Zhduk pas një përfaqësuesi të kundërt
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Zhduk pas një përfaqësuesi të kundërt

Zhduk pas një përfaqësuesi të kundërt

Shinken përdor motorin e vet për të shërbyer faqet e internetit. Kjo është ajo që shkakton që WebUI të sulmohet përmes portit 7767 si parazgjedhje. Është pak e shëmtuar kështu që shko vendos një proxy nginx përpara.

Instalimi i nginx

Ne fshijmë vhost si parazgjedhje

Ne krijojmë një vhost të ri nën / etc / nginx / sites-available / shinken dhe vendosim rreshtat e mëposhtëm atje

Ne aktivizojmë vhost

Ne rifillojmë nginx

Përfunduar!