Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Google i pamëshirshëm me lidhje të manipuluara

Google i pamëshirshëm me lidhje të manipuluara

Lidhjet e manipuluara nuk kanë të ardhme

Google nuk i fal ata që përdorën lidhje artificiale për të arritur atje së pari. Edhe nëse i hiqni këto lidhje nga faqja juaj, ajo mund të zhduket përgjithmonë nga rezultatet.

Mos përdorni një lidhje artificiale (e blerë ose e krijuar automatikisht nga Javascript, për shembull) për të përmirësuar renditjen e faqes tuaj. Sepse, pasi të keni marrë dënimin tuaj nga Google, faqja juaj do të bjerë në renditje dhe do të rrezikojë të mos e gjeni kurrë vendin e saj.

Arsyet ? Për Google, renditja e tij e mëparshme nuk ishte e justifikuar ose siti nuk merr parasysh parametrat e rekomanduar nga motori i kërkimit. Kjo është ajo që John Mueller, analist i prirjeve të webmasterit në Google, shpjegoi në një diskutim në internet.

Nëse hiqni lidhjet e rreme, Google me siguri do të heqë sanksionin e tij, por faqja nuk do të ngrihet në vendet e para. Më mirë mendoni për këtë.

★ ★ ★ ★ ★