Lidhjet e brendshme
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Lidhja në internet: thelbësore për strategjinë tuaj SEO

Lidhja në internet: thelbësore për strategjinë tuaj SEO

Google zbulon të gjitha lidhjet në çdo faqe, përfshirë lidhjet e brendshme në faqen tuaj. Për të rritur indeksin e popullaritetit të faqeve tuaja, vendosni lidhje hiperteksti.

E gjithë faqja juaj duhet të shihet si një rrjet i brendshëm i lidhjeve. Secila prej tyre sjell popullaritet shtesë në faqen e uljes. Konfigurimi i lidhjeve të brendshme bën të mundur rritjen e PageRank (indeksi i popullaritetit të një faqe të Google) të të gjitha faqeve të faqes.

Falë këtij rrjeti të lidhjeve, një faqe që ka pak popullaritet mund të përfitojë nga popularité të një faqeje më të njohur. Pamshmëria e të gjitha faqeve është përmirësuar. Ky është objektivi kryesor i netlinking.

Këto lidhje të brendshme gjithashtu bëjnë të mundur që:

  • Lehtësoni navigimin në faqen tuaj për përdoruesit e internetit. Dhe ndoshta, për t'i lejuar atij të hyjë në faqe të tjera që nuk do t'i kishte parë dhe të cilat mund t'i interesojnë.
  • Përmirësoni më tej SEO -në e faqes tuaj, nëse lidhja e klikueshme përmban fjalët kyçe që lidhen me përmbajtjen e saj dhe atë të faqes së uljes. Harrojeni klasiken "Zbulo më shumë" ose "Lexo më shumë këtu". Preferoni (për shembull): "Strategjia e lidhjes".

Ju e keni kuptuar atë: lidhja e brendshme neto është një pasuri për tuajin referenca natyrore.

★ ★ ★ ★ ★