Orë e zgjuar
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Përparësitë e orës së lidhur

Përparësitë e orës së lidhur

Teknofile apo jo, është e rëndësishme të dini përparësitë e orë e zgjuarMe Në të vërtetë, një mjet komunikimi praktik dhe i matur, ai integron jetën e përditshme të shumë njerëzve për menaxhim më të mirë të biznesit të tyre dhe shëndetit të tyre në të njëjtën kohë. Në këtë rast, zbuloni përparësitë për të përfituar më mirë nga të gjitha funksionalitetet e këtij xhevahiri të lidhur.

Ora e lidhur, më funksionale sesa një orë klasike

Më shumë sesa një aksesor veshjesh ose një xhevahir, ora e lidhur e veshur në dore nuk përdoret vetëm për të treguar kohën. Ajo gjithashtu jep stil, dhe mbi të gjitha është më funksionale për aq sa është e sinkronizuar me një smartphone. Në këtë kontekst, ai siguron kohën, kalendarin dhe alarmin, por gjithashtu mund të përdoret si një telefon i vërtetë.

Për më tepër, këto karakteristika të para rezultojnë të jenë pasuri të mëdha që i kanë fituar më shumë popullaritet sesa ora klasike, veçanërisht përsa i përket shitjeve. Në të vërtetë, me funksionet themelore të një ore klasike, ora inteligjente bën ndryshimin me qasjen në aplikacionet e zakonshme.

Një shoqërues praktik i udhëtimit

Falë pranisë së një GPS, ora e lidhur bëhet një aleat thelbësor i udhëtarit. Për shembull, duke zgjedhur një orë inteligjente Apple Watch Series 5, përdoruesi ka qasje në udhëzuesin e udhëtimit. Si e tillë, ora e lidhur lëshon dridhje në kyçin e përdoruesit për të treguar korsitë dhe rrugët që duhet ndjekur.

Dridhja ndryshon në varësi të drejtimit, majtas ose djathtas. Në këtë rast, shoferi i provuar nuk ka më nevojë të konsultohet vazhdimisht me ekranin e smartphone -it të tij, por ai vetëm duhet të dëgjojë dhe të ndjekë udhëzuesin e padukshëm në dore. Si rezultat, kjo ju lejon të vozisni në qetësi të plotë, të keni sytë në rrugë dhe të admironi peizazhin në heshtje gjatë udhëtimit.

Detektivi elektronik

Isshtë shumë e zakonshme të humbasësh një telefon ose çelësa. Ora e lidhur bëhet bashkëpunëtori ideal për të gjetur këto objekte të humbura lehtë. Sidomos pasi kjo humbje rezulton të jetë një përvojë zhgënjyese, veçanërisht kur ndodh në një rast të rëndësishëm ose para një takimi të madh.

Tani, me këtë xhevahir të lidhur, nuk ka më asnjë pyetje për t'u përballur me këtë shqetësim. Karakteristika "gjeni një telefon" është në dispozicion në shumë modele të orëve të mençura. Kështu, pasi të sinkronizohet me telefonin, është e mundur të telefononi telefonin ose një pajisje tjetër të humbur të lidhur në çdo kohë për ta gjetur atë. Disa klikime janë të gjitha që duhen që pajisja të rishfaqet.

Një mjet për monitorimin e gjendjes fizike

Ndjekja e fitnesit është një pjesë integrale e konfigurimit fillestar të një ore inteligjente. Gjithashtu, me këtë aksesor, është e mundur të monitoroni nga afër qëllimet e fitnesit, në mënyrë që t'i arrini ato në një mënyrë të optimizuar. Duke përdorur këtë vegël të zgjuar, nuk është më e nevojshme të mbani një gjurmues të fitnesit ose pedometër gjatë stërvitjes. Gjithçka që ju nevojitet është një orë e lidhur, dhe le të shkojmë!

Ora e lidhur ju lejon të numëroni gjithçka, përfshirë numrin e hapave, distancën e përshkuar dhe kaloritë e djegura. Përveç kësaj, ajo gjithashtu mat rrahjet e zemrës, pulsin, kohëzgjatjen e gjumit. Madje është e mundur që modele të tjera më të avancuara të llogaritin parametra të tjerë të rëndësishëm. Ky është një gjurmues i aktivitetit fizik që ofron mundësi për ndjekjen dhe menaxhimin e fitnesit tuaj.

