Përqendrohuni në marketingun dixhital

Përqendrohuni në marketingun dixhital

Marketingu dixhital: takimi i dy termave kuptimin e të cilëve profesionistët e kuptojnë, për të formuar…

50 vizitorë në muaj? Ik !

50 vizitorë në muaj? Ik !

Në një kohë kur mbizotëron menjëhershmëria dhe kur Gjenerata Y kërkon të ketë gjithçka dhe…

Uebfaqe e lirë: kujdes rrezikut!

Uebfaqe e lirë: kujdes rrezikut!

Në këtë periudhë shitjesh, nuk mund t'i rezistojmë dëshirës për të ndarë me ju...