Ju do të jeni në gjendje të merrni veçoritë më të mira të Sky Glass më vonë këtë vit
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Ju do të jeni në gjendje të merrni veçoritë më të mira të Sky Glass më vonë këtë vit

Ju do të jeni në gjendje të merrni veçoritë më të mira të Sky Glass më vonë këtë vit

Pritja e Sky Glass kur del në shitje në fund të vitit 2021 ka qenë e përzier, të paktën nga komuniteti i rishikimit, por nuk ka asnjë argument kundër ambicieve të grupit në përpjekjen e tij për të "Sjellur fotografinë, tingullin dhe përmbajtjen e madhe në një pajisje". Më vonë këtë vit, mund të merrni një nga veçoritë më të mira të televizorit.

Sky Stream Puck është parë si USP i përvojës Sky Glass, duke lejuar klientët e Sky të transferojnë ndërfaqen Sky Glass në ekranet e tjera në shtëpi. Sky ka njoftuar se do të vërë në dispozicion Stream Puck si një produkt të pavarur, kështu që nuk do të keni nevojë të blini Sky Glass TV për ta marrë atë.

Ky njoftim vjen gjithashtu me lajmin se kamera 4K me specifika të larta që pamë në lançim është gjithashtu e planifikuar për t'u lëshuar, duke zhbllokuar më shumë veçori dhe shërbime miqësore për familjen, veçanërisht shërbimet për të mbajtur kontakte me të dashurit.

Sky Stream Puck është një pajisje plug and play që lejon abonentët e Sky të transmetojnë nga Netflix, Sky Atlantic, Disney+, iPlayer, Spotify dhe më shumë në një ekran tjetër. Ashtu si Sky Glass, ai gjithashtu mbështet komandat zanore "Hello Sky", si dhe veçorinë Playlist të Sky, e cila vepron si ngjitësi që bashkon përmbajtjen e regjistruar nga aplikacionet, sipas kërkesës dhe TV në një vend të përshtatshëm.

Natyrisht, Puck nuk do të ketë sistemin e integruar Dolby Atmos të panelit Quantum Dot që është në televizorin Sky Glass, por ai mbështet rezolucione Ultra HD në 60 fps dhe është i pajtueshëm me Dolby Atmos. Ofrimi i Puck si një produkt i pavarur ofron një shkallë fleksibiliteti dhe lirie duke e çiftuar transmetuesin me një ekran dhe sistem zanor sipas zgjedhjes suaj. Kjo është pothuajse ajo që ne kemi kërkuar që nga lansimi i Sky Glass, dhe padyshim që mund të shohim disa njerëz që fillojnë të marrin më shumë parasysh.

Asnjë çmim për kamerën apo Puck nuk është konfirmuar, por një zëdhënës i Sky tha se më shumë detaje do të zbulohen më afër lansimit.

Bërja e Puck-it në dispozicion më vete ka shumë kuptim

Sapo pamë të zbuluar Sky Glass, skuadra e Trusted nuk i kishte të gjithë sytë te televizori, shumë prej nesh ishin të interesuar për Stream Puck.

Ka qenë në listën e dëshirave për disa vite kur përvoja e Sky ka ardhur në një formë më të menaxhueshme. Sado i mrekullueshëm që ishte Sky Q, deri vonë ju nevojitej një pjatë satelitore për ta marrë atë. Dhe pavarësisht komoditetit të një televizori me sistem zanor të integruar Atmos dhe ndërfaqen Sky Glass, disa janë shumë të kënaqur me televizorët që kanë tashmë. Fakti që Stream Puck mund të funksiononte në mënyrë të pavarur nga televizori, por nuk u vu në dispozicion veçmas, ndihej si një mundësi e humbur.

Dhe kjo është ajo që e bën Stream Puck divorcin (nëse kjo nuk është një fjalë shumë e vrazhdë) nga Sky Glass një vendim që ka kuptim. Pak njerëz duan të heqin dorë nga televizorët e tyre, veçanërisht ata që shpenzojnë në tregun më të lartë të AV, kështu që lëshimi i Stream Puck e vë Sky në konkurrencë me Amazon, Google dhe Roku si një shtesë.

Dhe të paktën në MB, këta transmetues mund të jenë pak të shqetësuar për atë që Sky ka për të ofruar. Nëse çmimi është konkurrues, vë bast se ka shumë njerëz që do të dynden në Stream Puck me një rrahje zemre.

★ ★ ★ ★ ★