Lenco feston 75 vjetorin me dy tavolina të reja të përballueshme
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Lenco feston 75 vjetorin me dy tavolina të reja të përballueshme

Lenco feston 75 vjetorin me dy tavolina të reja të përballueshme

2021 shënon 75-vjetorin e Lencos dhe për të festuar përvjetorin e tij, marka zvicerane e audios ka njoftuar dy pllaka të reja L-92WA dhe L-3809.

Lenco L-92WA

Qëlluar si për përdoruesit e shtëpisë ashtu edhe për biznesin, i pari është Lenco L-92WA. Ky është një rrotull vinyl i drejtuar nga rripi për profesionistë dhe DJ me funksionet e tij të kontrollit të lartësisë dhe regjistrimit USB.

Lenco pretendon se dizajni i tij bashkëkohor "mund të përzihet me çdo shtëpi moderne" dhe se duhet të jetë i lehtë për t'u përdorur me para-përforcuesin e tij të integruar dhe fishekun e parainstaluar të Audio Technica (AT3600), kështu që rrotulluesi mund të instalohet direkt jashtë kutisë.

Makina e rripit përdor një pjatë të fortë alumini për qëndrueshmëri më të mirë, ndërsa veçoria kundër rrëshqitjes është atje për të parandaluar që krahu i tonit të mos rrëshqasë në pllakat vinyl dhe të bëjë zhurmë të padëshiruar. L-92WA ka dy cilësime të shpejtësisë: 33RPM dhe 45RPM.

Një veçori e dritës strobe është ndërtuar gjithashtu në urë - jo për të ndezur rave tuaj, për fat të keq - por për të parë se ku është gjilpëra pa pasur nevojë të ndizni dritat.

Karakteristika e kthimit automatik do të thotë që tonarmja kthehet në pozicionin e saj në shtëpi pasi të ketë mbaruar regjistrimi, një përfitim i shtuar është jeta e zgjatur e pllakave të vinilit pasi gjilpëra nuk zvarrit rekordin duke shkaktuar dëme në rekord. Gjatë procesit.

Lenco L-92WA është në dispozicion për 249 £ nga Gear4Music dhe Lenco

Lenco L-3809

Tjetra është Lenco L-3809. Ky model përmban një motor direkt, pjatë alumini me cilësi të lartë dhe mund të lidhet drejtpërdrejt me një mikser ose stereo me përforcuesin e tij të integruar fono.

Shtypja e shtypit Lenco-L-3809BK

Ngjashëm me L-92WA, ka ndriçim dhe një strobe për të parë se çfarë po bëni, me përdoruesit të aftë të rregullojnë shpejtësinë e rrotulluesit me një fader të ndryshueshëm të hapjes (33RPM dhe 45RPM janë të mbështetura).

Me funksionin e tij të regjistrimit USB, regjistrimet vinyl mund të konvertohen në skedarë dixhital MP3 përmes kabllit USB. Nuk ka kthim automatik për tonarmën në formë S, përkundrazi përdoruesi duhet të aktivizojë ngritësin e krahut mekanik.

Llamba rrotulluese Lenco L-3809 është në dispozicion tani në faqen e internetit të Lenco, HMV dhe Gear4Music nga 239,99.

★ ★ ★ ★ ★