Beats Studio Buds+ me ANC të përmirësuar të gjetur të fshehura në iOS 16.4
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Beats Studio Buds+ me ANC të përmirësuar të gjetur të fshehura në iOS 16.4

Beats Studio Buds+ me ANC të përmirësuar të gjetur të fshehura në iOS 16.4

Dëshmia se Apple po planifikon të lëshojë një version të ri të kufjeve me valë Beats Studio Buds erdhën në kandidatin e lëshimit për iOS 16.4.

9to5Mac ka spiunuar prova të një produkti të përditësuar të quajtur Beats Studio Buds+, i cili do të ketë përmirësuar anulimin e zhurmës aktive të ngjashme me AirPods dhe një modalitet më të mirë të Transparencës.

Merr iPhone 14 me të dhëna të pakufizuara për 41 £ në muaj

Fonehouse po ofron iPhone 14 me kontratë me të dhëna të pakufizuara për vetëm 41 £ në muaj, që është më i miri që kemi parë ndonjëherë.

  • shtëpi telefonike
  • Të dhëna të pakufizuara
  • 41 £ në muaj

Shiko ofertën

Për më tepër, iOS 16.4 sugjeron që aksesori i përditësuar audio mund të mundësohet nga i njëjti procesor i lidhjes Apple H1/H2 në vend të një çipi Beats. Kjo do të nënkuptonte ndërrim automatik pa probleme të pajisjes dhe funksionalitet Hey Siri pa duar.

Megjithatë, një përditësim i raportit sugjeron gjithashtu se çipi Beats mund të jetë ai i pranishëm, por buds do të ofrojnë ende mbështetje për Hey Siri.

Buds+ të rinj janë të koduar 8124 sipas raportit dhe do të ofrojnë kontrolle në bord për të kaluar ndërmjet mënyrave të anulimit të zhurmës. Për më tepër, 9to5Mac zbuloi imazhe të sythave që vijnë me tubacione të reja ari rreth një skeme me ngjyra të zeza.

Beats-Studio-Buds-Plus

Është e paqartë se kur Beats Studio Buds+ do të dalë në shitje, por me iOS 16.4 të afërt (me gjasë në fillim të javës së ardhshme), nuk mund të imagjinojmë që sythat e rinj do të jenë shumë prapa. Përmirësimi i ANC dhe Modaliteti i Transparencës mund të rrisë çmimin përtej 130 £/149 dollarëve të kërkuar për origjinalin, por kjo mbetet për t'u parë.

Duke folur për origjinalet, ne u dhamë atyre një vlerësim me katër yje, duke lavdëruar tonin natyral të ekuilibruar, anulimin e fortë të zhurmës dhe përshtatjen e rehatshme.

Rishikimi ynë arriti në përfundimin, “Beats Studio Buds janë një palë kufje të qëndrueshme të anulimit të zhurmës (ANC). Tingulli është i balancuar mirë, ANC është solid (duke marrë parasysh çmimin) dhe mbështetja për iOS dhe Android do të thotë se nuk ka paragjykime të platformës. Ka kufizime, por paketa Studio Buds ka shumë vlerë.

★ ★ ★ ★ ★