Cilat janë 3 shkronjat më të mira për kartat e biznesit?
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Cilat janë 3 shkronjat më të mira për kartat e biznesit?

Cilat janë 3 shkronjat më të mira për kartat e biznesit?

Me ndryshimin e botës dhe strategjitë e komunikimit, kartat e biznesit kanë përfunduar duke u përhapur në të gjithë planetin si një kokërr kripe. Për t'u pozicionuar mirë dhe për të rritur biznesin tuaj, të keni një kartë biznesi të mirë është thelbësore dhe duhet të jetë e veshur me të paktën një nga fontet më të mirë atje. Mësoni më poshtë për fontet më të mirë për t'u përdorur për kartat e biznesit tuaj.

Rëndësia e kartave të biznesit në botën profesionale

Që nga antikiteti, një kartë biznesi ka qenë një simbol i rëndësishëm komunikimi veçanërisht në kulturën franceze. Ajo shënoi kalimin nga një moment lojërash në një moment ceremonial në shoqërinë e dikurshme. Prandaj është e rëndësishme për ju dhe biznesin tuaj qëmerrni karta biznesi cilësore për të zhvilluar shikueshmërinë tuaj në botë. Kartat e biznesit janë një lloj posteri reklamues që falë formës dhe modelit të tyre ju reklamojnë për perspektivën tuaj. Me një kartë biznesi, komuniteti juaj ose dikush tjetër mund t'ju gjejë, të mësojë për ju dhe të reklamojë me gojë. Ata ka të ngjarë të jenë të interesuar për shërbimet tuaja, t'i përdorin ato dhe nëse është e mundur t'ju ofrojnë partneritete afatshkurtra ose afatgjata.

Kriteret për zgjedhjen e shkronjave në një kartëvizitë

Detajet më me ndikim në një kartëvizitë janë dizajni, fonti dhe teksti. Të gjitha fontet kanë kontekstin e tyre të përdorimit, por disa janë të papërshtatshme për të bërë karta biznesi. Për shkak të kësaj, një font i mirë i kartës së biznesit mund të dallohet në një numër mënyrash.

Përmbajtja që do të shkruhet në kartë

Të gjitha tekstet që do të futen në kartën tuaj duhet të klasifikohen që të trajtohen më mirë. Në të vërtetë, zakonisht janë informacione të tilla si emri i kompanisë, themeluesi i saj dhe sllogani. Si rezultat, ne kemi informacionin kryesor që ka të bëjë me kompaninë dhe informacion dytësor siç është sllogani dhe referencat në rrjetet sociale. Cilido qoftë informacioni, mund të zgjidhni një font me serif, pasi ato ndihmojnë në leximin e shpejtë. Serifët përbëjnë linja të ndryshme dekorative të cilat zbukurojnë një font. Fontet më të përshtatshme për këtë lloj informacioni janë Atmirage, Bree, Futura Book dhe Dadactic Gothic. Për tekstet dytësore, fontet pa serif do të bëjnë gjithashtu mashtrimin për të dalë nga monotonia. Ju mund të zgjidhni tre shkronjat më të mira midis Athelas Rg, Bevan, Bookman JF dhe Baskerville që i përshtaten shijes tuaj. Informacioni kryesor si emri i kompanisë mund të ruhet me shkronja serif. Cilido qoftë informacioni, mund të zgjidhni një font me serif, pasi ato ndihmojnë në leximin e shpejtë.

Aspekti vizual i kartës

Nëse kartës së biznesit i mungon vërtetësia, butësia dhe qartësia vizuale, do të jetë një investim i panevojshëm për biznesin në fjalë. Ju duhet të analizoni me kujdes atë që dëshironi të ndani në kartën e biznesit për të zgjedhur fontet e duhura. Fontet Avenir, Calibri, Baskerville, Courrier, Montserrat, Din, Times new roman, Didot janë gjithashtu disa nga shkronjat më të mira të kartave të biznesit. Sidoqoftë, është e këshillueshme që t'i lidhni me kujdes për të pasur një harmoni më të mirë vizuale. Së pari, kur hartoni kartën tuaj të biznesit, përdorni një maksimum prej 2 fontesh të ndryshëm për t'i shtuar vlerë biznesit tuaj. Kini kujdes të mos përdorni vetëm një kategori fontesh në kartat tuaja. Ju do të duhet të alternoni midis shkronjave pa serif dhe shkronjave serif. Pastaj, kontrasti i ngjyrave midis shkronjave dhe ngjyrës së xhamit të kartës duhet të zgjidhet në mënyrë perfekte. Kjo është për të lehtësuar lexueshmërinë e shkrimeve dhe duke e zgjeruar leximin tek mbajtësit e kartës në fjalë. Së fundi, 3 ngjyrat tuaja kryesore duhet të plotësojnë kriteret e mësipërme para se të jeni në gjendje t'i përdorni ato. Gjithashtu do të jetë më e lehtë për ju të identifikoni 3 shkronjat tuaja më të mira me këto këshilla. Si përmbledhje, të gjitha fontet më të mira më të mira kanë të drejtë të përdoren për kartat e biznesit tuaj. Varet nga ju që të dini se cila përshtatet me filozofinë dhe prestigjin e kompanisë tuaj.

★ ★ ★ ★ ★