Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Panda me të vërtetë i hoqi faqet e internetit të kalbura

Panda me të vërtetë i hoqi faqet e internetit të kalbura

Përditësimet si Panda vranë shumë faqe në 2011. Provat u siguruan nga revista britanike New Scientist në Dhjetor 2011.

Motorët e kërkimit ndërprenë shumë koka në internet midis prillit dhe gushtit 2011. Kokat e kalbura. Me filtrat e rinj si Panda, Google ka zbritur rreth 10% të të gjitha faqeve në botë. Bing-Yahoo do të kishte bërë të njëjtën gjë. Faqet artificiale, të mbushura me reklama, të quajtura " fermat me përmbajtje '.

Kjo sapo është vërtetuar nga revista britanike New Scientist, në edicionin e saj të 15 dhjetorit 2011. Një shkencëtar kompjuterik nga Universiteti i Glasgow, Richard McCreadie, kreu të njëjtin hulumtim në mars dhe gusht 2011.

Faqet e internetit të mbushura me reklama dhe këshilla të përgjithshme janë zhdukur

Shembull kërkese: " si të stërviteni për një maratonë ". Në mars, uebfaqe plot reklama dhe këshilla të përgjithshme si " investoni në një palë këpucë të mira vrapimi », U shfaq në 10 -tësit më të mirë të Google. Deri në gusht, ata ishin zhdukur. Vendet e përmbajtjes me cilësi të lartë si revista Runner's World kanë zënë vendin e tyre.

Rezultate të ngjashme u gjetën për 50 pyetje të ndryshme. Çfarë e bëri revistën të thotë këtë " Google dhe Microsoft kanë fituar një fitore të madhe Kundër faqeve "kurth reklamash".

★ ★ ★ ★ ★