melanie2web
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Melanie2web / Email: lidhje me mesazhet

Melanie2web / Email: lidhje me mesazhet

Komunikimi është thelbësor për funksionimin e duhur të një administrate. Agjentët e sektorit publik kanë akses në mjetet e shkëmbimit të informacionit. Melanie2web është një platformë mesazhesh për nëpunësit civilë nga ministri të ndryshme. Është një mjet komunikimi që duhet të jetë i njohur mirë për audiencën e synuar.

Melanie2web: çfarë është?

Është një platformë komunikimi që lejon zyrtarët e disa ministrive të komunikojnë në mënyrë të sigurt. Zbuloni se si funksionon dhe si ta përdorni.

Melanie2web, i quajtur gjithashtu Mel Messaging ose Melanie 2 Web Din, është një platformë e besueshme dhe ergonomike e mesazheve për agjentët e departamenteve të mëposhtme

  • Departamenti i Zhvillimit të Qëndrueshëm
  • Ministria e Ekologjisë
  • Ministri i Bujqësisë
  • Ministria e Transportit
  • Ministria e Strehimit

Platforma Melanie2web ju lejon të përdorni ndërfaqet e mesazheve të administratave. Qëllimi i portalit është të nxisë bashkëpunimin duke dërguar dhe marrë email. Nëpunësi civil ose përfaqësuesi i një ministrie mund të shkëmbejë shpejt informacion profesional me kolegët e tij nëpërmjet Melanie2web. Komunikimi dixhital lehtëson dhe riorganizon komunikimin në administrata. Qeveria ka nisur Melanie2web për të lehtësuar ndarjen e sigurt të të dhënave brenda ministrive të lartpërmendura. Janë vendosur të gjitha masat e nevojshme mbrojtëse për të garantuar sigurinë e komunikimit.

Përparësitë e Melanie2web

Melanie2web mund të kryejë shumë detyra. Platforma është plotësisht e aftë të përmbushë qëllimin për të cilin është krijuar.

Mel ka shumë përparësi, duke përfshirë besueshmërinë dhe sigurinë. Mel është 100% i besueshëm. Faqja e internetit është e sigurt dhe e sigurt.

Ka një funksionim të fuqishëm që siguron rrjedhshmërinë e shkëmbimeve dhe marrëdhënieve profesionale. Përdoruesit mund të shikojnë menjëherë dokumentet dhe të ndajnë skedarë të mëdhenj.

Kjo kursen kohë të konsiderueshme. E gjithë kjo pa përmendur faktin se të dhënat janë të centralizuara me këtë platformë. Nëpunësit publikë kanë akses në informacion kudo që janë, kështu që ata mund t'i qasen kudo që janë.

Një avantazh tjetër është lehtësia e përdorimit dhe ergonomia. Kjo i lejon departamentet të menaxhojnë projektet e tyre në mënyrë më efikase. Agjentët nga departamente të ndryshme mund të kursejnë shumë kohë duke përdorur Melanie2web. Ata mund ta kryejnë punën e tyre shpejt dhe me efikasitet.

Platforma gjithashtu mbështet motivimin real në nivel administrativ duke promovuar shkëmbimet ndërpersonale dhe duke krijuar një komunitet. Sondazhet tregojnë se Melanie2web kontribuon në mënyrë të vendosur në suksesin e shumë projekteve. Ai u mundëson nëpunësve civilë të bashkëpunojnë në kushte të mira. Ky është një faktor kyç në optimizimin e produktivitetit.

Sa shpejt përdoruesit shkëmbejnë informacion

Mélanie2web është një platformë mesazhesh që lehtëson komunikimin midis drejtuesve. Përdoruesit mund të ndajnë informacione me njëri-tjetrin përmes ndërfaqes së duhur. Portali i mesazheve njihet për shpejtësinë e shkëmbimeve të tij. Është intuitiv dhe ergonomik, gjë që e bën të lehtë përdorimin për të gjithë. Melanie2web u ofron punonjësve mundësinë për të marrë informacion urgjent shpejt.

