Ueb agjenci » Lajme dixhitale » SEO: 3 këshilla themelore për të renditur faqen tuaj

SEO: 3 këshilla themelore për të renditur faqen tuaj

Pozicionimi i faqes tuaj mirë në Google fillon me veprime shumë të thjeshta. Specialisti Pascal Maupas jep 3 këshilla për SEO të suksesshme.

Tre këshilla për të rritur referencën tuaj natyrore në Google:

  1. Sigurohuni që struktura e faqes tuaj të jetë në përputhje me kërkesat e Google
  2. Zgjidhni fjalë kyçe me trafik të lartë dhe të arritshëm
  3. Shkruani përmbajtjen e etiketave në vendet e duhura, në rendin e duhur dhe në gjatësinë e duhur.

Pascal Maupas, drejtor i Hypertexte, është autori i "Google: come first by keywords" botuar nga Dunod (2012).

★ ★ ★ ★ ★