Aspekti teknik i një aplikacioni të mirë tregtar në 2021
Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Aspekti teknik i një aplikacioni të mirë tregtar në 2023

Aspekti teknik i një aplikacioni të mirë tregtar në 2023

Zgjedhja e aplikacionit tuaj të tregtimit Bitcoin nuk është gjithmonë e lehtë kur jeni i ri në këtë fushë. Shkruani "ndërmjetësi i aplikacioneve" në Google dhe do të shihni që rezultatet llogariten në mijëra. Prandaj ne do t'ju ndihmojmë të identifikoni kriteret kryesore teknike që do t'ju ndihmojnë të bëni zgjedhjen tuaj në këtë "xhungël".

Ndërfaqja dhe përmbajtja

Pika më e rëndësishme është ndërfaqja. Një ndërfaqe që është e thjeshtë dhe e plotë, do t'ju lejojë të merrni të gjithë informacionin që ju nevojitet pa pasur nevojë të lëvizni për orë të tëra dhe të kaloni nëpër secilën skedë. Një ndërfaqe e mirë është ajo që ju lejon të kuptoni shpejt dhe ju lejon të merrni një vendim në një shikim.

Sigurohuni, në fakt, që katalogu i ofruar nga ndërmjetësi në aplikacionin e tij të jetë i njëjtë me atë të faqes, veçanërisht me kripto-valutat si Bitcoin. Sigurohuni që çdo aktiv dhe klasë e aseteve të përfaqësohet, veçanërisht nëse jeni një investitor që pëlqen të diversifikojë.

Së fundi, është ideale të gjesh me sukses një aplikacion që ofron mjete të ndryshme, të tilla si tabela dhe standarde. Këto janë pothuajse gjithmonë të disponueshme në faqet e internetit të ndërmjetësve. Shtë një plus domethënës nëse ato janë gjithashtu të disponueshme në aplikimin e këtij të fundit.

Brenda celularit tuaj

Shpejt, le të flasim për të. Çfarë mund të jetë më bezdisëse sesa koha e ngarkimit midis dy klikimeve? Aplikacioni që zgjidhni duhet të jetë i përgjegjshëm dhe më i shpejtë se ju. Një kohë reagimi më pak se 1 sekondë është krejtësisht e përshtatshme, për shembull. Në mënyrë ideale, veprimi duhet të merret sapo të klikoni.

Pastaj vjen madhësia e aplikacionit. Kjo nuk duhet të jetë shumë "e rëndë". Ju nuk doni një aplikacion që do të marrë aq shumë hapësirë ​​saqë nuk do të jeni në gjendje të instaloni asgjë tjetër në celularin tuaj. Pra, kushtojini vëmendje madhësisë së tij para se ta shkarkoni.

Më në fund, mbani një sy në konsumin e baterisë dhe të dhënave të telefonit tuaj. Do të ishte turp të shteronit planin tuaj 4 ose 5G për shkak të një aplikacioni. Në mënyrë të ngjashme, do të ishte për të ardhur keq të konsumoni gjysmën e baterisë tuaj vetëm për një aplikacion tregtimi.

përfundim

Essentialshtë thelbësore të jeni kërkues kur zgjidhni aplikacionin tuaj tregtar. Do t'ju ndjek kudo dhe do të bëhet aleati juaj më i mirë në jetën e përditshme. Prandaj është e nevojshme të zgjidhni një aplikacion i cili, mbi të gjitha, do t'ju pëlqejë vërtet. Kjo do t'ju japë përvojën më të mirë të mundshme tregtare Bitcoin.

★ ★ ★ ★ ★