Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Google krijon ishuj gjigantë lundrues të teknologjisë së lartë

Google krijon ishuj gjigantë lundrues të teknologjisë së lartë

Ndërtimet e fundit lundruese të Google, të instaluara në San Francisko dhe Portland, në fund të fundit do të jenë hapësira ndërvepruese për të mësuar rreth teknologjive të reja.

Ndërsa maunat lundruese enigmatike të Google ishin subjekt i të gjitha spekulimeve, motori i famshëm i kërkimit hoqi velin. Këto nuk janë qendra të reja të të dhënave ose dhoma luksoze të shfaqjeve, por hapësira ndërvepruese për të mësuar përdorimin e "teknologjive të reja". Cilet? Syzet e Google? Ndonjë lajm, ende i panjohur deri më sot? Misteri mbetet i pazgjidhur. Projekti i firmës, nuk është më sekret, pjesa tjetër është njësoj!

Mos harroni se maune e vendosur në Gjirin e San Franciskos ka përmasa 76 metra në 22 metra: një hapësirë ​​e bukur për këtë projekt aktual i cili mund të strehojë deri në 1000 vizitorë në ditë! Struktura, e bërë nga kontejnerë, do të vishej më pas me vela. Kështu mund të lundrojë në portet e ndryshme shtëpiake të gjirit. Një shpikje e çmendur që nuk ka mbaruar së bëri zhurmë.

★ ★ ★ ★ ★