Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Faqet e pa optimizuara kanë një shans në Google

Faqet e pa optimizuara kanë një shans në Google

Faqet e pa optimizuara ende mund të shpresojnë të renditen më mirë nëse bëjnë një përpjekje minimale.

9 nga 10 faqe janë të papajtueshme me Google. Prova po bëhet çdo ditë. Shumë thjesht sepse këto faqe nuk janë optimizuar për motorët e kërkimit.

Struktura e tyre HTML dhe fjalët kyçe nuk janë punuar siç duhet. Zëdhënësi i Google Matt Cutts sapo u ka dhënë këtyre vendeve shpresë (të dobët).

Në mënyrë që Google t'i indeksojë dhe t'i referojë gjithsesi, ata absolutisht duhet t'i publikojnë përmbajtja:

  • Cilësia (me vlerë për lexuesin)
  • Titulluar saktë (bazuar në fjalë kyçe të kërkuara shumë)
  • Strukturuar saktë (me titra).

Shko ne pune !

Shikoni Matt që ju thotë se çfarë të bëni, me mirësinë e tij të zakonshme: 

★ ★ ★ ★ ★