Ueb agjenci » Lajme dixhitale » Kontrolloni etiketat SEO të faqes tuaj në 3 hapa

Kontrolloni etiketat SEO të faqes tuaj në 3 hapa

Sigurohuni që struktura HTML e faqes tuaj plotëson rekomandimet e Google. Ndiqni udhëzuesin.

Për të kontrolluar aktivizimin e etiketave të ndryshme, shfaqni kodin e tij HTML. Ndiqni hapat e mëposhtëm:

 • Hapi i dytë: Shfaqni në shfletuesin tuaj faqen e internetit strukturën e së cilës dëshironi të kontrolloni.
 • Hapi i dytë: Shikoni kodin HTML për këtë faqe duke përdorur komandat e mëposhtme:
  • Në shfletuesin Firefox, menyja Mjetet> Zhvilluesi i uebit> Kodi burimor i faqes (shkurtore e tastierës: CTRL U)
  • Në Internet Explorer, menyja Shiko> Burimi
  • Në Chrome, menyja Mjetet> Shfaq burimin (shkurtore e tastierës: CTRL U)
  • Kodi HTML për faqen shfaqet, i ngarkuar me "etiketa" HTML. Këto etiketa përdoren për të strukturuar pjesët e ndryshme të faqes: kokën, trupin e faqes, titujt, lidhjet, etj. Për shembull, titulli i përgjithshëm i faqes do të shfaqet midis etiketave (fillimi) dhe (fund).
  • Teksti thjesht shkruhet midis këtyre etiketave të fillimit dhe mbarimit si në këtë shembull: Varje qilar prej druri | Pajisje kompjuterike Michu Me I përcaktuar kështu, ky titull do të shfaqet për shembull si një titull i klikueshëm (blu dhe i nënvizuar) në faqet e rezultateve të Google.
 • Hapi i dytë: Kontrolloni praninë e etiketave fillestare: , <h1> dhe <h2>. Përdorni komandën Find (shkurtore e tastierës: CTRL F) për të kursyer kohë. Filloni me <title>. Shumica e faqeve e kanë aktivizuar këtë etiketë në të gjitha faqet e tyre dhe e kanë plotësuar atë. Tani kërkoni etiketat <h1> pastaj <h2>. Janë përmbushur? Apo joekzistente?

Tani e dini se cilat janë etiketat tuaja të aktivizuara. Shihni se çfarë duhet të bëni ... ose jo.

★ ★ ★ ★ ★