Vëllimi i trafikut është faktori kryesor i suksesit në ueb. Për të gjeneruar këtë trafik, është thelbësore të vendosni një strategji të referencë natyrale SEO efikas.

Më poshtë do të gjeni çmimet tona të referencës natyrore për të garantuar sitin tuaj një trafik maksimal të kualifikuar.

Referenca natyrore: Çmimet e paketës SEO

Më poshtë do të gjeni çmimet e referencës natyrore të ofertave tona të paketuara.

Nëse këto paketa SEO nuk plotësojnë nevojat tuaja, ne jemi në dispozicionin tuaj për të studiuar së bashku një ofertë dhe një çmim të përshtatshëm referimi natyror: na kontaktoni përmes tonë formularin e kontaktit.

Tarifat mujore nga: (shërbimet funksionojnë për 1 vit)89 € pa taksa399 € pa taksa799 € pa taksa1499 € pa taksa
Auditimi teknik dhe strategjik
Auditimi i faqes (struktura, përmbajtja, teknika, etj.)OuiOuiOuiOui
Analiza e konkurrencës (fjalë kyçe, pozicionimi, struktura e faqes, strategjia e SEO, etj.)1 konkurrent ka studiuarStudiuan 2 konkurrentëPërshtaturPërshtatur
Studimi i pozicionimit (në 50 rezultatet e para të Google) dhe potencialiOuiOuiOuiOui
Përkufizimi i fjalëve kyçe të synuara (fjalë kyçe më të kërkuara + në trend)OuiOuiOuiOui
Organizimi i pemës së sititNukOuiOuiOui
Optimizimi i faqes* (referencimi në vend)
Fjalë kyçe prioritare të zgjedhura për strategjinë e SEO12PërshtaturPërshtatur
Fjalë kyçe dytësore të zgjedhura për strategjinë SEO26PërshtaturPërshtatur
Numri i faqeve të optimizuara manualisht (faqja e uljes)1 (Faqja kryesore)8 (Faqja kryesore + 7)PërshtaturPërshtatur
Rishikimi i koditOuiOuiOuiOui
Optimizimi i titujve dhe etiketave metaOuiOuiOuiOui
Optimizimi i përmbajtjes editoriale (relevanca, dendësia e fjalëve kyçe, dublikatë, etj.)OuiOuiOuiOui
Lidhja e brendshmeNukOuiOuiOui
Zbatimi i mjeteve statistikore dhe analizueseOuiOuiOuiOui
* Nëse nuk mund të ndërhyjmë drejtpërdrejt në faqen tuaj, ne hartojmë specifikimet dhe sigurojmë mbarëvajtjen e modifikimeve në partneritet me ekipet tuaja.
Krijimi i përmbajtjes dhe lidhja me rrjetin* (referencimi jashtë sajtit)
Regjistrimi manual dhe lidhjet e forta në drejtori, blogje, forume…5 regjistrime12 regjistrime30 regjistrime60 regjistrime
Shkëmbimi i lidhjeve kontekstuale (në faqet e përmbajtjes) me faqet e së njëjtës temë dhe faqet e njoftimeve për shtyp60 lidhje90 lidhje120 lidhje200 lidhje
Shkrimi i faqeve të përmbajtjes dhe/ose faqeve të uljesNukNuk1020
Krijimi i një blogu tematik të optimizuar me SEO + 15 lidhje hyrëseNukNukOuiOui
Shkrimi i faqeve të përmbajtjes për blogun (200/300 fjalë/faqe)NukNuk1240
* Kjo punë kryhet gjatë gjithë vitit të ofrimit të shërbimit për të optimizuar rezultatet.
Monitorimi dhe analiza
Raporti i pozicionimitMujoreMujoreMujoreMujore
Raportoni me rekomandime optimizimi2/vit2/vit4/vit4/vit

Referenca natyrore: çmimet e opsioneve të SEO

Më poshtë është një listë e opsioneve kryesore të referencës natyrore dhe çmimet e tyre. Këto opsione mund të abonohen përveç një shërbimi referimi natyror, por edhe vetëm për një nevojë specifike.

Nëse shërbimi i dëshiruar nuk është i listuar në këtë tabelë, mos hezitoni të na kontaktoni për të na treguar për nevojat tuaja natyrore të referencës.

Auditimi dhe rekomandimet e SEO të faqes899 € përjashtuar
Netlinking: krijimi i 30 lidhjeve kontekstuale hyrëse499 € përjashtuar
Netlinking: krijimi i më shumë se 30 lidhjeve kontekstuale hyrësecitat
Shkrimi i përmbajtjes i optimizuar për referencë natyrore. (200/300 fjalë për faqe)65€ pa TVSH/faqe
Krijimi dhe shkrimi i një kolonecitat
Krijimi i njoftimeve për shtyp (rreth 1500 fjalë/botim)250 € përjashtuar
Krijimi i një blogu tematik të optimizuar me SEO + 15 lidhje hyrëse990 € përjashtuar
Krijimi dhe animimi i një komuniteti Twitter0,3 € pa TVSH/muaj/kontakt i menaxhuar
Krijimi dhe animimi i një komuniteti në Facebook0,4 € pa TVSH/muaj/kontakt i menaxhuar
Optimizimi manual i një faqeje shtesë85€ pa TVSH/faqe
Opsione të tjeracontacter nous

Referenca natyrore: çmime të përshtatura SEO

Ju mund të keni nevoja shumë specifike për SEO dhe në këtë rast ofertat e referencës natyrore dhe çmimet e paraqitura më sipër nuk i përshtaten nevojave tuaja.

Në këtë rast, ekipi ynë është në dispozicionin tuaj të plotë për të studiuar nevojat tuaja dhe për t'ju ofruar një ofertë të përshtatshme referimi natyrore.

Dëshironi më shumë informacion, një citat? Na kontaktoni përmes tonë formularin e kontaktit.