Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Hiq stilimin e guximshëm nga titujt e rezultateve të Google

Hiq stilimin e guximshëm nga titujt e rezultateve të Google

Motori i kërkimit nuk shfaq më me shkronja të zeza, në titujt e rezultateve të tij, fjalët kyçe të shtypura nga përdoruesi i internetit.

Test i përkohshëm? Modifikim definitiv? Google nuk ka shpjeguar pse ka hequr fjalët kyçe të guximshme nga titujt që nga tetori. Disa arsye mund ta shpjegojnë atë:

  • Përmirësoni përvojën e përdoruesit dhe thjesht shfaq më shumë fjalë në rreshtin e titullit të rezultateve të kërkimit
  • Vendos më shumë përpara nocionet semantike dhe jo më vetë fjalët kyçe. Kjo logjikë përputhet me atë të përditësimit më të fundit të Google Colibri

Në përgjithësi, ky modifikim është pjesë e tendencës së fundit të Google për të promovuar tituj në rezultatet e tij të kërkimit, për sa i përket lexueshmërisë dhe rëndësisë.

Motori i kërkimit gjithashtu rezervon të drejtën të modifikojë titullin e shfaqur nëse një shprehje duket më e rëndësishme se ajo që përmban etiketa. e faqes se gjetur!

★ ★ ★ ★ ★