Rrjedhshmëria e platformës promovon punën ekipore dhe bashkëpunimin në projekte. Përdoruesit mund të formojnë grupe të vogla për të bashkëpunuar në një ide. Mesazhet u mundësojnë autoriteteve kompetente të mbajnë një sy mbi objektivat e ministrive përmes shkëmbimeve. Platforma vë në dispozicion informacionin për punëtorët kur është e nevojshme.

Qasje në distancë në dosje

Melanie2web është një mjet që është pjesë e dinamikës së dixhitalizimit të administratave. Platforma e mesazheve lejon konsultimin në distancë të dokumenteve. Punonjësit e departamenteve përkatëse kanë nevojë për informacion për të kryer detyrat e tyre, si çdo profesionist. Portali Mel Messaging ofron akses në skedarë nga çdo terminal lidhjeje. Për t'i bërë skedarët më të aksesueshëm në një mjedis administrativ, ato mund të ngarkohen në Melanie2web. Ai i lejon përdoruesit të kufizojnë kohën e udhëtimit për gjetjen e informacionit. Ky është një kursim i konsiderueshëm i kohës.

Centralizimi i të dhënave

Melanie2web mundëson bashkëpunimin ndërmjet agjentëve nga administrata të ndryshme. Portali centralizon informacionin që ndahet. Kur të dhënat ndahen, ato regjistrohen dhe ruhen. Nëpunësit civilë kanë akses në të dhënat që janë ndarë brenda shërbimit të tyre. Platforma Melanie2web ofron një zgjidhje të thjeshtë për përpunimin dhe vënien në dispozicion të informacionit. Ai i lejon përdoruesit të gjejnë të gjithë informacionin që u nevojitet për misionet e tyre përkatëse në një vend.

Siguria e të dhënave

Ndarja e dokumenteve dixhitale mund të jetë një mjet për optimizimin e menaxhimit administrativ. Ai gjithashtu ngre një shqetësim të madh: sigurinë e të dhënave. Melanie2web është në gjendje të përballojë sfidën e sigurisë së informacionit të shkëmbyer. Ky portal është krijuar për të mbrojtur kundër sulmeve kibernetike. Ofron nivelin më të mirë të sigurisë kompjuterike dhe është në gjendje të përballojë të gjitha manovrat e kriminelëve kibernetikë.

Si të hyni në llogarinë tuaj të internetit Melanie2

Lidhja përmes një shfletuesi interneti

Melanie 2 Web është i aksesueshëm në smartphone dhe kompjuter. Përdorni pajisjen tuaj për të hyrë në adresën zyrtare të faqes në internet. Adresa e internetit e platformës është mel.din.developpement-durable.gouv.fr. Portali i aksesit do t'ju lejojë të përdorni drejtpërdrejt ndërfaqen Melanie2web.

Nëse kjo dështon, mund të shkoni në Google dhe të futni Melanie2web në shiritin e kërkimit për të gjetur faqen e duhur. Pas përmbushjes së kushteve të përdorimit dhe futjes së të dhënave tuaja, ndërfaqja Melanie2web do të hapet dhe do t'ju lejojë të përdorni të gjitha veçoritë.

Për të hyrë në ndërfaqen Melanie2web, duhet të shkruani në shfletuesin tuaj dhe të përdorni një nga dy adresat e mëposhtme: mel.din.developpement-durable.gouv.fr ose melanie2web.din.developpement-durable.gouv.fr.

Mélanie2web është i aksesueshëm vetëm për profesionistët nga pesë administratat e përmendura më lart. Prandaj është e rezervuar për një grup të caktuar njerëzish. Profesionisti mund të hyjë në platformë ose drejtpërdrejt ose tërthorazi si anëtar i shërbimit. Lidhja direkte konsiston tek profesionisti i hapjes së një shfletuesi në kompjuterin e tij, ose pajisjen e tij celulare. Më pas, lëshon adresën zyrtare të platformës e cila është: mel.din.developpement-durable.gouv.fr. Nëse ai nuk gjen portalin që dëshiron, ai gjithmonë mund të nisë një kërkesë në adresën nga shfletuesi i tij. Pasi të ketë gjetur platformën, ai duhet të lidhet me të duke klikuar në "Lidhja".

