Ueb agjenci » Lajme dixhitale » A do të kishte azhurnimi Penguin të preferuarit e tij?

A do të kishte azhurnimi Penguin të preferuarit e tij?

Si qëndroni stoikë për ata që Penguin nuk i sanksionon? Ndërsa disa bëjnë përpjekje të vërteta për t'u referuar siç duhet, ato tejkalohen nga ata që flirtojnë me të ndaluarën. Shumë e padrejtë.

Humor i keq këtë mëngjes. Fajtor? Google Bot ose Penguin, Nuk e di shumë mirë. "Ndonjëherë kaloj në sit, ndonjëherë nuk kaloj më" ose më keq "Dje, e vendosa këtë faqe në pozicionin e 5 -të, dhe sot, po e zbres në 10 -të". Sidoqoftë, blogu azhurnohet çdo javë, të gjitha etiketat janë aktivizuar dhe fjalët kyçe janë zgjedhur me kujdes. Ok, le të vazhdojmë përpjekjet tona. SEO është një punë afatgjatë.

Por gjithsesi, pavarësisht arsyes së shëndoshë dhe këshillave nga njëri -tjetri, mbeten disa pyetje themelore: pse faqja d (m% r * është gjithmonë në krye, me treguesit e popullaritetit 1/100 (Wikipedia ka 100/100)? Dhe a e lë Google Bot në krye? E çuditshme.

Një tjetër është në vend, me të tijin fenerët as të aktivizuar, të varfërit. Por ai shkon përpara të tjerëve, në kundërshtim me të gjitha rekomandimet e Google.

Dhe ky tjetri, jo ky i fundit, i të cilit numri i lidhjeve shpërthen në një mënyrë krejtësisht të pahijshme? Kjo fsheh domosdoshmërisht më shumë se praktika të errëta (dhe unë mbetem i sjellshëm). Ai duhet të ishte shkatërruar nga Penguin për javë, madje edhe muaj ... Përsëri: mirë.

Por cilët janë këta "të paprekshëm" të cilëve Google nuk u thotë asgjë? Çfarë bën Google Bot?

★ ★ ★ ★ ★