Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Një renditje e Google ndryshon nga shfletuesi në shfletues

Një renditje e Google ndryshon nga shfletuesi në shfletues

Nga shfletuesi në shfletues, rezultatet ndonjëherë mund të ndryshojnë në Google. Në faqen e parë në Chrome ose në faqen e dytë në Firefox; si t'i shpjegoni këto pabarazi.

Zhgënjyese, apo jo? Ndërsa faqja juaj është në krye të faqes së parë të Google në Firefox, ajo përplaset në faqen e dytë në një shfletues tjetër. Kjo ndonjëherë mund të ndodhë. Vetë Matt Cutts përpiqet të shpjegojë këto pabarazi.

Shfletuesit nuk përdorin të njëjtat teknologji dhe, në varësi të cilësimeve të tyre, cookie -t (skedarët e personalizimit) nuk përdoren në të njëjtën mënyrë. Por kjo nuk shpjegon gjithçka…

Përfundim: një mister më shumë në galaktikën SEO. E cila fatmirësisht nuk ndodh çdo ditë.

★ ★ ★ ★ ★