Hyni në një llogari Cerberus

Agjentët e shërbimeve të caktuara kanë akses në llogaritë e Cerberus. Kjo u jep atyre akses të drejtpërdrejtë në mesazhet melanie2web. Kjo lehtëson bashkëpunimin ndërmjet ekipeve.

Lidhja indirekte konsiston në përdorimin e një llogarie Cerberus për të hyrë në platformën e mesazheve Melanie2web. Vetëm disa menaxherë shërbimesh kanë një llogari Cerbère. Këtu përfshihen agjentë nga Ministria e Bujqësisë, Ministria e Tranzicionit Ekologjik, Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Drejtoria e Departamentit të Territoreve.

Lidhu me smartphone ose tablet

Kur të vini në ndërfaqen e programit të postës, do të shihni tre shirita në anën e djathtë.

Seksioni "Shto në ekranin bazë" do t'ju lejojë të bëni që ikonën të shfaqet në desktopin tuaj. Duke klikuar në ikonën, do të hyni në zonën e përdoruesit të mjetit tuaj të bashkëpunimit. Për të hyrë në veçoritë e ndryshme të mesazheve bashkëpunuese, gjithçka që duhet të bëni është të vendosni fjalëkalimin tuaj.

Instaloni një shkurtore melanie2web në pajisjen tuaj

Do t'ju duhet një lidhje interneti dhe një smartphone/kompjuter për t'u identifikuar në profilin tuaj në Melanie2web. Filloni duke hapur shfletuesin tuaj të internetit në pajisjen tuaj. Mund të jetë Safari, Google Chrome ose Mozilla Firefox.

Më pas shkruani adresën e Melanie2web. Për këtë, ekzistojnë dy lidhje: mel.din.developpement-durable.gouv.fr dhe melanie2web.din.developpement-durable.gouv.fr. Lidhja e fundit korrespondonte me adresën e vjetër zyrtare. Megjithatë, ajo është zëvendësuar nga lidhja e parë. Nëse nuk jeni në gjendje të hyni në platformë përmes këtyre adresave, kërkoni Mélanie2web në Google.

Do t'ju prezantohet gjithashtu ndërfaqja e hyrjes në aplikacionin Mel sapo të regjistroheni në faqen e internetit Melanie2. Për të shtuar një shkurtore Mel në ekranin bazë të telefonit tuaj, klikoni në opsionin "shto".

Çfarë duhet të bëni nëse melanie2web paraqet një gabim?

Punonjësit ndonjëherë kanë vështirësi për të hyrë në platformën e mesazheve bashkëpunuese Melanie2web. Kjo është shpesh për shkak të vërtetimit të përdoruesit. Kjo mund të jetë për shkak se llogaria Cerberus është bllokuar për shkak të një fjalëkalimi ose hyrje të gabuar. Në këtë rast, do të jetë i nevojshëm një proces zhbllokimi i llogarisë.

Pasi të klikoni në "Zblloko llogarinë time", profesionisti do të duhet të plotësojë një formular. Cerberus do t'i dërgojë një email mbajtësit të llogarisë me udhëzime për të zhbllokuar llogarinë pasi informacioni të jetë i saktë. Në praktikë, emaili përfshin një lidhje me një faqe që e drejton punonjësin në faqen ku ai do të duhet të ndryshojë fjalëkalimin e tij pa dhënë të vjetrin.

I vetëdijshëm për vështirësitë që mund të lindin, MELANIE2WEB ka krijuar një numër telefoni në mënyrë që përdoruesit të mund t'i kontaktojnë ata për ndihmë. Ky numër mund të arrihet në +33 1 40 81 21 22, dhe është i disponueshëm gjatë dhe pas orarit të punës.

Është më mirë të kontaktoni Eco Transition, koordinatorin aktual të Melanie2web, sa më shpejt të jetë e mundur. Ekspertët do të trajtojnë ankesat tuaja dhe do t'ju udhëzojnë në rikuperimin e llogarisë ose kredencialeve tuaja.

★ ★ ★ ★ ★