dorë dhe kështu mori një kohë të konsiderueshme. Me këtë proces të ri, shumica e hapave të rindërtimit bëhen automatikisht falë përdorimit të pajisjeve të reja të integruara në linjën e prodhimit.

Këta janë veçanërisht robotë eTASQ Motion të përdorur gjatë fazës së testimit për shembull. Këta robotë me performancë të lartë janë projektuar nga teknologjitë PONANT në bashkëpunim me Largo. Ato lejojnë kryerjen e testeve të shpejta dhe të sakta në lidhje me shikimin, prekjen dhe dëgjimin. Ato ju lejojnë të kontrolloni në kohë rekord të gjithë elementët dhe veçoritë si lidhja, bateria, kamerat, sensorët, ekrani, etj. Për sa i përket numrave, ata mund të testojnë rreth njëzet telefona inteligjentë në një maksimum prej një ore. Duhet mbajtur mend se përdorimi dhe funksionimi i robotëve të tij kryhen nën mbikëqyrjen e një ekipi të dedikuar.

Përfitimet e këtij procesi

Ky proces i ri automatizimi ofron gjithashtu shumë përparësi në Largo sesa te konsumatorët. Për sa i përket kompanisë, ky proces i lejon asaj të rinovojë më shumë telefona inteligjentë dhe në këtë mënyrë të rrisë të ardhurat e saj. Si provë, numri i telefonave inteligjentë të rinovuar është rritur nga 13 në 000 në muaj. Ky numër mund të rritet më tej me zgjerimin e zonës industriale të planifikuar në muajt e ardhshëm.

Nga ana e konsumatorit, ky proces i ri u lejon atyre të blejnë telefona inteligjentë të rinovuar me cilësi më të lartë dhe me një kosto më të ulët. Telefonat inteligjentë të rinovuar duke përdorur robotë janë me të vërtetë më rrezatues, më efikas dhe kanë një jetëgjatësi më të gjatë.

Ky proces i ri më në fund kontribuon pak më shumë në ruajtjen e mjedisit. Në të vërtetë, sa më i lartë të jetë numri i telefonave inteligjentë të rinovuar, aq më i kufizuar është numri i telefonave të hedhur poshtë.

Arsye të tjera për të përdorur Largo

Përveç cilësisë dhe çmimit të telefonave inteligjentë të rinovuar, ka shumë arsye të tjera që e bëjnë Largo kompaninë më të mirë të rinovimit në Francë. Ajo është, së pari, një garanci prej 12 deri në 24 muaj e ofruar për të gjitha produktet e saj. Përveç kësaj, ka një kthim falas brenda 21 ditëve. Kjo ju lejon të testoni telefonin inteligjent dhe ta shkëmbeni atë brenda 72 orëve në rast të ndonjë problemi. Më në fund, Largo ka një shërbim klienti ultra të përgjegjshëm në dispozicion 24 orë në ditë.

Së fundi, Largo sapo ka ngritur një proces të paprecedentë rikuperimi që ofron avantazhe ekonomike dhe mjedisore. Largo është më shumë se kurrë një nga kompanitë franceze eko-përgjegjëse.