Funksionaliteti i telefonit

Një orë e mençur në dore i jep një stil modern përdoruesit, ndërsa i lejon ata ta përdorin atë si një telefon i vërtetë. Në të vërtetë, me këtë xhevahir të matur, nuk ka më asnjë pyetje për të nxjerrë telefonin për çdo telefonatë ose mesazh. Marrja, përgjigjja, si dhe dërgimi i thirrjeve dhe mesazheve mund të bëhet edhe gjatë udhëtimit. Kjo është veçanërisht e dobishme për përdoruesit e zënë që nuk mund ta përdorin telefonin e tyre me vetëdije.

Mbështetja zanore është e disponueshme në disa modele të orëve të lidhura dhe ju lejon t'i përgjigjeni një thirrjeje për të komunikuar me të gjitha palët, kudo që të jenë. Çdo gjë që mund të bëhet me orën e lidhur bëhet në një shkallë të vogël në krahasim me telefonin. Duhet gjithashtu të mbahet mend se pavarësisht nga performanca e tij, ora e lidhur nuk mund të zëvendësojë telefonin në një afat të gjatë. Përdorimi i tij është për një kohë të shkurtër, për aq kohë sa mund të shmangë shqetësimet e përkohshme.

Rrjetet sociale në majë të gishtave tuaj në çdo kohë

Ora inteligjente i ofron përdoruesit mundësinë që të ketë njoftimet e tyre në rrjetet sociale në kohë reale. Qasja në mesazhe në Facebook, Twitter, WhatsApp, SnapChat ose platforma të tjera sociale tani është e mundur në çdo kohë vetëm duke parë orën tuaj të lidhur.

Kjo përdoret për të gjurmuar aktivitetet, por gjithashtu lejon ndërveprimin me aplikacione të caktuara. Për të punuar mirë në këtë drejtim, Bluetooth -i i smartphone -it dhe ai i orës së lidhur duhet të sinkronizohen. Përndryshe, orët inteligjente të pavarura janë gjithashtu të disponueshme me një kartë SIM të pavarur.

Një lidhje e përhershme

Duke përdorur një orë të lidhur, përdoruesi përfiton nga një lidhje e përhershme. Kështu, gjatë shëtitjeve, garave, çiklizmit, notit apo ndonjë aktiviteti tjetër, përdoruesi ka qasje në mesazhet, thirrjet dhe njoftimet e tij. Sidoqoftë, ai nuk ka nevojë ta mbajë telefonin në duar.

Ora e lidhur ndërhyn për sa i përket dobisë në të gjitha aktivitetet ku një telefon bëhet i bezdisshëm. Sidomos pasi shumica e këtyre modeleve janë të papërshkueshëm nga uji, dhe përballojnë agresionet e jashtme, si dhe motin e keq. Në shi ose në pishinë, ato mbeten aktive dhe të përdorshme.

Pajisje më autonome

Një orë e lidhur përfaqëson avantazhin e madh të të pasurit një autonomi më të dëshmuar. Falë baterive të fuqishme me të cilat janë të pajisura, ato mund të qëndrojnë të lidhura deri në 10 ditë me një karikim të plotë.

Argëtohuni në diskrecionin e plotë

Teknologjia e re që integron orën e lidhur i jep akses në të gjitha aplikacionet me një klik të vetëm. Ofron qasje të lehtë për të parë një video ose për të luajtur muzikë në YouTube në lëvizje. Disa modele madje ofrojnë mundësinë e ruajtjes së listave të dëgjimit për t'u lexuar në kufjet Bluetooth për dëgjim plotësisht në distancë.

Dhe ja ku shkoni! Tani që jeni të vetëdijshëm për të gjitha përfitimet e orës së lidhur, lehtë mund të zgjidhni nëse do të blini një apo jo, dhe nëse pajisjet janë të përshtatshme për stilin e jetës tuaj apo jo.

★ ★ ★ ★ ★