Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Bloget indeksohen edhe më mirë nga Google

Bloget indeksohen edhe më mirë nga Google

Informacioni nga bloget do të merret parasysh edhe më mirë nga Google. Prandaj ata do të kenë një shans më të mirë për të "rritur" rezultatet.

Postimet në blog tani do të indeksohen edhe më mirë nga Google. Kjo është ajo që bosët e motorit thanë kur zbuluan 10 gjëra të reja në lidhje me funksionimin e tij të brendshëm në dhjetor 2011.

Postimet në blog do të thithen edhe më shpesh dhe më thellë (më shumë tekst dhe lidhje ruhen) nga motori i babëzitur i kërkimit kalifornian.

Google njofton se ky ndryshim do të bëjë " blogje që janë edhe më të vlefshëm dhe ka të ngjarë të rriten në faqet e rezultateves ”.

★ ★ ★ ★ ★